“Instagram Marketing - създаване и управление на реклами и кампании”

Онлайн маркетингът е индустрия за милиони, която създава все повече работни места за специалисти по реклама в социалните мрежи, оптимизация за търсещи машини, създаване на съдържание. Цели компании са създадени и оперират в България благодарение на поръчките за аутсорсинг на Европейски и Американски корпорации. Курсът на AdvanceAcademy.bg “Дигитален Маркетинг - практически курс” има за цел да ви създаде като завършени Дигитал Маркетинг експерти с познания по всички основни елементи, от които зависи една успешна маркетингова кампания онлайн. В рамките на курса ще научите от самото начало как да създавате качествен Content, основните техники при Search Engine Optimization, всичко свързано с рекламата, изграждане на бранд, как да рекламирате ефективно с Google Ads, управление на реклами, аудитории и продажби във Facebook и как успешно да присъстваме в Instagram, както и как с помощта на телефон и безплатни приложения да направим видео рекламни клипове за нашия бизнес.

Начало 13 Април - Варна

Преподавателят


Advance Academy - Верният път към успеха

Стефани Станчева

Стефани е родена и израснала в Пловдив, завършва икономика в ИУ Варна. Професионално е част от екипа на iCard Bulgaria. В останалото време е блогър и social media консултант. От 2013 година е част от Instagram обществата и за тези години е била част от много успешни рекламни кампании в социалната мрежа.

Какво е важно да знаем?

  • Как да използваме Instagram

  • Какви са възможностите на платформата

  • Как да създадем и настроим профил

Instagram Marketing
  • Какво е значението нa #

  • Подходящото време за споделяне с аудиторията ни

  • Какви стратегии да приложим

Какво ще научите

след успешно преминат курс


week-1

Въведение и как да подготвим профила си за бизнес. Подредба и организация на профила. Какво е алгоритъм и как работи Instagram. Общуване в социалните мрежи. Хаштаг и защо ни е нужен.

week-2

Кога да публикуваме? Създаване на сторита и техните функции. Как да увеличим продажбите си в IG? Съвети, препоръки, личен опит.

Нашата Програма


Начало 13.04.2021 г.
от 18:30 до 21:00 часа
Вторник и четвъртък
6 учебни часа
ЦЕНА: 105 лв

*Сертификат на Адванс Академи за успешно преминат модул по Instagram Marketing.

Включи се сега

Модули

Адрес
улица "Димитър Икономов" 19
Варна, България

Връзка с Нас
088 999 0030
office@advanceacademy.bg
Политика за личните данни

Програма
Вторник и четвъртък
от 18:30 до 21:00 часа

back to top