“ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ - практически курс”

Онлайн маркетингът е индустрия за милиони, която създава все повече работни места за специалисти по реклама в социалните мрежи, оптимизация за търсещи машини, създаване на съдържание. Цели компании са създадени и оперират в България благодарение на поръчките за аутсорсинг на Европейски и Американски корпорации. Курсът на AdvanceAcademy.bg “Дигитален Маркетинг - практически курс” има за цел да ви създаде като завършени Дигитал Маркетинг експерти с познания по всичките 5 основни елемента, от които зависи една успешна маркетингова кампания онлайн. В рамките на курса ще научите от самото начало как да създавате качествен Content, основните техники при Search Engine Optimization, всичко свързано с рекламата, изграждане на бранд, как да рекламирате ефективно с Google Ads, управление на реклами, аудитории и продажби във Facebook и как успешно да присъстваме в Instagram, както и как с помощта на телефон и безплатни приложения да направим видео рекламни клипове за нашия бизнес.

Начало 18 Февруари - Варна

Модули

Спестявате 125 лв. при записването си за участие в целия курс, състоящ се от петте модула и бонус обучение на тема „Дигитална стратегия за 2020“.
При успешно завършен курс ще получите Удостоверение по образец на МОН, Сертификат по образец на Академията и възможността за стаж в наша партньорска фирма.
Може да вземете участие в отделен модул при цена 195 лв./за модул.

“ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ - практически курс”

Един проект на Advance Academy

Единственият практически курс за начинаещи, който покрива всичко необходимо, за да направите успешна кампания. Насочен е към собственици на малък бизнес, хора, които искат да сменят професията или тясно специализирани експерти, които искат да разширят познанията си.

Кои са преподавателите?

Четирима от най-сериозните експерти в своите области. Хора, за които няма тайни в дигиталния маркетинг. Практици, работещи всекидневно с клиенти, бюджети и таргети. Чести гости на технически конференции, желани преподаватели във всеки учебен център и университет, но приели ексклузивно да водят този курс пред избрана група от хора с желание, потенциал и възможности.

Какво ще науча?

Тайните за създаване на съдържания и послания, които въздействат и продават. Всички тайни за това как Google разчита съдържанието, класира страниците и индексира онлайн магазините. Инструментите и начините, с които да изградите рекламата в Google Ads, която да достигне до вашата целева аудитория. Цар Фейсбук и това как да използваме влиянието му върху това да направим всеки един потребител наш клиент - използвайки десетките похвати на социалната мрежа. Тайните и техниките на добрите снимки и видео съдържание. Допълнително бонус обучение за курсистите включени в целия курс, разкриващо стратегии и начини за увеличаване на печалбата за вашия бизнес.

Мога ли да работя като специалист по дигитален маркетинг?

Всеки завършил курса успешно ще може да изгражда и управлява собствени кампании, да развива цялостна дигитална маркетинг стратегия на продукт, бранд или бизнес.

Какви документи са необходими за издаване на Удостоверение по образец на МОН?*

- Копие на документ за завършено образование (средно или висше).
- Копие на лична карта.
- 1 бр. снимка (за обучение по част от професия).
- Медицинско свидетелство (Изисква се на база Закона за професионално образование и обучение, в уверение на това, че професията не е противопоказна за курсиста).
*Удостоверение по образец на МОН и Сертификат по образец на Академията се издава при завършване на четирите модула от курса.

Дигитален маркетинг - практически курс

18.02 | 18:30 - 21:00

20.02 | 18:30 - 21:00

Неви Коева

Email Marketing

Дигитална стратегия за 2020, която работи за вашия бизнес

Как клиентите ви вземат решение да купят от вас? Как да им повлияете? Канали за продажба и начини за усилването им? Продажбена фуния - 5 стъпки за увеличаване на печалбата.

25.02 | 18:30 - 21:00

27.02 | 18:30 - 21:00

05.03 | 18:30 - 21:00

10.03 | 18:30 - 21:00

Любомир Любомиров

Content Marketing

Основи на Копирайтинга и как да създадем перфектното послание

Кои са видовете рекламно съдържание. Структура на рекламния текст и техники за писане. Content Marketing и ползите за бранда. Създаване на продаващи текстове. Как да пишем успешно.

12.03 | 18:30 - 21:00

17.03 | 18:30 - 21:00

19.03 | 18:30 - 21:00

24.03 | 18:30 - 21:00

26.03 | 18:30 - 21:00

Станислав Тодоров

Digital Marketing expert

Facebook Marketing & Instagram - създаване и управление на аудитории, реклами и кампании

Как да създадем нашето бизнес присъствие във Facebook & Instagram. Органични и платени инструменти за реклама и натрупване на последователи. Създаване на аудитории и таргетирането им. Как работи бизнес мениджъра; създаване на първата ни рекламна кампания. Видове реклами според целите ни. Instagram и как да го използваме в бизнес комуникацията ни. Често срещани грешни, трикове и полезни практики, открити по трудния начин.

