Кариерен център

Адванс Академи има изградена партньорска мрежа с IT компании и съдейства на своите курсисти за стартиране на стаж след успешно приключване на програмата. Всеки курсист получава едногодишен достъп до кариерния център, където нашите партньори публикуват своите свободни позиции и стажантски програми:

Кариерен център | Advance Academy

Нашите успешни истории

Ели Драганова

Quality Assurance

В момента в световен мащаб има огромна нужда от IT специалисти, но това не е критерии за лесно намиране на работа в сектора. Бизнесът изисква качества и умения от кадрите, което означава, че лесното реализиране в сектора зависи единствено от самите вас и начина, по който приемате професията си.

Георги Ненчев

Java Fundamentals

В днешно време все повече хора използват мобилните си телефони пред личните си компютри, което предполага висока потребност от нови и функционални приложения. Винаги съм имал афинитет към компютрите, в частност и програмирането, и знаех, че рано или късно, ще работя като програмист.

Калина Иванова

Front End Fundamentals

Препоръчвам на всички, които имат желание да се развиват в IT областта, да се запишат в някои от курсовете на академията. Не са задължителни предварителни умения, важно е желанието за реализация. Advance academy е едно добро начало, където се поставят основите на професионалната кариера.

Партньорство с различни IT компании

Индивидуално кариерно съдействие

Актуални позиции за работа

Успешни истории на реализирани курсисти

Нашите партньори