Мастърклас

“Писане за УЕБ”

Всекидневно в Интернет сме заляти от рекламни послания, описания и ревюта на продукти и промоции. Съзнателно игнорирате някои, други Ви привличат, но защо един текст ни подтиква към покупка? Как едно изречение, с правилна подредба и ключови думи може да увеличи вниманието, което получавате Вие, Вашият бизнес, продуктите или услуги, за чиито популяризиране се грижите. Ако това са въпроси, които Ви интересуват, имате опит в дигиталния маркетинг, но искате да станете още по-добри - добре дошли на Мастърклас “Писане за УЕБ” с лектор Любомир Любомиров, един от най-сериозните content marketing специалисти, преподавал в Телерик и SoftUni, който в рамките на един ден ще ви обърне представите за “правилните текстове”, “успешните послания” и “професионалните описания”.

Този курс вече е започнал. Можете да се запишете предварително за следващото му издание чрез формата за записване и ние ще се свържем с Вас!

Мастърклас

“Писане за УЕБ”

Време е да минем на следващото ниво в Дигиталният Маркетинг. За първи път във Варна ще се проведе Мастърклас за правилно писане на рекламни текстове и послания - “Писане за УЕБ”. В рамките на един ден ще работите по практически казуси в екип с други предприемачи и маркетинг специалисти.

Какво ще научите?

Как да напишете правилен текст за повече продажби?
Как да отличите бизнеса си от конкурентите с няколко думи?
Как да изградите правилна рекламна стратегия на съдържанието?

10.00 - 12.00ч. 12.00 - 13.00ч. 13.00 - 16.00ч.
Теория Обяд Практика
Презентация за структурата на комерсиалния текст, както и техниките за писане на сайт, социални мрежи, блог, реклами за Радио и Телевизия, мейли, слогани. Обедна почивка с осигурен кетъринг Участниците се разделят на два отбора, на всеки от които се задава по една маркетингова ситуация. Отборите трябва да проучат характеристиките на конкретното задание, както и целите му, да проучат потенциалните потребители и каналите за достигане до тях.
10.00 - 12.00ч. Теория Презентация за структурата на комерсиалния текст, както и техниките за писане на сайт, социални мрежи, блог, реклами за Радио и Телевизия, мейли, слогани.
12.00 - 13.00ч. Обяд Обедна почивка с осигурен кетъринг
13.00 - 16.00ч. Практика Участниците се разделят на два отбора, на всеки от които се задава по една маркетингова ситуация. Отборите трябва да проучат характеристиките на конкретното задание, както и целите му, да проучат потенциалните потребители и каналите за достигане до тях.

Регистрирай се за Мастърклас

Не пропускай възможността да научиш нещо ново, да откриеш начини да подобриш бизнеса и уменията си. За някои това може да е начало на нова професия, а други да открият липсващата брънка в маркетинговата стратегия, с която да увеличат печалбите си.

За кого е подходящо:

- Собственици на бизнес
- Маркетинг специалисти
- Търговски мениджъри
- Хора, които планират да стартират собствен бизнес

Запази ми място

Лектор

Любомир Любомиров

Content Marketing

Копирайтър с повече от 15 години опит в рекламното описание и основател на Copywrite Studio Vаrnа, една от малкото български компании, ориентирани изключително към създаването на успешно съдържание. Лектор в Telerik Acаdemy и Softwаre University. Повече от 200 рекламни кампании, реализирани за клиенти от България и света. Работил с “Мебели Виденов”, Subwаy, Euroins, TUI, Triumftаxi, Toy Town и др.

Запиши се сега

Цена

Запиши се

Пишете ни

Advance Academy

гр. Варна, ул. "Дебър" 58, Партер

office@advanceacademy.bg

088 999 0030

Имате Въпроси? Свържете се с нас