Content Marketing

Силата на съдържанието, което продава

Какво бихте направили, ако бизнесът ви е в конкурентна среда? Как да наложите своя бранд сред марки, които са вече познати? И кое е това, което кара потребителите да предпочитат един продукт или услуга пред останалите? Отговорът на тези въпроси е един: Съдържанието!

Защо да изберете обучение на живо с Advance Academy ?


Ускорените курсове на ADVANCEACADEMY.bg са изработени от действащи СТАРШИ разработчици на компании, работещи по проекти на Carrefour, Walt Disney, Western Union, UPS. Направени за начинаещи, на достъпен език с достатъчно примери, курсовете имат за цел с помощта на примери и практически задачи да помогнат на хора с желание и без опит, да навлязат в изключително интересния свят на УЕБ.

Advance Academy - Верният път към успеха

Какво е важно да знаем?


  • Силата на думите и тяхното влияние

  • Да пишем като Шекспир, да рекламираме като Ogilvy

  • Да правим анализ на това, от което имаме нужда

Front End Develompent
  • Да изграждате, оптимизирате и анализирате рекламни кампании

  • Да използвате оптимално ресурсите и възможностите на социалните мрежи

  • Да бъдете достатъчно уникални, за да бъдете еталон

Какво ще научите

след успешно преминат курс


week-1

Основи на Копирайтинга, видове рекламно съдържание

  • Този модул засяга дефиницията и основните характеристики на Копирайтинга като част от Маркетинга. Ще стане дума за видовете копирайтинг и добрите примери много преди появата на Интернет. Разбира се, ще се обърне внимание на водещите имена като Огилви, Робърт Блай, Сали Озмънд и др. Ще се придобият знания за видовете комерсиално съдържание и как да ги откриваме в текстовете.
week-2

Структура на рекламния текст, техники за писане

  • Модулът засяга най-важната част на Копирайтинга – съставките на текста. Курсистите ще придобият знания и умения да анализират ефективността на отделните компоненти спрямо бранда, аудиторията и мястото на публикуване. Ще се покажат най-успешните техники за писане на работещи текстове.
week-3

Контент Маркетинг и ползите за бранда

  • Контент Маркетингът е една от най-успешните онлайн техники и ако се прилага правилно може да превърне реално бранда в лидер. В този Модул ще се говори за каналите, които могат да се ползват; за това, как да създаваме успешни постинги във Фейсбук, Инстаграм, уебсайта.
week-4

Създаване на продаващи текстове, Как да пишем успешно

  • Последният модул обобщава всички получени досега знания и умения за Копирайтинга и полезните техники, които могат да се използват. Неговата цел е да покаже различните етапи в създаването на съдържание: подготовка, писане, анализ. Участниците ще се научат как да създават работещи заглавия и текстове за уебсайт или Социални мрежи.

Нашата Програма


Начало 05.02.2018 г.
от 18:30 до 21:15 часа
Всеки понеделник и петък
24 учебни часа
ЦЕНА: 320 лв

*Сертификат на Адванс Академи за успешно преминат модул по Дигитален маркетинг.

*Всеки курсист ще работи на персонално оборудвана учебна работна станция.

Преподавателят


Senior Front End Develomper

Любомир Любомиров

Копирайтър с повече от 15 години опит в рекламното описание и основател на Copywrite Studio Vаrnа, една от малкото български компании, ориентирани изключително към създаването на успешно съдържание. Лектор в Telerik Acаdemy и Softwаre University. Повече от 200 рекламни кампании, реализирани за клиенти от България и света. Работил с “Мебели Виденов”, Subwаy, Euroins, TUI, Triumftаxi, Toy Town и др.

Включи се сега


Запиши се

Адрес
улица "Дебър" 58
Варна, България

Връзка с Нас
088 999 0030
office@advanceacademy.bg

Програма
Всеки понеделник и петък
от 18:30 до 21:15 часа

back to top