ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ ПО ПРОГРАМИРАНЕ

ДИЗАЙН, КОД, УСПЕХ

2861 лв средна работна заплата; 50 000 свободни места в България, 900 000 свободни работни места в ЕС до 2020г. Станете част от ИТ революцията с ускорените курсове на ADVANCEACADEMY.BG”

Запиши се сега

Нашите Курсисти

В тази страница можете да се запознаете с нашите курсисти, които чрез курсовете на Advance Academy са започнали работа.

Филип Коняров

За академията разбрах случайно - докато бях по работа в съседен офис в бизнес сградата.

Модерната учебна зала и позитивното настроение на екипа.

Занимавам се с технологии от малък. Избрах iOS курса, защото съм фен на Apple продуктите, харесвам дизайна и качеството им и искам да допринасям към развитието на софтуера им.

Направи ми впечатление екипната работа и колко бързо научавах езика за програмиране.

Да не губят време, а да се запишат и да започнат своята кариера в ИТ индустрията.

Мечтая да се развивам в ИТ сектора, да помагам не само на себе си, но и на другите в развитието ни и това на България.

Христиан Богданов

Първоначално научих за „ADVANCE ACADEMY“ от приятел, а впоследствие от новинарски сайтове като varnautre.bg и economy.bg, от чиито статии добих позитивна нагласа евентуално да започна обучение в Академията.

Първото ми впечатление за Академята беше топлото посрещане в „Ден на отворените врати“, когато имах възможността да говоря с всички от екипа на Академията и да получа отговор на всеки от въпросите си. В края на събитието си тръгнах ентусиазиран и решен да опитам тази възможност.

Избрах този курс, защото е в областта на интересите ми, а именно в сферата на ИТ. Понастоящем уча програмиране, но ми беше интересно да науча повече и за онази част от разбработката на софтуер, наречена „осигуряване на качеството“. Имам много мечти и тази е една от тях. Като дете четох всичко свързано с компютрите. По ирония на съдбата учих за тях, и продължих с друга професия, само за да се откажа и да се върна към детската си страст.

Първите ми впечатления бяха смесени, но като цяло положителни. Виждах възможности за оптимизация на времето за предаване на материала, но в крайна сметка се движехме по план. Обстановката беше приятелска и сплотена, като можеш задаваш въпроси без да се притесняваш.

Разбира се, бях много щастлив и приятно изненадан. Представих си едно вероятно бъдеще и си дадох сметка, че това е само началото, и тепърва има още много да уча и да се доказвам. Това че съм избран е привилегия, но и голяма отговорност. Вълнуващо е.

Опитайте и разберете дали това ви харесва. Човек не може да знае къде чака следващата възможност, но за да я намериш, трябва да я потъсриш. Чрез „ADVANCE ACADEMY“ може да намерите новата си професия.

В краткосорчен план най-голямото ми желание да се справя с новата работа и да затвърдя позицията си. В дългосорчна перспектива биха се открили още и нови възможности. Като например да се издигна до най-високото стъпало в QA-йерархията или да открия ново предизвикателство в обширния и динамичен свят на ИТ. Бъдещето затова е интересно, защото е непредсказуемо.

Калоян Иванов

Разбрах за „ADVANCE ACADEMY“ от електронните медии и фейсбук.

Първите ми впечатления бяха свързани с отношението на собствениците и преподавателите спрямо мен и моите въпроси за различните видове курсове, които се предлагат. Всички бяха изключително позитивни и изчерпателни в своите отговори, което беше важно за моя избор да се запиша като курсист. Имаше „Отворени врати“ за желаещите да се запишат, което беше много полезно събитие с оглед курсистие да се запознаят с преподавателите и начина на провеждане на курса.

