Програма JAVA Development - Ниво Intern

Цялостно обучение за ниво Стажант JAVA Developer

Java Development е програма за всички, които искат да се запознаят задълбочено с Java. Програмата на обучение включва два курса, които могат да бъдат записани самостоятелно - Java Fundamentals и Java RESTful API. Java е един от най-разпространените езици за програмиране, който ще разгледаме в два последователни курса, необходими за успеха и реализацията на бъдещите Java разработчици. С този език се разработват всякакви типове софтуер – игри, уеб приложения, мобилни приложения, финансови софтуери, офис софтуери и дори големи индустриални системи. Това е един от най-надеждните програмни езици, като все повече работодатели търсят разработчици с подобни умения. Двата курса са насочени към начинаещи и освен теория включват много практически задачи. В края на програмата курсистите ще разполагат с нужната теоретична подготовка за стартиране на стаж в софтуерна фирма.

Начало на курса:

17 Януари 2022 - 18:30

Продължителност:

4 месеца

Swift Picture

Пътека на развитие

start

Начинаещ

start

Introduction to GitHub *

Семинар

start

Agile Project Management *

Семинар

start

Java Bootcamp *

5 месеца

start

Junior Java Developer

* Отбелязаните курсове са част от програмата Java Development Ниво Junior.

Защо да запиша курс по Java?

Java е много мощен програмен език, който дълго време се използваше основно при създаването на сериозни и големи back end решения. С навлизането на Android в нашето ежедневие и приложенията, които се пишат на Java, интересът към езика се увеличи с няколко десетки пъти. Днес, глобално най-много отворени позиции има за ИТ специалисти именно с този език. Заради неговата скорост, сигурност, мултиплатформеност и типизираност той е предпочитан сред банки, болници, държавни и военни организации.

Какво ще науча накрая?

Java Development - Ниво Intern е втората и по-кратка програма за цялостно обучение по JAVA на Advance Academy за начинаещи. Първата част на обучението - Java Fundamentals ще направите първите стъпки в обектно-ориентираното програмиране, работа с променливи, данни, условни конструкции и цикли. В практическото обучение ще научите какво е string, създаване и използване на интерфейси, използване на нишки, работа с бази данни и още много. Java RESTful API е вторият курс от програмата, който ще надгради знанията Ви по програмния език – Java. Ще бъдат разгледани Spring MVC, Spring REST, Spring Boot и Hibernate CRUD, Annotations, Java Config, AOP.

За кого е подходящ курсът?

Java Development - Ниво Intern е програма за начинаещи, в която преподаваме само на Български език. Независимо дали сте студент, за който лекциите по програмиране не са достатъчни и искате съвременни примери и добри практики, или сте човек, който е решил да смени професията, то двете части на програмата Java Development - Ниво Intern ще ви даде всичко необходимо за теоретичното познаване на материята. След завършване ще можете да се включите в допълнителни семинари за работа с GitHub, и работа в SCRUM екип по Agile методологията. Има едно единствено изискване и то е да можете да работите с компютър и да пишете на клавиатура. За всичко останало е важно единствено желанието и времето, което ще отделите.

Професионална реализация:

С Java само небето ви е граница. Завършвайки успешно програмата освен теоретичното обучение, ще сте събрали нужният опит в работата с различни инструменти, фреймуъркове. Всичко това заедно с помощта на кариерните консултанти на Advance Academy ще ви помогне в реализацията. Нашият екип ще съдейства в създаването на LinkedIn профил, изграждане на CV, портфолио, подготовка за интервю. Ще станете част от затворената общност от alumni, до която имат достъп фирмите партньори на Advance Academy и където публикуват свободни позиции. И не забравяйте, че JAVA е езикът с най-много свободни позиции в целият свят.

Получавам ли сертификат след успешно завършен курс?

Всеки един курсист успешно положил изпит по теория и практика в края на курса, получава сертификат по образец на Адванс Академи и Удостоверение по образец на МОН.

Какви документи са необходими за издаване на Удостоверение по образец на МОН?*

- Копие на документ за завършено образование (средно или висше).
- Копие на лична карта.
- 1 бр. снимка (за обучение по част от професия).
- Медицинско свидетелство (Изисква се според Закона за професионално образование и обучение, в уверение на това, че професията не е противопоказна за курсиста).

Програма на обучение

Регистрирай се за Java Development - Програмиране на Java

Не пропускайте възможността да се запознаете с Java Intern. Един език характеризиращ се с разработване на различните типове софтуер.

Местата може да се запълнят много преди старта на програмата.

Лектори

Виктор Тодоров

Senior Full Stack Developer

Виктор е завършил компютърни науки във VIA University, Хорсенс, Дания, работил за Американски и Датски компании, преди да премине в Айкюраси Груп като Старши iOS разработчик. В портфолиото му стоят приложения, с които работят UPS, Western Union и др.

Джулиян Овчаров

Software Engineer

Джулиян Овчаров е завършил висшето си образование в Технически университет - Варна, специалност Компютърни Системи и Технологии. Стартира своята професионална кариера преди 4 години като C++ програмист, но с течение на времето и разнообразните проекти, избира да се насочи към Java. Работил е за различни ИТ компании. Към настоящият момент е Software Engineer в Scalefocus.

Какво споделят нашите курсисти

Запиши се сега

Започни своето цялостно практическо обучение по Java програмиране – от начинаещ до ниво стажант Java Developer.

Курсове по програмиране | Advance Academy
 • Ранно записване

  до 23.12

 • Редовно записване

  от 24.12

 • Начало на курс

  17.01

Моля, изберете на колко вноски желаете да платите:

Цена:

1 х 1240 лв.

1 х 1100 лв.

Спестяваш 140лв. с ранно записване

Lorem ipsum dolor, sit amet consectetur, adipisicing elit. Libero nihil sunt dicta id aliquam quisquam doloremque

Първа вноска:

1 х 590 лв.

Оставащи вноски:

2 х 355 лв.

2 х 285 лв.

! Спестяваш 140лв. с ранно записване

Lorem ipsum dolor, sit amet consectetur, adipisicing elit. Libero nihil sunt dicta id aliquam quisquam doloremqueЦялостно обучение Java Development Ниво Intern

Ниво стажант

Предимства на програмата:

 • Java е един от най-популярните езици за програмиране.
 • Най-много работни позиции в света има за JAVA разработчици.
 • В Java Development Ниво Intern ще се запознаете задълбочено с Java и ще можете да започнете стаж след завършването на програмата.
 • Областта предоставя много възможности за кариерно развитие.
 • Java дава много възможности за развитие свързани с Back end, Android, Application development.
 • Чудесна опция за кариера за хора, които търсят сигурна и високоплатена работа.

Връзка с нас