“ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ - КУРС ЗА НАЧИНАЕЩИ”

Най-добрите курсисти ще получат стаж във

Онлайн маркетингът е индустрия за милиони, която създава все повече работни места за специалисти по реклама в социалните мрежи, оптимизация за търсещи машини, създаване на съдържание и мейл комуникация. Цели компании са създадени и оперират в България благодарение на поръчките за аутсорсинг на Европейски и Американски корпорации. Курсът на AdvanceAcademy.bg “Дигитален Маркетинг - курс за начинаещи” има за цел да ви създаде като завършени Дигитал Маркетинг експерти с познания по всичките 4 основни елемента, от които зависи една успешна маркетингова кампания онлайн. За 2 месеца ще научите от самото начало как да създавате качествен Content, основните техники при Search Engine Optimization, как да създавате и управлявате eMail кампании, които да продават, както и всичко свързано с рекламата, изграждане на бранд и управление на репутация във Facebook.

Начало 05 Февруари - Варна

Този курс вече е започнал. Можете да се запишете предварително за следващото му издание чрез формата за записване и ние ще се свържем с Вас!

“ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ - КУРС ЗА НАЧИНАЕЩИ”

Един проект на Advance Academy

Единственият практически курс за начинаещи, който покрива всичко необходимо, за да направите успешна кампания. Насочен е към собственици на малък бизнес, хора, които искат да сменят професията или тясно специализирани експерти, които искат да разширят познанията си.

Кои са преподавателите?

Четирима от най-сериозните експерти в своите области. Хора, за които няма тайни в дигиталния маркетинг. Практици, работещи всекидневно с клиенти, бюджети и таргети. Чести гости на технически конференции, желани преподаватели във всеки учебен център и университет, но приели ексклузивно да водят този двумесечен курс пред избрана група от хора с желание, потенциал и възможности.

Какво ще науча?

Всички тайни за това как Google разчита съдържанието, класира страниците и индексира онлайн магазините. Тайните за създаване на съдържания и послания, които въздействат и продават. Мейлът като оръжие за продажби, много продажби - как да го напишем, как да го подредим, кога и до кого да го изпратим. Цар Фейсбук и това как да използваме влиянието му върху това да направим всеки един потребител наш клиент - използвайки десетките похвати и инструменти на социалната мрежа.

Мога ли да работя като специалист по дигитален маркетинг?

Всеки завършил курса успешно ще може да изгражда и управлява собствени кампании, да развива цялостна дигитална маркетинг стратегия на продукт, бранд или бизнес.

Какви документи са необходими за издаване на Удостоверение по образец на МОН?

- Копие на документ за завършено образование (средно или висше).
- Копие на лична карта.
- 1 бр. снимка (за обучение по част от професия).
- Медицинско свидетелство (Изисква се на база Закона за професионално образование и обучение, в уверение на това, че професията не е противопоказна за курсиста).

Дигитален маркетинг - курс за начинаещи

05.02 | 18:30 - 21:30

07.02 | 18:30 - 21:30

12.02 | 18:30 - 21:30

14.02 | 18:30 - 21:30

Георги Христов

SEO Senior Expert, Project Manager

SEO или как да бъдем първи в Google

Kaĸ paбoтят тъpcaчĸитe ĸaтo Gооglе. Kaĸ дa aнaлизиpaтe ĸoнĸypeнциятa cи в интepнeт. Gооglе Аnаlуtісѕ и Gооglе Ѕеаrсh Соnѕоlе. Нaй-чecти гpeшĸи пpи oптимизaциятa нa caйтoвe. Kaĸ ce пишaт ЅЕО oптимизиpaни тeĸcтoвe и ĸaĸ дa пpoвepявaтe зa тяxнaтa yниĸaлнocт. Пocтaвянe нa ĸaчecтвeни линĸoвe ĸъм вaшия caйт. Наказанията и как да се предпазим от тях. Πpимepи зa дoбpи и лoши ЅЕО пpaĸтиĸи.

19.02 | 18:30 - 21:30

21.02 | 18:30 - 21:30

26.02 | 18:30 - 21:30

28.02 | 18:30 - 21:30

Любомир Любомиров

Content Marketing

Основи на Копирайтинга и как да създадем перфектното послание

Кои са видовете рекламно съдържание. Структура на рекламния текст и техники за писане. Content Marketing и ползите за бранда. Създаване на продаващи текстове. Как да пишем успешно

05.03 | 18:30 - 21:30

07.03 | 18:30 - 21:30

12.03 | 18:30 - 21:30

14.03 | 18:30 - 21:30

Неви Коева

Digital Marketing Expert, Lector and Trainer

Мейлът, който продава ефективно

Как да изградите списък с имейли на хората, които са готови да купуват от нас. Как да изпратите първата си кампания стъпка-по-стъпка. Как да пишете имейли, които хорат да искат да отворят и да прочетат? (Заглавие, призив за действие и други). Автоматични серии от имейли - видео и създаване. Как да си спестим време и да получим “Да” на имейлите си. Как да превърнете абонатите си в клиенти.

