“PHP Курсове за Начинаещи”

Цялостно обучение по програмиране с PHP

PHP Development е програма за всички, които искат да се запознаят задълбочено с езика PHP и неговия синтаксис от самото начало. Това е програмен език с отворен код, който е проектиран за уеб програмиране и е широко използван за създаване на сървърни приложения и динамично уеб-съдържание. Обучението включва два курса като курсистите ще преминат през PHP Fundamentals и PHP OOP (Object-oriented programming).

Обучението – PHP Development е подходящо за напълно начинаещи.

Този курс вече е започнал. Можете да се запишете предварително за следващото му издание чрез и ние ще се свържем с Вас!

PHP УРОЦИ ЗА ХОРА БЕЗ ОПИТ

При записването си за участие в цялостната програма PHP development, спестявате 230 лв.
При успешно завършване на цялостната програма ще получите Удостоверение по образец на МОН и Сертификат по образец на Академията.
Може да вземете участие в отделен курс при цена 590 лв./за курс.

PHP Development Курсове - Цялостно обучение

Кои са преподавателите?

Двама от най-опитните лектори на Адванс Академи в back-end програмирането. Разработчици на редица различни проекти за международни клиенти.

Какво ще науча?

Завършвайки цялата програма PHP development ще усвоите целия пакет от знания характеризиращи добрия back-end developer.

Мога ли да работя като PHP developer?

Започвайки с теоретично познаване на основният маркиращ език за описание и дизайн, запознаване с бази данни и SQL, практическо разработване на проекти, усвояване принципите на OOP. Четири месечно обучение даващо всички знания за стартиране на работа като Junior Back-end developer.

Какви документи са необходими за издаване на Удостоверение по образец на МОН?*

- Копие на документ за завършено образование (средно или висше).
- Копие на лична карта.
- 1 бр. снимка (за обучение по част от професия).
- Медицинско свидетелство (Изисква се на база Закона за професионално образование и обучение, в уверение на това, че професията не е противопоказна за курсиста).

Регистрирай се за PHP Development

PHP уроци на български

Първото обучение по PHP Development от Адванс Академи полагащо основите с PHP Fudnamentals и надграждащо знанията до следващото ниво PHP OOP. Това може да е старта на вашата кариера като програмисти или да подобри вече натрупаните знания.

Местата може да се запълнят много преди старта на програмата.

Запази ми място

Лектори

Стефан Кършев

PHP Developer

Стефан има повече от 10 години опит в програмирането. Получава магистърска степен по Информатика през 2010г., след което бързо се издига до Chief Developer в една от най-големите ИТ компании в страната. Провел е 15 курса по програмиране, в които е обучил повече от 150 души, като над 70% от тях вече работят като програмисти.

Даниел Донев

PHP Developer

Даниел е завършил магистратура в Икономически Университет Варна специалност Информатика. Още в университета разбира за страстта си към програмирането и започва да работи във фирма за Уебдизайн. Тази страст го води пред малки, средни и големи проекти през изминалите десет години.

Запиши се сега

Цена за цялата програма 950лв. Цена за отделен курс 590лв.

Запиши се

Връзка с нас

back to top