Програма PHP Development - Ниво Junior

Професионална програма от начинаещ до Junior PHP Developer

Професионалната програма по PHP Development е за всички, които искат да се запознаят задълбочено с езика PHP и неговия синтаксис от самото начало. Програмата е разработена за начинаещи и хора с малко опит. Целта на професионалната програма е да ви въведе в програмирането и да достигнете ниво Junior PHP Developer. Тя е разработена като цялостна пътека, започвайки от основите на програмирането, какво представлява езикът PHP, както и основни познания по HTML. Следващото ниво е PHP OOP, където ще надградите наученото в първата част и ще научите основните концепции, които стоят зад обектно-ориентираното програмиране (OOP). Програмата продължава с два семинара, в които ще работите със системата за контрол на версии – GitHub и какво представляват методологиите – SCRUM и Agile. Последната спирка във вашия път към Junior PHP Developer е PHP Development Bootcamp, където в рамките на 5 месеца ще бъдете разделени на SCRUM базирани екипи и ще работите по проект в реална работна среда с ментор. Всеки успешно завършил професионалната програма по PHP Development ще има знанията, уменията и практическия опит на Junior PHP Developer.

Начало на курса:

19 Януари 2022 - 18:30

Продължителност:

9 месеца

php Picture

Защо да запиша курс по PHP Development?

PHP е един от най-популярните сървърни езици за разработване на сайтове, онлайн софтуер, CRM и ERP уеб базирани системи. Около 80% от всички големи сайтове са захранвани от PHP, включително Facebook и Wikipedia. Най-популярната платформа за уеб страници, уеб магазини и блогове - Wordpress е изцяло базирана на PHP. Това означава, че и търсенето на PHP разработчици е голямо и с перспектива за високоплатена кариера. Професионалната програма по PHP Development обхваща абсолютно всичко необходимо, като умения и знания да започнете работа като Junior PHP Developer.

Какво ще науча накрая?

В професионалната програма по PHP Development ще се запознаете с основите на програмирането, особеностите на езика PHP, както и неговия синтаксис. В първата част на курса ще придобиете основни знания по HTML, като създаване на таблици и формуляри. След това ще навлезете в света на PHP и MySQL, за да усвоите всичко необходимо за втората част от програмата – PHP OOP. В нея ще научите как да пишете уеб приложения с изчистен код, добри практики и често допускани грешки. Ще придобиете опит в работата с обектно-ориентираното програмиране и как да разработвате уеб приложения и системи от всякакъв вид. В PHP Development Bootcamp ще придобиете опит с методологиите SCRUM и Agile. Ще можете да работите със системата за контрол на версиите - GitHub, както и ще натрупате опит в работата в екип. Най-важният резултат, ще е работата ви по цялостен проект в реална работна среда заедно с ментор, който ще ви помага през целия процес на разработване.

За кого е подходящ курсът?

За всеки, който иска да усвои Back-End програмирането от самото начало и да се развие до ниво Junior PHP Developer, за начинаещи или хора без опит с голяма мотивация, за студенти, които искат да натрупат практически умения в реална работна среда. Курсът е подходящ за всеки един човек, който иска да се учи, да се развива и търси преквалификация в най-бързоразвиващия се и динамичен сектор в България.

Професионална реализация:

Всеки успешно завършил курсист ще получи достъп до кариерния център на Advance Academy, където фирми партньори публикуват отворени позиции. Всички участници в PHP Development Bootcamp ще участват в семинари с HR мениджъри, които ще споделят важни насоки за кариерно израстване. Нашите кариерни консултанти подпомагат всеки курсист – от подготвяне на CV, оформяне на портфолио, създаване и подреждане на LinkedIn профил до това как да се представят добре по време на интервю. 43% от всички успешно завършили курсисти на Advance Academy, които са искали да се развиват в ИТ сектора, са стартирали стаж или постоянна работа между 1 и 9 месеца след дипломирането си от програмата.

Получавам ли сертификат след успешно завършен курс?

Всеки един курсист успешно положил изпит по теория и практика в края на курса, получава сертификат по образец на Адванс Академи и Удостоверение по образец на МОН.