19.03 | 18:30 - 21:30

21.03 | 18:30 - 21:30

26.03 | 18:30 - 21:30

28.03 | 18:30 - 21:30

Станислав Тодоров

Digital Marketing expert

Facebook Marketing - стратегия и практика

Как работи платформата и как да сегментираме точните клиенти. Изграждане на комуникационна стратегия с ясни критерии за реализиране на измерими бизнес цели. Как се създават лесно атрактивни Facebook послания, видео и графично съдържание. Как да измерваме резултатите според целите ни. Примери за успешни и вдъхновяващи кампании.

30.03 | 10:00

Семинар

Как да стартираме e-Commerce бизнес за 24 часа

Основните правила при електронната търговия и как да изберем подходяща категория продукти. Избор на доставчици, ценообразуване и логистика. Разликата между e-Commerce платформите или защо това е половината ни бизнес. Реклама онлайн в 3 стъпки. Създаване на бранд и лоялни клиенти.

04.04 | 18:30

Финален Изпит

Регистрирай се за Дигитален маркетинг - курс за начинаещи

Не пропускай възможността да научиш нещо ново, да откриеш начини да подобриш бизнеса и уменията си. За някои това може да е начало на нова професия, а други да открият липсващата брънка в маркетинговата стратегия, с която да увеличат печалбите си.

Запази ми място

Лектори

Любомир Любомиров

Content Marketing

Копирайтър с повече от 15 години опит в рекламното описание и основател на Copywrite Studio Vаrnа, една от малкото български компании, ориентирани изключително към създаването на успешно съдържание. Лектор в Telerik Acаdemy и Softwаre University. Повече от 200 рекламни кампании, реализирани за клиенти от България и света. Работил с “Мебели Виденов”, Subwаy, Euroins, TUI, Triumftаxi, Toy Town и др.

Георги Христов

SEO Senior Expert, Project Manager

SEO Експерт, предприемач и проджект мениджър. Работи в сферата на WEB технологиите от 12 години. Зад гърба си има повече от 200 проекта като част от тях са: Мебели Виденов, Мебели Арон, Ардес, Баркод Системи, Ла Пастария. CEO в Mimirium Network, блокчейн старт-ъп, който цели да промени изцяло съществуващия модел за осъществяване на дигитален маркетинг и проучвания, давайки на потребителите възможността да притежават и локално да съхраняват своите лични и поведенчески данни, с възможност да участват анонимно в различни кампании, получавайки заплащане.

Неви Коева

Digital Marketing Expert, Lector and Trainer

Неви Коева е бизнес и маркетинг консултант, опитен лектор и трейнър с повече от 9 години опит в онлайн пространството, през които е била лектор на първата в България Email маркетинг конференция, консултирала е над 300 бизнеса и над 2000 човека са минали през нейни обучения лекции. Създател е на първия български софтуер за имейл маркетинг Email invest, който е обслужил хиляди клиенти и кампании през годините.

Станислав Тодоров

Дигитал маркетинг експерт

Дигитал маркетинг експерт с 15 години опит. Създал първият си Start Up за рекламна стрийминг телевизия на 21 години. Работил с компании като Nestle, Societe Generale Expressbank и Panini s.p.a. Професионалната му кариера продължава като Директор Маркетинг във Футболен клуб „Лудогорец“ в периодите на двете му участия в Шампионска Лига от 2014 до 2017 година. Лектор по дигитален маркетинг на конференцията на Европейската клубна футболна асоциация в секцията “New products and markets”. Настоящ директор Маркетинг и бизнес развитие на европейският клон на американски стартъп, оценен на 40 млн. долара и финансиран от UPS и Western Union.

Запиши се сега

Цена

Ранно записване до 14.01.2019г. - 480 лв. (от 15.01.2018г. - 560 лв.)

Запиши се

Пишете ни

Advance Academy

гр. Варна, ул. "Дебър" 58, Партер

office@advanceacademy.bg

088 999 0030

Имате Въпроси? Свържете се с нас