16 Декември - Варна

"Дигитален маркетинг от черния петък до коледа - основни стратегии и showcases"

Как го правят големите? Каква е стратегията на международните компании в месеца на Световната търговия? Как различните канали за комуникация ни носят различни клиенти и защо е важно да не пропускаме дори малките подробности. Advance Academy отговаря на тези въпроси като събра опитни маркетинг специалисти, които знаят как да продават успешно. Ако вече ви е любопитно, не пропускайте да чуете малките детайли, които правят дори скромните кампании успешни. Всеки присъствал ще получи сертификат за участие.

Начало след

Дигитален Маркетинг от Черния петък до Коледа 2017

Един проект на Advance Academy

Защо да присъствам на... ?

Маркетингът е основата на развитието на всеки бранд. Прилагането на работещи техники и успешни практики може да ви осигури водеща позиция на пазара, да ви отличи от конкуренцията и да ви направи лидер. Аdvance Academy събира едни от най-добрите маркетинг специалисти в България на единственото по рода си обучение във Варна. Те са сред водещите имена в бранша и имат дългогодишен опит в изграждането на успешни кампании с родни и световни брандове. Ще ги споделят специално за курсистите в Академията.

  • Да създаваш успешно и работещо съдържание.
  • Да изграждаш работещи видео кампании.
  • Да използваш Facebook като успешен маркетингов инструмент.
  • Да прилагаш техники за Оптимизация като експерт.
  • Да усвоиш най-важните Google Adwords техники за своя успех.

Прекарай няколко часа с експерти от бранша

Това обучение е началото на Маркетинг Програмата за 2018 на Advance Academy. През следващата година ще се проведат специализирани курсове по основните видове Дигитален маркетинг. Те ще се водят от топ професионалисти от Варна, които работят успешно в страната и чужбина. Ако искаш да научиш за успешните маркетинг техники, както и да се запознаеш с най-добрите case studies в бранша, не пропускай да се запознаеш с лекторите на 16ти Декември

Дигитален Маркетинг от Черния Петък до Коледа – основни стратегии и Showcases

Програма

16 Декември 2017

10:30 - 11:30

ЗАЛА

Любомир Любомиров

собственик на Copywrite Studio Варна

Как да създаваме успешно съдържание?

Как да създаваме успешно съдържание, което да продава продуктите ни по време на празниците? Контент Маркетинг за успешни постинги, мейл кампании и лендинг страници за Коледните намаления. Копирайтинг техники за успешни конверсии.

11:30 - 12:30

ЗАЛА

Георги Христов

Предприемач и проджект мениджър.

SEO и как трябва да се използва в контекста на цялостната стратегия за съдържанието

Успешни и неуспешни примери от различни индустрии в кампанията за Черен Петък и Коледа

12:30 - 13:00

ЗАЛА

Обедна почивка

*Обедна почивка с включен кетъринг, напитки и време за нетуоркинг с гост-лекторите.

13:00 - 14:00

ЗАЛА

Иван Димитров

Експерт в сферата на дигиталния маркетинг

Основи на Google Adwords в контекста на Black Friday в България

Успешни и неуспешни примери от различни индустрии в кампанията за Черен Петък и Коледа

14:00 - 15:00

ЗАЛА

Теодора Иванова

Social Media специалист

Научете защо Facebook е предимство за всеки бизнес.

Ще ви споделим как ефективно да развиете своя Facebook маркетинг, как да спечелите вниманието на потребителите и да увеличите своето онлайн присъствие. Какви са практиките на едни от най-големите компании, как да избегнем техните грешки и как да пожънем техните успехи.

15:00 - 16:00

ЗАЛА

Тодор Тодоров

Мултимедиен Експерт

Видео Маркетинг – новият подход към вниманието на клиента

Основни правила за максимално достигане - успешни и неуспешни примери от различни индустрии в кампанията за Черен Петък и Коледа

16:00 - 16:30

ЗАЛА

Финални Думи

Сертификати на участниците

Регистрирай се за Дигитален Маркетинг от Черния петък до Коледа

Не пропускай възможността да научиш нещо ново, да откриеш начини да подобриш бизнеса и уменията си. За някои това може да е начало на нова професия, а други да открият липсващата брънка в маркетинговата стратегия, с която да увеличат печалбите си.

Запази ми място

Лектори

Теодора Иванова

Social Media специалист

Facebook предимство за всеки бизнес

За Лектора

Теодора Иванова е завършила Икономически Университет - Варна, специалност МИО и стартира своята кариера в един от най-големите маркетингови отдели в България. Работи в международна компания, лидер в сферата на услугите за дома в Англия, чиито маркетингов бюджет за година надвишава два милиона паунда. Към настоящия момент ръководи екип от Social Media специалисти, заедно с които успява да достигне 96% възвръщаемост на инвестициите.

Иван Димитров

Експерт в сферата на дигиталния маркетинг

Основи на Google Adwords в контекста на Black Friday в България

За Лектора

Иван е експерт в сферата на дигиталния маркетинг с повече от 7 години опит в сектора, с дългогодишен опит в сферата на органичната оптимизация, както и с фокус последните няколко години върху платени канали, а по-специално Google AdWords. Иван е сертифициран Google AdWords специалист, с натрупан опит в изготвянето на стратегии за pay-per-click кампании, тяхното създаване и оптимизация с цел набиране на нови клиенти и растеж в множество разнородни индустрии.

Георги Христов

Предприемач и проджект мениджър

SEO и как трябва да се използва в контекста на цялостната стратегия за съдържанието

За Лектора

Предприемач и проджект мениджър. Работи в сферата на WEB технологиите от 12 години. Преминал през всякакви проекти със задълбочени познания в SEO, социални мрежи, IT сигурност, blockchain. . Зад гърба си има повече от 200 проекта като част от тях са: Мебели Виденов, Мебели Арон, Ардес, Баркод Системи, Ла Пастария. На обратната страна на визитките му пише: Autinveniamviamautfaciam.

Тодор Тодоров

Мултимедиен Експерт

Видео Маркетинг – новият подход към вниманието на клиента

За Лектора

Експерт с утвърден опит в производството, управлението и реализацията на мултимедийни проекти в т.ч. телевизионни предавания, късометражни и пълнометражни филми, музикални и рекламни видео клипове.

Любомир Любомиров

собственик на Copywrite Studio Варна

Как да създаваме успешно съдържание

За Лектора

Копирайтър с повече от 15 години опит в рекламното описание и основател на Copywrite Studio Varna, една от малкото български компании, ориентирани изключително към създаването на успешно съдържание. Лектор в Telerik Academy и Software University. Повече от 200 рекламни кампании, реализирани за клиенти от България и света. Работил с “Мебели Виденов”, Subway, Euroins, TUI, Triumftaxi, Toy Town и др.

Билети

Промо

Early Bird

69 лв.

Запиши се

Standard

89 лв.

Запази си място

Пишете ни

Advance Academy

гр. Варна, ул. "Дебър" 58, ет.1

office@advanceacademy.bg

088 999 0030

Имате Въпроси? Свържете се с нас