Програма PHP Development - Ниво Intern

Цялостно обучение за ниво Стажант PHP Developer

Цялостната програма по PHP Development е за всички, които искат да овладеят back-end програмирането с езика PHP. Това e сървърен скриптов език, който се използва в редица Уеб сайтове, приложения и онлайн софтуер, като едни от най-популярните и големи сайтове разработени на PHP са – WordPress, Wikipedia и Facebook. Четири месечното обучение започва с теоретично запознаване с HTML, бази данни и SQL, разработване на проекти, усвояване на принципите на обектно-ориентираното програмиране (OOP). Програмата е разделена на два курса – PHP Fundamentals и PHP OOP. Двата курса ще ви помогнат да усвоите всичко необходимо, за да навлезете в света на back-end програмирането.

Начало на курса:

19 Януари 2022 - 18:30

Продължителност:

4 месеца

php Picture

Пътека на развитие

start

Начинаещ

start

Introduction to GitHub *

Семинар

start

Agile Project Management *

Семинар

start

PHP Bootcamp *

5 месеца

start

Junior PHP Developer

* Отбелязаните курсове са част от програмата PHP Development Ниво Junior.

Защо да запиша курс по PHP Development?

PHP е програмен език с отворен код, който е напълно безплатен и се поддържа от почти всички браузъри. Също така работи изключително добре с JavaScript, което прави използваемостта му много висока. Това от своя страна прави търсенето на PHP разработчици голямо, а възможностите и опциите за развитие са в почти всеки сектор. Цялостната програма по PHP Development ще ви запознае в дълбочина с back-end програмирането и сървърната страна на уеб страниците. След завършване на програмата ще имате всички необходими знания и практически знания за стартиране на стаж като Junior PHP Developer.

Какво ще науча накрая?

По време на цялостната програма по PHP Development ще се запознаете с основите на програмирането, особеностите на PHP езика и неговия синтаксис. В курса за начинаещи – PHP Fundamentals ще усвоите основни умения в работата с HTML, като създаване на таблици и форми. Ще се научите да създавате и поддържате гъвкави уеб приложения и динамични страници. Как да подготвите оптимално средата за разработка и изпълнение на вашите програми, как да изграждате и оптимизирате бази от данни. В следващото ниво ще придобиете опит в работата с обектно-ориентираното програмиране, как да създавате Content Management системи (CMS) и как да разработвате приложения от всякакъв вид. Програмата по PHP Development е с много упражнения и практика, като поставя нужните основи за развитие като Back-End Developer.

За кого е подходящ курсът?

PHP Development е подходяща за начинаещи и хора без опит в програмирането, тъй като програмата е разработена изцяло на Български език с много примери и практически упражнения. Тя е за всички хора, които искат да усвоят сървърното уеб програмиране от самото начало. Независимо дали сте студент, който иска да придобие допълнителен практически опит от специалисти в сферата или сте човек, който търси нова насока в професионален план. Единственото изискване, за да запишете цялостната програма по PHP Development е да можете да работите с компютър, а всичко останало ще научите и развиете с нашите опитни лектори.

Професионална реализация:

Преминавайки успешно двете части на курса PHP Development ще сте усвоили ценен набор от теоретични познания и практически умения в работата с back-end езика. Допълнително, ще станете част от базата данни на кариерния център на Академията, в който фирми партньори публикуват своите свободни позиции. Всичко това заедно с помощта на нашите кариерни консултанти ще ви помогне да се реализирате. Ще ви съдействаме в целия процес по кандидатстване на работа – създаване на CV и LinkedIn профил, изграждане на портфолио и подготовка за интервю.

Получавам ли сертификат след успешно завършен курс?

Всеки един курсист успешно положил изпит по теория и практика в края на курса, получава сертификат по образец на Адванс Академи и Удостоверение по образец на МОН.

Какви документи са необходими за издаване на Удостоверение по образец на МОН?*

- Копие на документ за завършено образование (средно или висше).
- Копие на лична карта.
- 1 бр. снимка (за обучение по част от професия).
- Медицинско свидетелство (Изисква се на база Закона за професионално образование и обучение, в уверение на това, че професията не е противопоказна за курсиста).

Програма на обучение

Регистрирай се за PHP Development - Ниво Intern

Не пропускайте възможността да се запознаете със света на PHP.

Местата може да се запълнят много преди старта на програмата.

Какво споделят нашите курсисти

Запиши се сега

Започни своето цялостно практическо обучение по PHP програмиране – от начинаещ до ниво стажант PHP Developer.

Курсове по програмиране | Advance Academy
 • Ранно записване

  до 23.12

 • Редовно записване

  от 24.12

 • Начало на курс

  19.01

Моля, изберете на колко вноски желаете да платите:

Цена:

1 х 1240 лв.

1 х 1240 лв.

Спестяваш 140лв. с ранно записване

Lorem ipsum dolor, sit amet consectetur, adipisicing elit. Libero nihil sunt dicta id aliquam quisquam doloremque

Първа вноска:

1 х 590 лв.

Оставащи вноски:

2 х 355 лв.

2 х 355 лв.

! Спестяваш 140лв. с ранно записване

Lorem ipsum dolor, sit amet consectetur, adipisicing elit. Libero nihil sunt dicta id aliquam quisquam doloremque

Първа вноска:

1 х 590 лв.

Оставащи вноски:

3 х 355 лв.

3 х 245 лв.

! Спестяваш 140лв. с ранно записване

Lorem ipsum dolor, sit amet consectetur, adipisicing elit. Libero nihil sunt dicta id aliquam quisquam doloremqueЦялостно обучение PHP Development Ниво Intern

Ниво стажант

Предимства на програмата:

 • Чудесна опция за кариера за хора, които искат сигурна и високоплатена работа
 • PHP е един от най-използваните и популярни Back-end езици
 • Програмата по PHP Development обхваща всичко необходимо за стартиране на стаж
 • Търсенето на PHP девелъпъри расте непрекъснато
 • Възможностите и опциите за кариера са в почти всеки сектор
 • Постоянно развитие на областта

Връзка с нас