Какви документи са необходими за издаване на Удостоверение по образец на МОН?*

- Копие на документ за завършено образование (средно или висше).
- Копие на лична карта.
- 1 бр. снимка (за обучение по част от професия).
- Медицинско свидетелство (Изисква се на база Закона за професионално образование и обучение, в уверение на това, че професията не е противопоказна за курсиста).

Програма на обучение

Регистрирай се за PHP Development - Ниво Junior

Не пропускайте възможността да се запознаете със света на PHP.

Местата може да се запълнят много преди старта на програмата.

Лектори

Калина Иванова

Web Developer

Калина Иванова е завършила висшето си образование във ВВМУ "Никола Вапцаров" гр.Варна, специалност "Информационни и комуникационни технологии". Притежава степен Магистър по "Киберсигурност". Стартира своята професионална кариера като уеб разработчик след успешно приключен курс в Advance Academy. Преподавател е на курсове за деца и възрастни.

Тихомир Маринов

Web Developer

Тихомир е завършил своето професионално образование във ВВМУ “Никола Вапцаров” гр.Варна, а в момента следва магистратура “Кибер сигурност” отново във ВВМУ. Той започва своята професионална кариера след успешно завършил курс в Advance Academy, работил е за някой от най-големите софтуерни компании във Варна. Преподавател е на курсове за деца и възрастни.

Силвия Стоилова

Senior JavaScript Developer

Силвия Стоилова завършва в Икономически университет Варна, специалност "Бизнес Информационни системи". Печели първо място в надпреварата на Студентска научна дейност, специалност Информатика и БИС с проекта си за разработка на система за управление на Човешките ресурси. Към момента Силвия е Fullstack JavaScript Developer към Quanterall.

Виктор Тодоров

Senior Full Stack Developer

Виктор е завършил компютърни науки във VIA University, Хорсенс, Дания, работил за Американски и Датски компании, преди да премине в Айкюраси Груп като Старши iOS разработчик. В портфолиото му стоят приложения, с които работят UPS, Western Union и др.

Станислав Тодоров

Project Management лектор

Станислав Тодоров е част от ИТ сектора вече 14 години. Създал първия си Start Up за рекламна стрийминг телевизия на 21 години. Работил върху международни проекти за онлайн игри, уеб софтуер, управлявал софтуерни екипи като Project Manager за български, американски, ирландски и канадски компании. Сертифициран SCRUM Product Owner (PSPO) от Scrum Organization. Съосновател на Advance Academy, отговарящ за маркетинг процесите и управлението на проекти.

Адрияна Митева

HR лектор

Адрияна Митева е изпълнителен директор на Advance Academy. С магистърска степен по Корпоративен маркетинг и по Управление на човешките ресурси. Консултант по Европейски проекти на редица компании. В Advance Academy отговаря за административните дейности и развитие на учебните програми.

Какво споделят нашите курсисти

Запиши се сега

Започни своето професионално практическо обучение по PHP програмиране – от начинаещ до Junior PHP Developer.

Курсове по програмиране | Advance Academy
 • Ранно записване

  до 23.12

 • Редовно записване

  от 24.12

 • Начало на курс

  19.01

Моля, изберете на колко вноски желаете да платите:

Цена:

1 х 2080 лв.

1 х 2080 лв.

Спестяваш 140лв. с ранно записване

Lorem ipsum dolor, sit amet consectetur, adipisicing elit. Libero nihil sunt dicta id aliquam quisquam doloremque

Първа вноска:

1 х 590 лв.

Оставащи вноски:

5 х 320 лв.

5 х 320 лв.

Lorem ipsum dolor, sit amet consectetur, adipisicing elit. Libero nihil sunt dicta id aliquam quisquam doloremqueЦялостно обучение PHP Development Ниво Junior

Предимства на програмата:

 • Работа по реален проект с един от най-използваните Back-End езици в ИТ
 • 80% от всички големи сайтове са захранвани от PHP, включително Facebook, Wikipedia и WordPress
 • Натрупване на опит с инструменти като – JIRA, GitHub и Slack
 • Работа с опитни ментори
 • Търсенето на PHP девелъпъри расте непрекъснато
 • Чудесна опция за кариера за хора, които искат сигурна и високоплатена работа

Връзка с нас