От както се помня се занимавам с компютри, първоначално за забавление, а по-късно и в моята ежедневна работа. За мен беше изключително интересно предизвикателство от консуматор на мобилни приложения да премина в създател на такива, за това избрах и курса за iOS Програмиране. През последните години ИТ сектора заема все по-голям дял от бизнеса в България, с което разбира се предоставя възможност на хора като мен, които имат интереси в тази област да развият и покажат способностите си.

През първите часове на курса за iOS Програмиране се запознахме с средата, на която ще работим и какво да очакваме в края на курса, като придобити знания и умения. Направи ми впечатление приятната атмосфера в залата за обучение, всичко беше напълно ново. Техниката напълно отговаряше на потребностите на iOS Програмирането.

Бях много радостен. След 3 месечни усилия за натрупване на необходимите знания за изграждането на първото ми приложение и впоследствие неговата реализация, това беше логичното продължение в развитието ми като мобилен програмист. Благодаря на екипа от iCARD за предоставената ми възможност!

Да придобиваш нови знания никога не е било излишно, а напротив. Бих ги посъветвал ако имат интерес в областта и кусовете, които се предлагат са в сферата на техните нужди, и разбира се имат малко свободно време да запишат ADVANCE ACADEMY.

Мечтая да се превърна в един от най- добрите профисионалсти, в моято сфера.

Дарина Марулева

Чух за академията, първоначално от приятел, след което видях рекламен е-мейл за “Деня на отворените врати”. Истината е, че нямаше много реклама първоначално. Хубаво е, че сега повече хора могат да чуят за курсовете, от които се интересуват.

Разбира се хареса ми много материалната база. Много добре оборудвана зала и достъп на курсистите до необходимия софтуер и хардуер.

Висшето ми образование е в IT сектора, но имах нужда от насоки конкретно в QA областта. Курсът свърши страхотна работа.

Освен материалната база, която ме впечатли, друго голямо впечатление ми направи професионализма на преподавателя в търсената от мен област. Аз имах конкретни въпроси, зададох ги, получих конкретни отговори. Бяха ми разяснени много неща. По-време на курса получавахме индивидуално внимание, при необходимост. Лекциите бяха поднесени на достъпен език с много примери.

Истината е, че има глад за IT специалисти в различни сфери в цялата страна. Така, че сравнително бързо успях да намеря това, което търсех. :)

Ако се интересуват от IT и искат да се реализират като специалисти, тук ще получат една солидна основа и насоки за работния процес (все пак всяка фирма има различна политика). Курсът е един доста добър старт и улеснява по-нататъшното развитие.

Към момента се старая да постигна добри резултати, за да се задържа на работа, тъй като съм все още в изпитателен срок. За по-натам просто искам да се развивам в сферата и да раста. :)

Ели Драганова

Първо чух рекламата на академията по радиото, а след това чух и добри отзиви от приятели.

Професионално обучение на високо ниво.

Имала съм възможността да работя с различни софтуерни продукти. Интереса ми към развиващите се модерни технологии ме тласна към сферата на IT и особено тази част в която нещата получават безупречен завършен вид.

Бях удовлетворена, след като получих пълна информация за плана на обучение и въведена в симулирана работна среда.

В момента в световен мащаб има огромна нужда от IT специалисти, но това не е критерии за лесно намиране на работа в сектора. Бизнеса изисква качества и умения от кадрите, което означава, че лесното реализиране в сектора зависи единствено от самите вас и начина, по който приемате професията си.

Курсовете на ADVANCE ACADEMY са чудесна възможност да реализираш мечтите си в IT индустрията.

Да постигна върхови постижения в областта на QA инженерството, а защо не и QA Automation Developer един ден

Калина Иванова

Разбрах за академията от статия в интернет пространството.

Хареса ми обстановката и материалната база. Хората бяха положително настроени и отговаряха изчерпателно на зададените въпроси.

Мой приятел ми сподели, че ще се записва на курса Front-End Fundamentals в академията. Аз имах базови познания в тази област и реших също да се запиша за курса. Висшето ми образование е в IT областта, но благодарение на курса разбрах с какво точно искам да се занимавам в бъдеще.

