Начало 03 Юли - Варна

“ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ - КУРС ЗА НАЧИНАЕЩИ”

Онлайн маркетингът е индустрия за милиони, която създава все повече работни места за специалисти по реклама в социалните мрежи, оптимизация за търсещи машини, дисплейна реклама, създаване на съдържание и мейл комуникация. Цели компании са създадени и оперират в България благодарение на поръчките за аутсорсинг на Европейски и Американски корпорации. Курсът на AdvanceAcademy.bg “Дигитален Маркетинг - курс за начинаещи” има за цел да ви създаде като завършени Дигитал Маркетинг експерти с познания по всичките 4 основни елемента, от които зависи успешна маркетингова кампания онлайн. За 2 месеца ще научите от самото начало как се създават кампании в Google AdWords, подбор на ключови думи и измерване на резултати, основните техники при Search Engine Optimization, как да създаваме и управляваме eMail кампании, които да продават, както и всичко свързано с рекламата, изграждане на бранд и управление на репутация във Facebook.

Курсът е започнал

“ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ - КУРС ЗА НАЧИНАЕЩИ”

Един проект на Advance Academy

Единственият практически курс за начинаещи, който покрива всичко наобходимо, за да направите успешна кампания. Насочен е към собственици на малък бизнес, хора, които искат да сменят професията или тясно специализирани експерти, които искат да разширят познанията си.

Кои са преподавателите?

Четирима от най-сериозните експерти в своите области. Хора, за които няма тайни в дигиталния маркетинг. Практици, работещи всекидневно с клиенти, бюджети и таргети. Чести гости на технически конференции, желани преподаватели във всеки учебен център и университет, но приели ексклузивно да водят този двумесечен курс пред избрана група от хора с желание, потенциал и възможности.

Какво ще науча?

Всички тайни за това как Google разчита съдържанието, класира страниците и индексира онлайн магазините. Тайните на ключовите думи, дисплейната реклама и правилното позициониране, анализ и оптимизация на аудиториите. Мейлът като оръжие за продажби, много продажби - как да го напишем, как да го подредим, кога и до кого да го изпратим. Цар Фейсбук и това как да използваме влиянието му върху това да направим всеки един потребител наш клиент - използвайки десетките похвати и инструменти на социалната мрежа.

Мога ли да работя като специалист по дигитален маркетинг?

Всеки завършил курса успешно ще може да изгражда и управлява собствени кампании, да развива цялостна дигитална маркетинг стратегия на продукт, бранд или бизнес.

Дигитален маркетинг - курс за начинаещи

Програма

03 Юли 2018 - Варна

03.07 | 18:30 - 21:30

05.07 | 18:30 - 21:30

10.07 | 18:30 - 21:30

12.07 | 18:30 - 21:30

Любомир Любомиров

Content Marketing

Content и SEO - защо съдържанието е важно и как то ни класира в Google

Основи на Копирайтинга, видове рекламно съдържание. Контент Маркетинг и ползите за бранда. Search engine optimization - основни техники за по-добра оптимизация.

17.07 | 18:30 - 21:30

19.07 | 18:30 - 21:30

24.07 | 18:30 - 21:30

26.07 | 18:30 - 21:30

Иван Димитров

Google Adwords certified trainer

GOOGLE ADWORDS from A to Z

Създаване на Google AdWords account и настройки. Проучване на ключови думи, сортиране и избор на най-подходящите. Създаване на кампания за търсене. Отчитане и оптимизация на резултатите. Създаване на дисплей кампании, ремаркетинг листи и кампании. Лендинг страници, добри практики и правила при създаване на лендинг страниците.

31.07 | 18:30 - 21:30

02.08 | 18:30 - 21:30

07.08 | 18:30 - 21:30

09.08 | 18:30 - 21:30

Неви Коева

Digital Marketing Expert, Lector and Trainer

Мейлът, който продава ефективно

Как да изградите списък с имейли на хора, които са готови да купуват от нас. Как да изпратите първата си кампания стъпка-по-стъпка. Как да пишете имейли, които хорат да искат да отворят и да прочетат? (Заглавие, призив за действие и други). Автоматични серии от имейли - видео и създаване. Как да си спестим време и да получим “Да” на имейлите си. Как да превърнете абонатите си в клиенти.

14.08 | 18:30 - 21:30

16.08 | 18:30 - 21:30

28.08 | 18:30 - 21:30

29.08 | 18:30 - 21:30

Теодора Иванова

Senior Social Media Manager

Facebook Marketing - практическо обучение за реклама

Курсът ще ви запознае в дълбочина с всички детайли на рекламата във Фейсбук, изграждане на бизнес страници, създаване на целеви аудитории, изграждане на качествен контент и рекламни кампании според крайната ни цел. Крайната ни цел е с минимален бюджет да стигаме максимални резултати и значим ръст в продажбите.

04.09 | 18:30

Финален изпит

Регистрирай се за Дигитален маркетинг - курс за начинаещи

Не пропускай възможността да научиш нещо ново, да откриеш начини да подобриш бизнеса и уменията си. За някои това може да е начало на нова професия, а други да открият липсващата брънка в маркетинговата стратегия, с която да увеличат печалбите си.

Запази ми място

Лектори

Любомир Любомиров

Content Marketing

Копирайтър с повече от 15 години опит в рекламното описание и основател на Copywrite Studio Vаrnа, една от малкото български компании, ориентирани изключително към създаването на успешно съдържание. Лектор в Telerik Acаdemy и Softwаre University. Повече от 200 рекламни кампании, реализирани за клиенти от България и света. Работил с “Мебели Виденов”, Subwаy, Euroins, TUI, Triumftаxi, Toy Town и др.

Иван Димитров

Google AdWords certified trainer

Иван е Google AdWords certified trainer, експерт в сферата на дигиталния маркетинг с повече от 7 години опит в сектора, с дългогодишен опит в сферата на органичната оптимизация, както и с фокус последните няколко години върху платени канали, а по-специално Google AdWords. Иван е сертифициран Google AdWords специалист, с натрупан опит в изготвянето на стратегии за pay-per-click кампании, тяхното създаване и оптимизация с цел набиране на нови клиенти и растеж в множество разнородни индустрии.

Неви Коева

Digital Marketing Expert, Lector and Trainer

Неви Коева е бизнес и маркетинг консултант, опитен лектор и трейнър с повече от 9 години опит в онлайн пространството, през които е била лектор на първата в България Email маркетинг конференция, консултирала е над 300 бизнеса и над 2000 човека са минали през нейни обучения лекции. Създател е на първия български софтуер за имейл маркетинг Email invest, който е обслужил хиляди клиенти и кампании през годините.

Теодора Иванова

Senior Social Media Manager

Теодора Иванова е завършила Икономически Университет - Варна, специалност МИО и стартира своята кариера в един от най-големите маркетингови отдели в България. За няколко години израства от стажант в мениджър на отдел. Работи в международна компания, оперираща в Австралия, Великобритания, САЩ, чиито маркетингов бюджет за година надвишава два милиона паунда. Към настоящия момент ръководи екип от Social Media специалисти, заедно с които успява да достигне 9600% възвръщаемост на инвестициите благодарение на рекламните кампании в социалните мрежи.

Запиши се сега

Цена

440 лв.

Запиши се

Пишете ни

Advance Academy

гр. Варна, ул. "Дебър" 58, Партер

office@advanceacademy.bg

088 999 0030

Имате Въпроси? Свържете се с нас