Кариерен център

Адванс Академи има изградена партньорска мрежа с IT компании и съдейства на своите курсисти за стартиране на стаж след успешно приключване на програмата. Всеки курсист получава едногодишен достъп до кариерния център, където нашите партньори публикуват своите свободни позиции и стажантски програми:

Кариерен център | Advance Academy

Нашите успешни истории

Иван Волков

Java Development

Advance Academy е мястото, където ще получат това, от което имат нужда, за да започнат своя път в IT-света. Поставя се акцент върху практиката и се отговаря на всеки въпрос, за да може всеки да усвои материала. Интервюиращите знаеха за Advance Academy и според мен това им направи добро впечатление.

Ели Драганова

Quality Assurance

В момента в световен мащаб има огромна нужда от IT специалисти, но това не е критерии за лесно намиране на работа в сектора. Бизнесът изисква качества и умения от кадрите, което означава, че лесното реализиране в сектора зависи единствено от самите вас и начина, по който приемате професията си.

Георги Ненчев

Java Fundamentals

В днешно време все повече хора използват мобилните си телефони пред личните си компютри, което предполага висока потребност от нови и функционални приложения. Винаги съм имал афинитет към компютрите, в частност и програмирането, и знаех, че рано или късно, ще работя като програмист.

Партньорство с различни IT компании

Индивидуално кариерно съдействие

Актуални позиции за работа

Успешни истории на реализирани курсисти

Нашите партньори