Програма JAVA Development - Ниво Junior

Професионална програма от начинаещ до Junior Java Developer

Професионалната програма JAVA Development ниво Junior е специално разработена за начинаещи курсисти и такива с малко опит. Подходяща за студенти по информатика, както и за хора, които никога не са се занимавали с програмиране. Програмата е уникална с това, че стартира с това какво е програмиране преминава се през основите на програмирането, които са универсални за повечето езици. След приключване на основната част стартира Java Advanced и изграждане на RESTful API. Следват практически семинари по управление на версиите на един проект с GitHub, както и как се работи в SCRUM базиран екип по Agile методология. Последната част на програмата е 5 месечна практика в реална среда, в която разделени на реални SCRUM екипи, курсистите ще работят под ръководството на Project manager и ментор. Във финалните си седмици нашите кариерни консултанти ще им помогнат за кандидатстване във фирми, част от партньорската мрежа на Advance Academy.

Начало на курса:

17 Януари 2022 - 18:30

Продължителност:

9 месеца

Swift Picture

Най-често задаваните въпроси за Java - отговори от лектора Виктор Тодоров

# Какво е Java?

# Подходящ ли е за начинаещи?

# Трябва ли английски език?

# Какво съдържа професионалната програма?

# Какво представлява курсът Java Advanced?

# Какво е GitHub?

# Какво е Agile Project Management?

# Какво е Advance Academy Bootcamp?

# Какво е търсенето на JAVA програмисти?

Защо да запиша курс по Java?

Това е един от най-популярните езици, който се използва в УЕБ, за създаване на Android приложения, различни бизнес информационни системи. През 2021 най-търсените специалисти са тези владеещи JAVA. При този език само небето е граница - изключително гъвкав, известен със своята сигурност и възможността да се стартира на всяка операционна система, за кратко време той се превърна в №1 използвана технология сред компании от сферата на финанасите, здравеопазване, застрахователен сектор, отбрана. 90% от най-големите световни компании използват JAVA за техните бекенд структури благодарение на високата скорост, сигурност и мултиплатформеност.

Какво ще науча накрая?

Програмата JAVA DEVELOPMENT - НИВО JUNIOR е за напълно начинаещи, което означава, че се започва от самото начало - какво е програмиране и кои са фундаменталните принципи. Комбинирайки теория и практически упражнения в рамките на 4 месеца участниците в програмата ще преминат през Spring MVC, Spring REST, Spring Boot и Hibernate Crud, какво е AOP и Java Config. След края на основната програма, курсистите ще се научат да работят с GitHub, инструмент за управление на версиите на софтуерните проекти, както и какво е Agile методология за разработка и с какво се различава от другите. Как се работи в SCRUM базиран екип и защо това е предпочитан начин в съвременните софтуерни компании. Последната част е уникална за България програма, в рамките на която участниците ще работят в симулирана реална работна среда под менторството на опитен разработчик по реален проект в малък екип. Така завършвайки програмата JAVA DEVELOPMENT - НИВО JUNIOR курсистите ще имат знанията, опита и уменията да заемат позицията Junior Java Developer.

За кого е подходящ курсът?

За всички, които искат да учат на Български език! За начинаещи, които искат да се научат не само на теория, а и как се случват нещата реално. За хора, които не искат да учат онлайн. За студенти, които търсят практически умения от 21 век, а не поредната лекция. За всички тези, които искат да учат, да се развиват, да се преквалифицират, да станат част от най-динамичният сектор в света. За решените да успеят като софтуерни инженери, както и за всички, които разбират, че ги чака много работа, но са готови да дадат най-доброто от себе си, за да станат част от ИТ сектора.

Професионална реализация:

Всеки успешно завършил курсист на Advance Academy става част от базата данни на кариерния център, където нашите фирми партньори публикуват своите свободни позиции. Кариерните ни консултанти подпомагат курсистите при всяка стъпка от подготвяне на CV, подготовка за интервю, оформяне на портфолио, LinkedIn профил и как да се държим по време на интервю, както и допълнителни съвети свързани с различните позиции, компании и кариерно израстване. 43% от курсистите на Advance Academy, успешно завършили и искащи да се развиват професионално, стартират стаж или постоянна работа в компания от ИТ сектора между 1 и 9 месеца след завършване на програмата.