Бях доволна от курса. Преподавателят ни обясняваше всичко подробно, показваше ни примери, даваше ни практически задачи, за да се упражняваме и ни помагаше ако имаме затруднения.

В началото не можах да повярвам, но след това много се зарадвах, когато разбрах, че ще мога да започна да се развивам професионално.

Препоръчвам на всички, които имат желание да се развиват в IT областта, да се запишат в някои от курсовете на академията. Възрастта няма значение - има курсове, предназначени както за деца, така и за възрастни. Не са задължителни предварителни умения, важно е желанието за реализация. Advance academy е едно добро начало, където се поставят основите на професионалната кариера.

Мечтая да сбъдна поставените си цели в професионално направление. Работя с желание и интерес и знам, че ще успея. Вярвам, че един ден ще бъда Web Developer и ще продължа да се реализирам в IT областта.

Милен Савов

Видях рекламен билборд на сградата на Advance Academy и от любопитство влязох да разпитам.

Професионално обучение на високо ниво.

Имах опит по Front-end, но исках и новите неща да ги видя какви са от професионален преподавател/програмист. Мечтата ми е била да стана Full-stack developer.

Уникална работна среда и много добро отношение от преподавателят.

Бях изумен,че със знанията от академията за толкова кратък срок ми предлагат стаж. Беше хубаво изживяване сред ИТ атмосфера.

Казвал съм им да не се колебаят, а да запишат курс. Постоянно предлагам на приятели и познати да се запишат в академията и уверено им казвам, че ще излязат със 100% знания.

Да постигна върхови постижения в областта на ИТ инженерството.

Александър Василев

За ADVANCE ACADEMY разбрах от online реклама и от любопитство реших да пробвам

Високо ниво на професионално обучение и голяма отдаденост от страна на преподавателя.

Мечтата ми да се занимавам с програмиране се поражда в 7 клас и от тогава я преследвам постоянно изучавайки няколко езика едновременно. Избора ми за курса беше свързан с поредната стъпка към развитието ми като Developer.

Бях приятно изненадан от начина на преподаване и от това колко просто и лесно за схващане бе предаван материала.

Бях на 7-мото небе. След времето прекарано в усвояване и след това усъвършенстване на знанията ми виждайки че има резултат нямаше как да бъда по щастлив

Знанието е пътя към успеха. В Академията ще получите необходимите знания и възможноста да ги приложите.

Мечтая възможно най-скоро да стана Full-stack developer.

Елена Тенева

Съвсем случайно. Видях Ваша обява във социалните мрежи, за предстоящ ден на отворени врати и реших да Ви посетя.

Приятна обстановка, добре устроено място с много добра материална база. Екип готов да отговори на въпросите ти, да те ориентира , ако все още не си го направил. Изобщо много добро първо впечатление, което с времето се затвърди.

Отне ми много време да реша какво точно искам. Завършила съм специалност Информатика и беше време да стана част от ИТ сектора. Радвам се че избрах този курс, че той успя освен да ми даде нужните знания и да запали интереса ми в сферата на Quality Assurance още повече.

Чувствах се много добре, мисля че всички останали също. Преподавателят ни Даниел Джелебов е човек, който успява да предаде знанията си по много приятен начин. Както през първите часове така и всеки следващ урок бяха удоволствие.

ДА. Работя в BrandMaker. Имах късмета почти ведна след приключване на курса да започна работа. Което доказва, че няма невъзможни неща, иска се желание, упоритост и добра подготовка.

Че няма нужда да се колебаят, ще получат и знанията и отношението, което очакват. Разбира се, ако и те са готови да дадат всичко от себе си, за да успеят.

На първо време искам да стана един много добър QA. А един ден да предавам знанията си на хора като мен, поемащи нов път в професионалното си развитие. Искам да бъда лектор, харесва ми да работя с хора.