JAVA Fundamentals - курс за начинаещи

Част от цялостната програма JAVA Development ниво Junior

Езикът JAVA е един от най-разпространените езици за програмиране. В световен мащаб търсенето на JAVA developers се увеличава с бързи темпове. В този курс, разработен по програма на Advance Academy, ще направите първите стъпки в света на обектно-ориентираното програмиране, работа със среда за разработка, променливи и данни, условни конструктори и цикли. Този курс е първо ниво и е част от цялостната програма JAVA Development, като може да бъде записан и отделно.

Начало на курса:

17 Януари 2022 - 18:30

Продължителност:

2 месеца

Java Picture

Пътека на развитие

* Отбелязаните курсове са част от програмата Java Development Ниво Junior.

Защо да запиша курс по JAVA?

Според Tiobe Software, най-популярният език за програмиране сред професионалистите е Java. Търсенето на Java Developers в световен мащаб се е увеличило с над 150% за последните 3 години, като тенденцията се запазва. Java e много подходящ език за начинаещи девелъпъри, тъй като е близък до C# и C++ и донякъде на езици като Delphi, VB.NET и C. В днешно време Java е един от най-популярните езици за програмиране. На него пишат милиони разработчици по цял свят. Най-големите световни софтуерни корпорации като IBM, Oracle, Google и SAP базират своите решения на Java платформата и използват Java като основен език за разработка на своите продукти.

Какво ще науча накрая?

Програмата JAVA Fundamentals е първата стъпка през която всеки начинаещ софтуерен разработчик трябва да премине. В този курс ще се запознаете с основите на програмирането, които са приложими в почти всички софтуерни езици - променливи и типове, методи и проверки, цикли, масиви, класове и конструктори. Заедно с нужната теория ще бъдат разгледани и много примери и добри практики, актуални към модерното програмиране. След края на програмата можете да продължите със следващото ниво - JAVA ADVANCED - RESTful API, a след неговото завършване да кандидатствате и станете част от JAVA Bootcamp за трупане на реален опит в екип с ментор по реален проект.

За кого е подходящ курсът?

Ако искате да проверите дали програмирането е за вас, имате логическо и математическо мислене, обичате пъзели и задачи вие сте повече от перфектен кандидат. Това обучение е идеално допълнение за всеки студент в компютърна специалност, който търси повече дълбочина в знанията и уменията, които получава в университета. Това е и курс за хора, които искат да станат част от ИТ сектора, да се преквалифицират, но все още имат резерви дали точно този език е за тях.

Професионална реализация:

Курсът JAVA Fundamentals дава основни познания за програмирането и функционирането на един софтуер. Самото обучение няма да е достатъчно за стартирането на стаж или работа, поради недостатъчната дълбочина на познаване и липсата на практически опит. За трупане на опит в учебна среда, без риск да напуснете сигурна работа и да не се справите със стажа, сме подготвили специална програма - JAVA Development ниво Junior, където освен необходимата теория, упражнения, задачи и казуси, курсистите участват в семинари за работа с GitHub и Agile методология, както и са част от софтуерен екип, работещ под ръководството на ментор по реален проект, с регулярни SCRUM срещи в процеса на работа.

Получавам ли сертификат след успешно завършен курс?

Всеки един курсист успешно положил изпит по теория и практика в края на курса, получава сертификат по образец на Адванс Академи и Удостоверение по образец на МОН.

Какви документи са необходими за издаване на Удостоверение по образец на МОН?

- Копие на документ за завършено образование (средно или висше).
- Копие на лична карта.
- 1 бр. снимка (за обучение по част от професия).
- Медицинско свидетелство (Изисква се на база Закона за професионално образование и обучение, в уверение на това, че професията не е противопоказна за курсиста).

Програма на обучение

Регистрирай се за Java Fundamentals - Програмиране на Java

Не пропускайте възможността да се запознаете с програмния език Java. Той се характеризира с разработване на различните типове софтуер.

Местата може да се запълнят много преди старта на програмата.

Лектор

Виктор Тодоров

Senior Full Stack Developer

Виктор е завършил компютърни науки във VIA University, Хорсенс, Дания, работил за Американски и Датски компании, преди да премине в Айкюраси Груп като Старши iOS разработчик. В портфолиото му стоят приложения, с които работят UPS, Western Union и др.

Какво споделят нашите курсисти

Запиши се сега

Започни своето практическо обучение по Java програмиране.

Курсове по програмиране | Advance Academy
 • Ранно записване

  до 23.12

 • Редовно записване

  от 24.12

 • Начало на курс

  17.01

Моля, изберете на колко вноски желаете да платите:

Цена:

1 х 690 лв.

1 х 690 лв.

Lorem ipsum dolor, sit amet consectetur, adipisicing elit. Libero nihil sunt dicta id aliquam quisquam doloremque

Първа вноска:

1 х 370 лв.

Втора вноска:

1 х 350 лв.

Lorem ipsum dolor, sit amet consectetur, adipisicing elit. Libero nihil sunt dicta id aliquam quisquam doloremqueJava Fundamentals

Курс за начинаещи

Предимства на програмата:

 • Java е един от най-популярните езици за програмиране.
 • Търсенето на Java разработчици расте непрекъснато.
 • Възможност за доходоносна кариера.
 • Постоянно развитие на областта.
 • Областта предоставя много възможности за кариерно развитие.
 • Подходящ за начинаещи.

Връзка с нас