“ Facebook Marketing & Instagram - създаване и управление на аудитории, реклами и кампании ”

Онлайн маркетингът е индустрия за милиони, която създава все повече работни места за специалисти по реклама в социалните мрежи, оптимизация за търсещи машини, създаване на съдържание. Цели компании са създадени и оперират в България благодарение на поръчките за аутсорсинг на Европейски и Американски корпорации. Курсът на AdvanceAcademy.bg “Дигитален Маркетинг - практически курс” има за цел да ви създаде като завършени Дигитал Маркетинг експерти с познания по всичките 5 основни елемента, от които зависи една успешна маркетингова кампания онлайн. В рамките на курса ще научите от самото начало как да създавате качествен Content, основните техники при Search Engine Optimization, всичко свързано с рекламата, изграждане на бранд, как да рекламирате ефективно с Google Ads, управление на реклами, аудитории и продажби във Facebook и как успешно да присъстваме в Instagram, както и как с помощта на телефон и безплатни приложения да направим видео рекламни клипове за нашия бизнес.

Начало 12 Март - Варна

Преподавателят


Advance Academy - Верният път към успеха

Станислав Тодоров

Дигитал маркетинг експерт с 15 години опит. Създал първият си Start Up за рекламна стрийминг телевизия на 21 години. Работил с компании като Nestle, Societe Generale Expressbank и Panini s.p.a. Професионалната му кариера продължава като Директор Маркетинг във Футболен клуб „Лудогорец“ в периодите на двете му участия в Шампионска Лига от 2014 до 2017 година. Лектор по дигитален маркетинг на конференцията на Европейската клубна футболна асоциация в секцията “New products and markets”. Настоящ директор Маркетинг и бизнес развитие на европейският клон на американски стартъп, оценен на 40 млн. долара и финансиран от UPS и Western Union.

Какво е важно да знаем?

 • Страница, група, профил - кое е подходящо за нашия бизнес

 • Органични канали за реклама - реклама без бюджет

 • Инстаграм и как да го използваме за увеличаване на последователите

Facebook Marketing
 • Създаване на кампания ,ад сет и реклама

 • Видове реклами според крайната ни цел - трафик, достигане, ремаркетинг

 • Анализ и оптимизация на рекламни кампании

Какво ще научите

след успешно преминат курс


week-1
 • Facebook – как функционира, основни обекти и инструменти
 • Разлики между профил, група и страница; инструменти за organic marketing; mobile tools; tips and tricks;
 • Практическо упражнение - да направим своята първа бизнес страница 
week-2
 • Обучението по Instagram Marketing включва запознаване с платформата и основните ѝ възможности по отношение на маркетинг. Кога можем и трябва да използваме Instagram за развитие на нашия бранд/бизнес? Основни начини, инструменти. Създаване и управление на профил/бизнес профил, Стратегии и практически съвети за създаване на ефективно рекламно съдържание. Примери и практика
week-3
 • Facebook for business; Създаване на страница за бизнес. Настройка и оптимизация.Business Insights. Създаване на съдържание и развитие на страницата - успешни и неуспешни примери. Boosted posts. Видео съдържание и защо Facebook го фаворитизира. Успешни примери за бизнес страници и кампании във Фейсбук.
week-4
 • Да влезем на дълбоко - Business.Facebook.com
 • Регистрация и бърз поглед над основните функции - pixel, conversions, audiences, business locations, ads manager - campaign/ad set/ad, analytics.
 • Какво е PIXEL - инсталация и какви са ползите за нас като бизнес от FB Pixels. Основни видове ADS (picture, video, carousel, collection, instant experience) – примери.
week-5
 • Практика - създаване на собствени аудитории, създаване на криейтив и графика за реклама; създаване на кампания, ад сет, определяне на бюджети, селектиране на аудитории, създаване на реклама.
  Въпроси и отговори.

Нашата Програма


Начало 12.03.2020 г.
от 18:30 до 21:00 часа
Всеки вторник и четвъртък
15 учебни часа
ЦЕНА: 195 лв

*Сертификат на Адванс Академи за успешно преминат модул по Facebook & Instagram Marketing.

Включи се сега

Модули

Адрес
улица "Димитър Икономов" 19
Варна, България

Връзка с Нас
088 999 0030
office@advanceacademy.bg
Политика за личните данни

Програма
Всеки вторник и четвъртък
от 18:30 до 21:00 часа

back to top