“Програмиране на Java - Цялостно Обучение”

JAVA Уроци за Начинаещи”

Java Development е програма за всички, които искат да се запознаят задълбочено с Java. Програмата на обучение включва два курса, които могат да бъдат записани самостоятелно - Java Fundamentals и Java RESTful API. Java е един от най-разпространените езици за програмиране, които ще разгледаме в два последователни курса, необходими за успеха и реализацията на бъдещите Java разработчици. С този език се разработват всякакви типове софтуери – игри, уеб приложения, мобилни приложения, финансови софтуери, офис софтуери и дори големи индустриални системи. Това е един от най-надеждните програмни езици, като все повече работодатели търсят разработчици с подобни умения.

Двата курса са насочени към начинаещи и освен теория включват много практически задачи.

Начало 17 Февруари 2020г. - Варна

Java Курсове oт Топ Лектори

При записването си за участие в цялостната програма Java development, спестявате 230 лв.
При успешно завършване на цялостната програма ще получите Удостоверение по образец на МОН и Сертификат по образец на Академията.
Може да вземете участие в отделен курс при цена 590 лв./за курс.

Java Development - Програмиране на Java

Кои са преподавателите?

Курсът се води от двама от най-талантливите и опитни преподаватели на Адванс Академи. Разработчици придаващи своя опит и знания на своите курсисти.

Какво ще науча?

Курсът е подходящ за начинаещи и дава нужните знания за старт на кариера като програмист. Теоретичната и практическата подготовка по време на курса преминават от първите стъпки - цикли, масиви, функции и променливи, и достигат до разработване на проекти с Spring MVC, Spring REST, Spring Boot и Hibernate CRUD.

Мога ли да работя като Java developer?

Търсенето на Java Developers непрекъснато се увеличава. След успешно завършен курс ще усвоите пълният пакет от знания отговарящи на ниво Junior Java developer.

Какви документи са необходими за издаване на Удостоверение по образец на МОН?*

- Копие на документ за завършено образование (средно или висше).
- Копие на лична карта.
- 1 бр. снимка (за обучение по част от професия).
- Медицинско свидетелство (Изисква се на база Закона за професионално образование и обучение, в уверение на това, че професията не е противопоказна за курсиста).

Какво споделят нашите курсисти

Регистрирай се за Java Development - Програмиране на Java

Не пропускайте възможността да се запознаете с възможностите на Java. Един език характеризиращ се с разработване на различните типове софтуер.

Местата може да се запълнят много преди старта на програмата.

Запази ми място

Лектори

Виктор Тодоров

Senior Full Stack Developer

Виктор е завършил компютърни науки във VIA University, Хорсенс, Дания, работил за Американски и Датски компании, преди да премине в Айкюраси Груп като Старши iOS разработчик. В портфолиото му стоят приложения, с които работят UPS, Western Union и др.

Марин Филчев

Senior Software Engineer

Марин е завършил Варненски Свободен Университет. Започва развитието си в ИТ сектора преди 5 години като програмист. Работил е по различни проекти. В момента е Senior Software Engineer във FlexBricks Software.

Запиши се сега

Цена за цялата програма 950лв. Цена за отделен курс 590лв.

Запиши се

Връзка с нас

back to top