“ Facebook Marketing - създаване и управление на аудитории, реклами и кампании ”

Онлайн маркетингът е индустрия за милиони, която създава все повече работни места за специалисти по реклама в социалните мрежи, оптимизация за търсещи машини, създаване на съдържание. Цели компании са създадени и оперират в България благодарение на поръчките за аутсорсинг на Европейски и Американски корпорации. Курсът на AdvanceAcademy.bg “Дигитален Маркетинг - практически курс” има за цел да ви създаде като завършени Дигитал Маркетинг експерти с познания по всички основни елементи, от които зависи една успешна маркетингова кампания онлайн. В рамките на курса ще научите от самото начало как да създавате качествен Content, основните техники при Search Engine Optimization, всичко свързано с рекламата, изграждане на бранд, как да рекламирате ефективно с Google Ads, управление на реклами, аудитории и продажби във Facebook и как успешно да присъстваме в Instagram, както и как с помощта на телефон и безплатни приложения да направим видео рекламни клипове за нашия бизнес.

Начало 12 Октомври - Варна

Преподавателят


Advance Academy - Верният път към успеха

Станислав Тодоров

Дигитал маркетинг експерт с 15 години опит. Създал първият си Start Up за рекламна стрийминг телевизия на 21 години. Работил с компании като Nestle, Societe Generale Expressbank и Panini s.p.a. Професионалната му кариера продължава като Директор Маркетинг във Футболен клуб „Лудогорец“ в периодите на двете му участия в Шампионска Лига от 2014 до 2017 година. Лектор по дигитален маркетинг на конференцията на Европейската клубна футболна асоциация в секцията “New products and markets”. Настоящ директор Маркетинг и бизнес развитие на европейският клон на американски стартъп, оценен на 40 млн. долара и финансиран от UPS и Western Union.

Какво е важно да знаем?

 • Страница, група, профил - кое е подходящо за нашия бизнес

 • Органични канали за реклама - реклама без бюджет

 • Видове аудитории и инструменти за управление

Facebook Marketing
 • Създаване на кампания ,ад сет и реклама

 • Видове реклами според крайната ни цел - трафик, достигане, ремаркетинг

 • Анализ и оптимизация на рекламни кампании

Какво ще научите

след успешно преминат курс


week-1
Какво е Facebook, как работи и как органично да рекламираме. Клиентски аватар.
 • Темите, които ще разглеждаме са “Как функционира Фейсбук. Какви са разликите между профил, група и страница и как да ги използваме за целите на маркетинга. Кои са инструментите за organic marketing. Клиентски аватар - как да разберем кои са нашите клиенти и как най-добре да ги таргетираме.”
week-2
Създаване на бизнес страница във Facebook, настройка и оптимизация.
 • Ще разгледаме стъпка по стъпка как се създава Facebook Business страница и нейната първоначална настройка и попълване на информация. Настройки на съобщенията, автоматични отговори, автоматични отговори при често задавани въпроси; Какво са Facebook Messenger ботове и как да ги използваме.
week-3
Създаване и анализ на съдържание. Запознаване с Creator Studio.
 • В този трети ден ще стартираме със статистика и анализ на постовете ни - запознаване с Business Insights. Какви са видовете стратегии на съдържанието и какъв контент да качваме, предвид целите и аудиторията ни. Как да планираме постовете с помощта на Content Calendar.
 • Creator Studio - малкия инструмент за управление и анализ на постовете - функции, възможности и примери. Да си поговорим за съдържание в социалните мрежи - колко често, какъв вид, по кое време да се публикува.
week-4
Групите във Facebook, Запознаване с Business manager и Pixel.
 • Групите във Facebook, практически насоки при създаване и ползването им като част от маркетинговата ни стратегия. Настройка на Business manager, добавяне на бизнес активи. Как се създава Pixel и за какво се ползва. Създаване на Custom и Lookalike аудитории.
week-5
Създаване на кампании и реклами.
 • Цели на рекламите. Cold Traffic и ремаркетинг. Как се създават реклами - видове криейтив, аудитория, бюджет и продължителност. Най- често допускани грешки.
week-6
Обобщение, въпроси и отговори, добри примери от практиката.
 • Обобщение, Въпроси и отговори по темите. Добри и лоши практики и примери от реалния бизнес.

Нашата Програма


Начало 12.10.2021 г.
от 18:30 до 21:00 часа
Всеки вторник и четвъртък
18 учебни часа
ЦЕНА: 295 лв

*Сертификат на Адванс Академи за успешно преминат модул по Facebook Marketing.

Включи се сега

Модули

Адрес
улица "Димитър Икономов" 19
Варна, България

Връзка с Нас
088 999 0030
office@advanceacademy.bg
Политика за личните данни

Програма
Всеки вторник и четвъртък
от 18:30 до 21:00 часа

back to top