Summer Code Camp Beta

След няколко страхотни месеца, в които работихме с JavaScript по различни проекти, дойде време за дългоочакваният Summer Code Camp Beta. По време на code camp-a ще се упражняваме и изпълняваме различни, проекти на JavaScript, за да затвърдим и надградим уменията си. Курсистите ще работят по собствен проект на игра, която да бъде както в десктоп, така и мобилен формат.В края на този месец ще бъдем част от Инженерна лаборатория, в която ще работим в една от следните програми - Управление и състезание с дронове, Създаване на настолна игра с 3D принтер, Програмиране на роботи и Изграждане на хидравлична машина.

Начало:

05.07.2019г до 26.07.2019г

Summer Code Camp Beta - 220лв.

Инженерна лаборатория – 27.07.2019

Спомени от Лятна Ученическа ИТ Академия 2018

Продължителност

4 седмици

Занятия

 • Петък 14:00 - 18:00

Цена:

220 лв.

Език на провеждане:

Български

Видео Записи

Не

Сертификат на Адванс Академи:

Да

Свързани Курсове:

Какво ще научите?

Месец, в който JavaScript ще бъде водещ. Ще работим по практическото му приложение за създаване на игри. Ще се упражняваме, ще затвърдим знанията и ще се забавляваме.

Ден 1

 • Изтегляне на материали за играта
 • Изграждане на файлова структура
 • Изучаване на HTML таблици
 • Запознаване с JavaScript елементи за играта

Ден 2

 • Изграждане на играта с HTML
 • Стилизиране на играта със CSS
 • Използване на променливи
 • Използване на функции

Ден 3

 • Използване на математически операции
 • Използване на Условни оператори(if,else if, else)
 • Използване на Цикли(for)

Ден 4

 • Тестване на играта
 • Оформяне на проекта спрямо всички устройства(Responsive)

Удобно време

Едномесечен курс в рамките на лятната ваканция.
05.07.2019г до 26.05.2019г

Специална изненада

Технологиите са навсякъде и все по-достъпни. Ние в Адванс Академи искаме да сме новатори. Убедени сме, че нашите курсисти заслужават най-доброто. Това е и причината да разработим “Инженерна лаборатория”. Ден след края на Summer Code Camp Beta, в който ще участват като истински инженери в една от следните дейности:

 • Управление и състезание с дронове - в този ден ще поговорим за това как дроновете летят, пазят баланс, връщат се при нас, ориентират се в обстановката и правят зрелищните видео клипове, които сме свикнали да виждаме. Всеки курсист ще има възможност да управлява един от 5-те професионални дрона на академията, а накрая състезание между курсистите ще покаже, кой е усвоил най-добре наученото.
 • Създаване на настолна игра с 3D принтер - 3D принтирането се развива все повече с всяка година. Да притежаваш 3D принтер, вече е достъпно за масовите потребители. В рамките на нашата “Инженерна лаборатория” ще трябва да създадат и принтират фигура на герой от настолна игра, който да използват в сценария, който ще развием и разиграем заедно.
 • Програмиране на роботи - Винаги сме мечтали да управляваме роботи. Тази мечта е все по-близо. По време на една от нашите “Инженерни лаборатории”, курсистите ще могат да създават цялостни програми на поведение с помощта на таблети, които след това роботите да изпълняват. Състезание между тях в края ще определи титлата “Master of Robots”.
 • Изграждане на хидравлична машина - Адванс Академи е ексклузивен партньор на американската инженерна академия KiwiCo. Благодарение на това академията ще даде възможност на нашите курсисти да разработят различни механизирани обекти от готови комплекти със съставни части, които да изпълняват функции.

Запознайте се с лекторите:

Милен Савов

WEB Developer

Милен Савов е придобил основните си умения по Web Development в Академията на Advance Academy. Бакалавър по Компютърни системи и технологии в Технически университет - Варна. Работил е в различни компании. Към настоящия момент е Web Developer в Payback.