Получавам ли сертификат след успешно завършен курс?

Всеки един курсист успешно положил изпит по теория и практика в края на курса, получава сертификат по образец на Адванс Академи и Удостоверение по образец на МОН.

Какви документи са необходими за издаване на Удостоверение по образец на МОН?*

- Копие на документ за завършено образование (средно или висше).
- Копие на лична карта.
- 1 бр. снимка (за обучение по част от професия).
- Медицинско свидетелство (Изисква се според Закона за професионално образование и обучение, в уверение на това, че професията не е противопоказна за курсиста).

Програма на обучение

Регистрирай се за Java Development - Програмиране на Java

Не пропускайте възможността да се запознаете с програмния език Java. Той се характеризира с разработване на различните типове софтуер.

Местата може да се запълнят много преди старта на програмата.

Лектори

Виктор Тодоров

Senior Full Stack Developer

Виктор е завършил компютърни науки във VIA University, Хорсенс, Дания, работил за Американски и Датски компании, преди да премине в Айкюраси Груп като Старши iOS разработчик. В портфолиото му стоят приложения, с които работят UPS, Western Union и др.

Джулиян Овчаров

Software Engineer

Джулиян Овчаров е завършил висшето си образование в Технически университет - Варна, специалност Компютърни Системи и Технологии. Стартира своята професионална кариера преди 4 години като C++ програмист, но с течение на времето и разнообразните проекти, избира да се насочи към Java. Работил е за различни ИТ компании. Към настоящият момент е Software Engineer в Scalefocus.

Станислав Тодоров

Project Management лектор

Станислав Тодоров е част от ИТ сектора вече 14 години. Създал първия си Start Up за рекламна стрийминг телевизия на 21 години. Работил върху международни проекти за онлайн игри, уеб софтуер, управлявал софтуерни екипи като Project Manager за български, американски, ирландски и канадски компании. Сертифициран SCRUM Product Owner (PSPO) от Scrum Organization. Съосновател на Advance Academy, отговарящ за маркетинг процесите и управлението на проекти.

Адрияна Митева

HR лектор

Адрияна Митева е изпълнителен директор на Advance Academy. С магистърска степен по Корпоративен маркетинг и по Управление на човешките ресурси. Консултант по Европейски проекти на редица компании. В Advance Academy отговаря за административните дейности и развитие на учебните програми.

Какво споделят нашите курсисти

Запиши се сега

Започни своето професионално практическо обучение по Java програмиране – от начинаещ до Junior Java Developer.

Курсове по програмиране | Advance Academy
 • Ранно записване

  до 23.12

 • Редовно записване

  от 24.12

 • Начало на курс

  17.01

Моля, изберете на колко вноски желаете да платите:

Цена:

1 х 2080 лв.

1 х 2080 лв.

Спестяваш 140лв. с ранно записване

Lorem ipsum dolor, sit amet consectetur, adipisicing elit. Libero nihil sunt dicta id aliquam quisquam doloremque

Първа вноска:

1 х 590 лв.

Оставащи вноски:

5 х 320 лв.

5 х 320 лв.

! Спестяваш 150лв. с ранно записване

Lorem ipsum dolor, sit amet consectetur, adipisicing elit. Libero nihil sunt dicta id aliquam quisquam doloremqueЦялостно обучение Java Development

Ниво Junior

Предимства на програмата:

 • Програма, която ще ви направи от начинаещ до Junior за 9 месеца.
 • Най-много работни позиции в света има за JAVA разработчици.
 • Теория, практика и много примери и добри практики.
 • Работа с опитни ментори.
 • Придобиване на опит с най-популярните инструменти в ИТ – JIRA, GitHub, Slack.
 • Работа по реален проект с най-използвания програмен език в ИТ сектора – Java.

Връзка с нас