Създаване на уеб сайтове
с Wix за деца

Целогодишна програма за ученици 1-7 клас

 • Избираме любима тема
 • Създаваме лесно онлайн магазин
 • Подготвяме собствено портфолио
 • Караме дронове

Стартиращи групи:

Начало: 02 Октомври 15:00 - 17:00ч.

Начало: 03 Октомври 13:00 - 15:00ч.

Уникална Образователна
Програма от Адванс Академи

 • Учим заедно
 • Учим с практически задачи
 • Създаваме реални проекти
 • Караме дронове

Децата са бъдещето ни! Образованието е най-ценният ресурс

ПРОГРАМА НА “Създаване на Уеб сайтове с Wix за деца“


 • Модул 1. Работа с уеб дизайн

  Продължителност: 2 седмици / 4 учебни часа

  По време на първи модул ще разберем какво представлява един уеб сайт и кои са неговите основни елементи. Ще научим с какво се занимава всеки уеб дизайнер и по какъв начин работата му е свързана с тази на уеб програмиста. Ще се запознаем с инструмента Photopea и ще научим колко функционалности и възможности предлага. Ще разгледаме най-интересните сайтове, от които можем да изтеглим безплатни картинки на всякаква тематика. Ще създаваме красиви изображения, към които ще добавяме интересни ефекти и градиенти. Ще започнем работа с уеб дизайн и ще се запознаем с най-интересните уеб сайтове в интернет пространството.

 • Модул 2. Създаване на уеб сайт

  Продължителност: 5 седмици / 10 учебни часа

  Всеки програмист трябва да има свой служебен имейл. Като бъдещи такива - курсистите ще създадат собствени Google акаунти. Ще се запознаем с платформата Wix. Ще изберем идея за нашия бъдещ сайт. Ще добавим отличителни ключови думи. Ще започнем със създаването на началната страница на уеб сайта стъпка по стъпка. Ще добавим меню, нови секции, снимки, видеоклипове и други интересни елементи. Ще създадем допълнителни страници в нашия уебсайт (За нас, Услуги, Контакти и други). Ще направим страница Блог - интересни новини с различен дизайн и подредба. Ще добавим съдържание на единична блог страница - освен текст ще има препратка към други сайтове, видеоклип, снимки и много интересни факти. Всеки курсист ще трябва да развие творческото си въображение и да сътвори най-запомнящата се статия.

 • Модул 3. Добавяне на мобилна версия

  Продължителност: 3 седмици / 6 учебни часа

  В 21 век по-голяма част от посещенията на уеб сайтовете е през мобилните телефони. Затова по време на трети модул ще направим мобилна версия на нашите уеб сайтове. Ще разгледаме какви са предимствата и дали има недостатъци. Курсистите ще могат да показват своите сайтове на приятели и през мобилните си телефони и таблети.

 • Модул 5. Маркетинг настройки

  Продължителност: 2 седмици / 4 учебни часа

  Ще разгледаме какви са настройките на всяка уеб страница - заглавие, дизайн, кратка информация и други. Ще оптимизираме нашия сайт чрез необходимите за Google SEO настройки - meta описание и meta заглавие. Ще научим интересни трикове, с които ще може нашият сайт да излиза на по-предни позиции в търсачката на Google. Ще добавим връзка към социалните мрежи. Ще настроим домейн име и ще променим URL адреса на сайта, който е запазен по подразбиране. Всеки сайт ще бъде уникален и курсистите ще могат да ги показват на приятели от целия свят.

 • Модул 4. Създаване на онлайн магазин

  Продължителност: 6 седмици / 12 учебни часа

  По време на четвърти модул ще разработим онлайн магазин за Електроника - ще продаваме дронове, компютри, телевизори, лаптопи и др. За идея ще използваме магазини като Ozone и eMAG. Всеки продукт ще има отделна категория, подробна информация, снимки и видеоклип. Ще добавим намаления, които ще привличат клиентите. Допълнителните опции предлагат по-голям избор за клиента, а именно - различен размер, цвят, големина и други. Според опцията снимките и цената ще се променят. Ще могат да се използват ваучери за намаления при определени условия. Както всеки онлайн магазин - и нашият ще има количка и възможност за пазаруване. Всеки курсист ще управлява дрон и ще бъде заснеман. Видеоклипът ще бъде добавен в сайта на всеки млад програмист.

 • Модул 6. Създаване на бизнес сайт

  Продължителност: 3 седмици / 6 учебни часа

  По време на шести модул ще създадем още един тип уеб сайт - бизнес. Той ще е свързан с компания-партньор на Advance Academy. Ще започнем с измислянето на дизайн, темплейт и съдържание, които да бъдат свързани с основната идея на фирмата. Курсистите ще трябва да изпълнят всички изисквания на компанията. А за създателя на най-добрия сайт - ще има допълнителна бонус награда.

 • Модул 7. Разработване на портфолио

  Продължителност: 3 седмици / 6 учебни часа

  Всеки програмист трябва да има собствено Портфолио. По време на последния модул ще подготвим отделен уеб сайт, чрез който ще представим себе си, своите занимания и всички направени проекти и сайтове. Всеки курсист ще има изграден уеб сайт, представящ го по най-добър начин. Всички уеб сайтове, които са създадени по време на курса, ще бъдат събрани на едно място и стилизирани със запомнящ се дизайн според тематиката. В края на курса ще се развият презентационните умения на всяко дете. В IT сферата е важно освен сайтът да бъде разработен - той да бъде и презентиран по най-добрия начин.

Цена на курса

16 лв / на час или 32 лв / на седмица

Продължителност на курса - 24 седмици
Срокове за плащане:

150лв - до 25 Септември 2020г.

150лв - до 15 Октомври 2020г.

150лв - до 15 Ноември 2020г.

150лв - до 15 Февруари 2021г.

150лв - до 15 Март 2021г.

*25% отстъпка - при записване на второ дете (братче, сестриче).

**15% отстъпка - ако доведеш приятел и се запишете заедно.

Отстъпките важат при плащане на цялата програма.

Включи се сега

в Създаване на Уеб сайтове с Wix за деца


Безплатна Инженерна лаборатория

Технологиите са навсякъде и все по-достъпни. Ние в Адванс Академи искаме да сме новатори. Убедени сме, че нашите курсисти заслужават най-доброто. Това е и причината да разработим “Инженерна лаборатория”.

Управление и състезание с дронове - в този ден ще поговорим за това как дроновете летят, пазят баланс, връщат се при нас, ориентират се в обстановката и правят зрелищните видео клипове, които сме свикнали да виждаме. Всеки курсист ще има възможност да управлява един от 5-те професионални дрона на академията, а накрая състезание между курсистите ще покаже, кой е усвоил най-добре наученото.

Програмиране на роботи - Винаги сме мечтали да управляваме роботи. Тази мечта е все по-близо. По време на една от нашите “Инженерни лаборатории”, курсистите ще могат да създават цялостни програми на поведение с помощта на таблети, които след това роботите да изпълняват. Състезание между тях в края ще определи титлата “Master of Robots”.