Калина Иванова

WEB Developer

Калина Иванова е завършила висшето си образование във ВВМУ "Никола Вапцаров" гр.Варна, специалност "Информационни и комуникационни технологии". Стартира своята професионална кариера като уеб програмист в компания Payback след успешно приключен курс в Advance Academy.

Сертификат:

Advance Academy

AdvanceAcademy.bg издава Сертификат за преминало обучение на всички курсисти завършили успешно курса на обучение, за всички специалности независимо от нивото и продължителността. Този документ е признат като официален от редица ИТ компании, както във Варна, така и в България.

Нашите успешни истории:

Пресияна Димитрова

Естествено, чрез технологиите – Facebook.

Най - много ме впечатли екипът, който стои зад този проект - всички бяха много учтиви и приветливи! Разбира се, останах приятно изненадана и от добрата материална база.

Любовта ми към технологиите се зароди още в детска възраст. С напредване на годините разбрах, че това е моята страст и реших да приема предизвикателството. В началото трудно съчетавах курсове и училище, но в по - късен етап осъзнах, че те се допълват взаимно!

Чувствах се уверена, защото бях посрещната топло в Академията и знаех, че съм на точното място и в точното време. Още отначало харесах преподавателите, защото говореха на интелигентен, но и достъпен език.

Горещо препоръчвам на всички, които искат да се развиват в IT сектора. Технологиите са нашето бъдеще — колкото повече се внедрим в тях, толкова по — лесно ще ни бъде занапред. Да не се двуомят!

„Истинските програмисти знаят, че никога не могат да овладеят професията си до краен предел, тъй като тя се променя постоянно. Те живеят с твърдото убеждение, че цял живот трябва да се усъвършенстват и това им харесва и им носи удовлетворение.” Моята мечта е като на Мечо Пух: „Колкото повече, толкова повече!” – като натрупам количество да реализирам качество.

Николай Липчев

Чух от приятел, заинтригувах се и потърсих информация в интернет относно академията.

Първото нещо което забелязах, че преподавателите са само млади хора и бях впечетлен от обстановката и компютрите.

Имам роднина, който е IT специалист. Разговорите с него винаги са ме карали да искам да знам все повече и повече за програмирането. Понеже съм ученик, този курс беше много подходящ. Успявах да го съчетая с училище.

В началото бях много притиснен. Но преподавателите успяха да ни предразположат. Отношението им към нас ни караше да се чувстваше значими и да чакаме с нетърпение следващата лекция.

Академията е място, където човек може да сбъдне своята мечта – да започне от нулата в програмирането и постепенно с много труд и знания да се стреми към върха.

Мечтата ми е да не бъда посредствен програмист, а да бъда такъв, който ще остави запомняща се следа в тази магия, наречена програмиране.

Цветина Ангелова

Разбрах за ADVANCE ACADEMY от реклама по радиото и после няколко пъти срещнах реклами във Фейсбук.

Първото ми впечатление беше отношението на хората - при записването ми там, въпреки че беше след края на работния ден, ни обърнаха внимание и с усмивка ни помогнаха. Не можех и да не забележа материалната база и чувството да си в залата.

Избрах този курс, защото беше подходящ за ученици и ми предлагаше съвкупност от нови неща, с които исках отдавна да се занимавам. Винаги съм знаела по един или друг начин, че ще бъда част от ИТ сектора, защото това е в основата на всичко. Но академията определено ми даде този тласък, от който се нуждаех, за да навляза сериозно в ИТ сектора.

Влязох в залата по-скоро нервна и уплашена, но още след първия ден разбрах, че това е едно интересно и вълнуващо преживяване. Преподавателите успяха да изградят една приятелска и забавна среда, в която аз и останалите курсисти се сближихме. Очаквах с нетърпение всеки следващ път и бързо забравих за първоначалното притеснение.

При мен чистото любопитство към курса се превърна в солидна основа за бъдеще точно в тази насока, която курсът ми предложи. Така че бих казала да опитат и да го приемат като ново предизвикателство, което ще им помогне и занапред.

Мечтая да бъда най-добрата в това, което правя, и да го правя с желание.