Програмиране на Java - Цялостно Обучение

JAVA Уроци за Начинаещи

Java Development е програма за всички, които искат да се запознаят задълбочено с Java. Програмата на обучение включва два курса, които могат да бъдат записани самостоятелно - Java Fundamentals и Java RESTful API. Java е един от най-разпространените езици за програмиране, които ще разгледаме в два последователни курса, необходими за успеха и реализацията на бъдещите Java разработчици. С този език се разработват всякакви типове софтуери – игри, уеб приложения, мобилни приложения, финансови софтуери, офис софтуери и дори големи индустриални системи. Това е един от най-надеждните програмни езици, като все повече работодатели търсят разработчици с подобни умения.

Двата курса са насочени към начинаещи и освен теория включват много практически задачи.

Начало 08 Септември 2021 г. - Варна

Java Курсове oт Топ Лектори

Към кого е насочен курсът?

Курсът е подходящ за начинаещи програмисти или такива с малък опит, които искат да овладеят програмирането с един от най-разпространените езици Java.

Необходим ли ми е компютър, за да запиша това обучение?

В учебните зали са на разположение персонални и изцяло оборудвани компютри за всеки курсист. Всеки компютър разполага с нужния софтуер за плавно протичане на обучението.

Трябва ли да владея други програмни езици?

За стартирането на програмата Java Development не е необходимо да владеете други езици или да имате каквито и да било познания по програмиране. Програмата по JAVA започва от ниво начинаещи.

Какви са възможностите на езика Java?

Java е един от най-разпространените езици за програмиране. Намира приложение в големи проекти и системи, както и че се ползва за разработване на Андроид приложения.

Кои са лекторите в курса?

Курсът се води от двама от най-талантливите и опитни преподаватели на Адванс Академи. Разработчици придаващи своя опит и знания на своите курсисти.

Какво ми дава курсът?

Курсът е подходящ за начинаещи и дава нужните знания за старт на кариера като програмист. Теоретичната и практическата подготовка по време на курса преминават от първите стъпки - цикли, масиви, функции и променливи, и достигат до разработване на проекти с Spring MVC, Spring REST, Spring Boot и Hibernate CRUD.

Мога ли да работя като Java developer?

Търсенето на Java Developers непрекъснато се увеличава. След успешно завършен курс ще усвоите пълният пакет от знания отговарящи на ниво Junior Java developer.

Получавам ли сертификат след успешно завършен курс?

Всеки един курсист успешно положил изпит по теория и практика в края на курса, получава сертификат по образец на Адванс Академи и Удостоверение по образец на МОН.

Какви документи са необходими за издаване на Удостоверение по образец на МОН?*

- Копие на документ за завършено образование (средно или висше).
- Копие на лична карта.
- 1 бр. снимка (за обучение по част от професия).
- Медицинско свидетелство (Изисква се на база Закона за професионално образование и обучение, в уверение на това, че професията не е противопоказна за курсиста).

При записването си за участие в цялостната програма Java development, спестявате 180 лв.
При успешно завършване на цялостната програма ще получите Удостоверение по образец на МОН и Сертификат по образец на Академията.
Може да вземете участие в отделен курс при цена 640 лв./за курс.

Какво споделят нашите курсисти

Регистрирай се за Java Development - Програмиране на Java

Не пропускайте възможността да се запознаете с възможностите на Java. Един език характеризиращ се с разработване на различните типове софтуер.

Местата може да се запълнят много преди старта на програмата.

Запази ми място

Лектори

Виктор Тодоров

Senior Full Stack Developer

Виктор е завършил компютърни науки във VIA University, Хорсенс, Дания, работил за Американски и Датски компании, преди да премине в Айкюраси Груп като Старши iOS разработчик. В портфолиото му стоят приложения, с които работят UPS, Western Union и др.

Джулиян Овчаров

Software Engineer

Джулиян Овчаров е завършил висшето си образование в Технически университет - Варна, специалност Компютърни Системи и Технологии. Стартира своята професионална кариера преди 4 години като C++ програмист, но с течение на времето и разнообразните проекти, избира да се насочи към Java. Работил е за различни ИТ компании. Към настоящият момент е Software Engineer в Scalefocus.

Запиши се сега

Цена за цялата програма - 1100лв.

Цена за отделен курс - 640лв.

Запиши се

Връзка с нас

back to top