31.03 | 18:30 - 21:00

02.04 | 18:30 - 21:00

07.04 | 18:30 - 21:00

09.04 | 18:30 - 21:00

Явор Кьосев

Video Marketing Specialist

Video Marketing - как да създадем рекламен клип с телефон, приложение и много фантазия

Какви са основните компоненти на фотографията? Какви трикове да използваме при заснемане? Как чрез видео маркетинг можем да постигнем цели за нас и нашия бизнес? Как да структурираме своя проект, за постигане на по-висока ефективност? Как да създадем рекламен клип с телефон и няколко безплатни приложения? Кои са основните принципи и пропорции в графичния дизайн и как да ги приложим? Как се работи и управлява дрон?

14.04 | 18:30 - 21:00

16.04 | 18:30 - 21:00

21.04 | 18:30 - 21:00

23.04 | 18:30 - 21:00

Искра Евтимова

Marketing Specialist, Trainer

SEO или как да печелим повече трафик от Google 

Kaĸ paбoтят тъpcaчĸитe ĸaтo Gооglе. Kaĸ дa aнaлизиpaтe ĸoнĸypeнциятa cи в интepнeт. Как да изберете подходящи ключови думи, за да ви намират потенциалните клиенти. Кои са основните елементи на оптимизацията и най-добрите практики. Google Analytics и Google Search Console. Наказанията и как да се предпазим от тях. Как да насочим посетителите на сайта до крайната ви цел - продажба, обаждане, резервация.

28.04 | 18:30 - 21:00

30.04 | 18:30 - 21:00

05.05 | 18:30 - 21:00

07.05 | 18:30 - 21:00

Искра Евтимова

Marketing Specialist, Trainer

Google Ads - Как да подготвим ефективна реклама с оптимизиран бюджет

Какво представляват платените реклами в Google и как работят. Различни видове реклама и терминология. Настройки на една кампания. Защо са нужни различни ad групи и как да ги настроите. Как да напишете подходящи реклами за по-висок Quality Score. Видове разширения. Добри практики за целева страница. Как да подберете таргетирани ключови думи и какво представляват негативните ключови думи. Какво да следите, за да оптимизираме рекламите и да имате по-голям приход с по-малко разходи за реклама.

Какво споделят нашите курсисти

Регистрирай се за Дигитален маркетинг - практически курс

Не пропускай възможността да научиш нещо ново, да откриеш начини да подобриш бизнеса и уменията си. За някои това може да е начало на нова професия, а други да открият липсващата брънка в маркетинговата стратегия, с която да увеличат печалбите си.

Запази ми място

Лектори

Неви Коева

Email Marketing

Бизнес и маркетинг консултант, опитен лектор и трейнър с повече от 9 години опит в онлайн пространството, през които е била лектор на първата в България Email маркетинг конференция, консултирала е над 300 бизнеса и над 2000 човека са минали през нейни обучения лекции. Създател е на първия български софтуер за имейл маркетинг AITISS, който обслужва хиляди клиенти и кампании през годините.

Любомир Любомиров

Content Marketing

Копирайтър с повече от 15 години опит в рекламното описание и основател на Copywrite Studio Vаrnа, една от малкото български компании, ориентирани изключително към създаването на успешно съдържание. Лектор в Telerik Acаdemy и Softwаre University. Повече от 200 рекламни кампании, реализирани за клиенти от България и света. Работил с “Мебели Виденов”, Subwаy, Euroins, TUI, Triumftаxi, Toy Town и др.

Станислав Тодоров

Дигитал маркетинг експерт

Дигитал маркетинг експерт с 15 години опит. Създал първият си Start Up за рекламна стрийминг телевизия на 21 години. Работил с компании като Nestle, Societe Generale Expressbank и Panini s.p.a. Професионалната му кариера продължава като Директор Маркетинг във Футболен клуб „Лудогорец“ в периодите на двете му участия в Шампионска Лига от 2014 до 2017 година. Лектор по дигитален маркетинг на конференцията на Европейската клубна футболна асоциация в секцията “New products and markets”. Настоящ директор Маркетинг и бизнес развитие на европейският клон на американски стартъп, оценен на 40 млн. долара и финансиран от UPS и Western Union.

Явор Кьосев

Video Marketing Specialist

Явор е завършва магистратура Международен маркетинг. Специализира Графичен Дизайн в CALARTS (California Institute of the Arts). Работил е като Маркетинг мениджър. Истински магьосник в създаване на видео и фото съдържание. Работил с големи локални и международни компании.

Искра Евтимова

Marketing Specialist, Trainer

Искра Евтимова е онлайн маркетинг специалист с над 7 години опит в сферата. Ръководила е екип от 25 човека във Fantastic Services и от 2016 година има собствена фирма за онлайн маркетинг с клиенти от България, Англия и Щатите. Трейнър на групови и корпоративни обучения, както и лектор на много други събития. Участник в International Visitors Leadership Program - Жените в предприемачеството през Декември 2018, спонсорирана от Американското посолство, където се срещат 54 жени, представителки на 54 държави.

Запиши се сега

Цена за целия курс 850лв. Цена за отделен модул 195лв.

Запиши се

Пишете ни

Advance Academy

гр. Варна, ул. "Димитър Икономов" 19, ет.3

office@advanceacademy.bg

088 999 0030

Политика за личните данни

Имате Въпроси? Свържете се с нас


back to top