WorkShop: Създай креативен
уеб сайт с HTML, CSS и Bootstrap

Летен курс за ученици 5-12 клас

  • Ще направим 2 реални сайта
  • Придобиваме нови умения
  • Професионални сайтове за портфолио
Free lection Free lection

WorkShop: Създай креативен уеб сайт с HTML, CSS и Bootstrap

Летен курс за ученици 5-12 клас

Ти вече познаваш езиците за уеб програмиране HTML и CSS, решил си редица задачи и си направил първия си сайт. Най-умния начин да надградиш и поддържаш своите знания е чрез много практика. За тази цел, ние от Адванс Академи сме подготвили летния уъркшоп "Създай креативен уеб сайт с HTML, CSS и Bootstrap", с който ще надградим твоите практически умения.


Това, което сме планирали за летните месеци, е да разработим два сайта. Единият ще бъде твое лично портфолио, а другият ще направим по задание на реална компания партньор на Академията. Най-важното е, че ще учим чрез реални примери, които водят до реални резултати!

Какво ще правим това лято?

Създаване на сайт по задание на работодател
Тук ще се сблъскаме с реална бизнес ситуация, в която клиентът се среща с нас и ни казва какво иска да съдържа неговия уеб сайт. За целта, ще направим среща с клиент, който ще ни разкаже за своя бизнес и това, как иска да изглежда неговия сайт. Ще му задаваме въпроси по структурата и съдържанието. След което ще изберем подходящ дизайн за сайта, ще планираме работата си и стъпките в изграждането. Ще използваме всичко научено до момента за да създадем сайт, който да отговаря на изискванията на клиента.

Създаване на личен сайт
Тук ще създадем нашето портфолио, което ще може да споделяме на наши приятели, роднини, клиенти. Ще разберем защо е важно да имаме портфолио и какво трябва да съдържа то. Ще изберем име на нашия сайт. Ще качим личния си уеб сайт в Интернет.

С какво ново ще се запознаем?

Тук идва ред на финалния етап от създаването на един сайт, а именно неговото споделяне със Света. До момента създавахме нашите сайтове локално, сега е ред да ги направим глобални.

За кого е подходящ?

Обучението е подходящо за всички, които са завършили целогодишната програма за ученици от 5 до 12 клас на Адванс Академи.

Кога стартираме?

Група 1 - 02 Юли (Петък)

Група 2 - 06 Август (Петък)

Колко ще продължи?

Уъркшопът ще продължи 5 седмици и ще работим всеки Петък от 14:00 до 17:00 часа

Колко ще струва?

Цената на уъркшопа е 210 лева