Java Advanced - RESTful API - курс за напреднали

Част от цялостната програма JAVA Development ниво Junior

Следващото ниво на един от най-разпространените езици за програмиране в света - JAVA. Това е курс подходящ за хора с основни познания по JAVA, преминали програмата JAVA Fundamentals Basics или подобна, студенти по информатика и компютърни науки. Ще бъдат разгледани Spring MVC, Spring REST, Spring Boot и Hibernate CRUD, Annotations, Java Config, AOP, Spring REST, Hibernate. Този курс е второ ниво и е част от цялостната програма JAVA Development, като може да бъде записан и отделно.

Начало на курса:

28 Февруари 2022 - 18:30

Продължителност:

2 месеца

Java Picture

Пътека на развитие

* Отбелязаните курсове са част от програмата Java Development Ниво Junior.

Защо да запиша курс по Java Advanced?

Това е един много разпространените езици, който дава потенциал за кариерно развитие. Разработчиците с JAVA са изключително търсени. От електронното ви банкиране, смарт телевизора, телефона и софтуерът, който ползва личният ви лекар до навигацията в колата или смарт часовника ви, 90% от софтуерът е написан на JAVA.

Какво ще науча накрая?

Да разработвате проекти със Spring MVC, Spring REST, Spring Boot и Hibernate CRUD .Как да използвате основните функции на Spring: Annotations, Java Config, AOP, Spring REST, Hibernate. В края на курса ще имате необходимият пакет знания и умения, за да започнете работа по собствен проект, който да бъде част от вашето портфолио.

За кого е подходящ курсът?

Необходими са основни познания по Java. Този курс е подходящ за курсисти преминали курса JAVA Fundamentals и усвоили основите на езика – променливи и типове, цикли, класове и конструктори, методи, масиви. Подходящ е и за завършили други курсове или студенти по информатика преминали през предметите свързани с основи на програмирането.

Професионална реализация:

След завършване на курса JAVA ADVANCED - RESTful API ще имате добра база, върху която можете да надградите и да започнете да програмирате ваш собствен проект. За трупане на опит в учебна среда, без нуждата да напуснете сигурна работа и да не се справите със стажа, ние сме подготвили специална програма - JAVA Development ниво Junior, където освен необходимата теория, упражнения, задачи и казуси, курсистите участват в семинари за работа с GitHub и Agile методология, както и са част от софтуерен екип, работещ под ръководството на ментор по реален проект, с регулярни SCRUM срещи в процеса на работа.

Получавам ли сертификат след успешно завършен курс?

Всеки един курсист успешно положил изпит по теория и практика в края на курса, получава сертификат по образец на Адванс Академи и Удостоверение по образец на МОН.

Какви документи са необходими за издаване на Удостоверение по образец на МОН?

- Копие на документ за завършено образование (средно или висше).
- Копие на лична карта.
- 1 бр. снимка (за обучение по част от професия).
- Медицинско свидетелство (Изисква се на база Закона за професионално образование и обучение, в уверение на това, че професията не е противопоказна за курсиста).

Програма на обучение

Регистрирай се за Java Advanced - RESTful API

Не пропускайте възможността да се запознаете с програмния език Java. Той се характеризира с разработване на различните типове софтуер.

Местата може да се запълнят много преди старта на програмата.

Лектор

Джулиян Овчаров

Software Engineer

Джулиян Овчаров е завършил висшето си образование в Технически университет - Варна, специалност Компютърни Системи и Технологии. Стартира своята професионална кариера преди 4 години като C++ програмист, но с течение на времето и разнообразните проекти, избира да се насочи към Java. Работил е за различни ИТ компании. Към настоящият момент е Software Engineer в Scalefocus.

Какво споделят нашите курсисти

Запиши се сега

Надгради своите знания и умения по Java с курса по Java RESTful API.

Курсове по програмиране | Advance Academy
 • Ранно записване

  до 23.12

 • Редовно записване

  от 24.12

 • Начало на курс

  28.02

Моля, изберете на колко вноски желаете да платите:

Цена:

1 х 690 лв.

Lorem ipsum dolor, sit amet consectetur, adipisicing elit. Libero nihil sunt dicta id aliquam quisquam doloremque

Първа вноска:

1 х 370 лв.

Втора вноска:

1 х 350 лв.

Lorem ipsum dolor, sit amet consectetur, adipisicing elit. Libero nihil sunt dicta id aliquam quisquam doloremqueJava Advanced - RESTful API

Курс за напреднали

Предимства на програмата:

 • Java е един от най-популярните езици за програмиране.
 • Глобално погледнато има най-много отворени позиции за Java разработчици.
 • Областта предоставя много възможности за кариерно развитие.
 • Постоянно развитие на областта.
 • Изучаването на други програмни езици, като C# и C++ ще ви бъде по-лесно.
 • Чудесна опция за кариера за хора, които търсят сигурна и високоплатена работа.

Връзка с нас