УЕБ Програмиране за ученици

Целогодишна програма за ученици от 5 до 12 клас

 • Развиваме умения да мислите стуктурирано и логически
 • Развиваме креативност и гъвкавост на мисълта
 • Подготовка за професиите на бъдещето
 • ИТ подготовка от следващо ниво

УЕБ Програмиране за ученици

Целогодишна програма за ученици от 5 до 12 клас

Собствена STEM програма, насочена към изучаването на азбуката на WEB програмирането, първи стъпки в уеб дизайна, придобиване на основни умения в ИТ. В рамките на целогодишният курс курсистите ще направят собствена Уеб страница с мобилна версия, в интегрирано видео, анимации, ефекти и различни шрифтове. Ще разберат как да я направят достъпна в Интернет, как работи хостинг сървърите и какво е домейн. През обучението ще имат различни workshop-ове, в които ще се учат да управляват летящи дронове, ще се учат да работят в 3D принтери, както и да разработват собствени инженерни проекти с готовите сетове на Американската компания KiwiCO.

Учебни групи:

Начало 29 Септември 2020

Група 1 - всеки Вторник от 09:00 до 12:00 или 14:00 до 17:00

Група 2 - всеки Четвъртък от 09:00 до 12:00 или 14:00 до 17:00

Група 3 - всяка Събота от 10:00 до 13:00

Продължителност - 2 учебни срока

Възможност за плащане на срок или на 5 равни такси.

ПРОГРАМА НА “Уеб програмиране за ученици”


 • Модул 1. HTML

  Продължителност: 6 дни/18 учебни часа

  В този модул ще се запознаем с Азбуката в УЕБ Програмирането – езикът HTML. Ще подготвим среда за Front End програмиране – ще научим какъв софтуер ни е нужен и за какво; Как се работи с Developer tools към Chrome; Основни елементи в HTML (тагове); Как се създава структурата на една уеб страница.

 • Модул 2. CSS

  Продължителност: 8 дни/24 учебни часа

  Ще се запознаем с основните елементи и синтаксиса на CSS; Ще се научим как да добавяме стил към нашата уеб страница, как да променям цветове, размери, шрифтове; Ще си говорим как да добавим и работим с ефекти, които да продадат уникалност на нашата уеб страница.

 • Модул 3. Bootstrap

  Продължителност: 2 дни/6 учебни часа

  В този модул ще работим с Bootstrap; ще разберем с какво ни е полезен; ще се запознаем с документацията му и как да го добавим към наша страница; ще говорим за Grid системата и защо е важна при разработването на един уеб сайт.

 • Модул 5. Първият ни Уеб Проект

  Продължителност: 5 дни/15 учебни часа

  В този модул ще приложим на практика всичко, което сме научили до момента. Всеки курсист ще работи по задание в реална работна среда и ще се сблъска с всички стъпки при създаването на един уеб проект.

 • Модул 4. Работа с готов дизайн

  Продължителност: 3 дни/9 учебни часа

  Ще се запознаем с основните стъпки при работа с готов дизайн; ще работим с онлайн ресурси за обработка на снимки и psd файлове; ще се научим как да подреждаме работния интерфейс и някои трикове, които ще използваме за нашите проекти.

 • Code Challenge 2021

  С уменията за HTML, CSS и Bootstrap учениците в продължение на един ден ще могат да създадат уеб страница по различна тематика. По време на състезанието наши преподаватели ще помагат при разработването на страницата и писането на код. Всеки от участниците ще има възможността да презентира своя проект и да разкаже за идеята и технологиите, които е използвал пред нашите специални гости - родители и приятели.

 • Дипломиране

  AdvanceAcademy.bg издава Сертификат за преминало обучение на всички курсисти завършили успешно курса на обучение. Този документ е признат от редица ИТ компании, както във Варна, така и в България.

 • Безплатна Инженерна лаборатория

  Технологиите са навсякъде и все по-достъпни. Ние в Адванс Академи искаме да сме новатори. Убедени сме, че нашите курсисти заслужават най-доброто. Това е и причината да разработим “Инженерна лаборатория”.

  Управление и състезание с дронове - в този ден ще поговорим за това как дроновете летят, пазят баланс, връщат се при нас, ориентират се в обстановката и правят зрелищните видео клипове, които сме свикнали да виждаме. Всеки курсист ще има възможност да управлява един от 5-те професионални дрона на академията, а накрая състезание между курсистите ще покаже, кой е усвоил най-добре наученото.

  Създаване на настолна игра с 3D принтер - 3D принтирането се развива все повече с всяка година. Да притежаваш 3D принтер, вече е достъпно за масовите потребители. В рамките на нашата “Инженерна лаборатория” ще трябва да създадат и принтират фигура на герой от настолна игра, който да използват в сценария, който ще развием и разиграем заедно.

  Програмиране на роботи - Винаги сме мечтали да управляваме роботи. Тази мечта е все по-близо. По време на една от нашите “Инженерни лаборатории”, курсистите ще могат да създават цялостни програми на поведение с помощта на таблети, които след това роботите да изпълняват. Състезание между тях в края ще определи титлата “Master of Robots”.

  Безплатен инженерен уикенд

  По програма на американската детска инженерна академия KiwiCo Innovation Factory. През този ден курсистите ще сглобят собствена балиста, изстрелваща пинг понг топчета с помощта на пружини, ластици и обтегачи, от съставни части, създадени специално за Адванс Академи от KiwiCo Innovation Factory. Ще научат някои основни закони на физиката и накрая ще се състезават помежду си разделени в отбори. Забавлението е гарантирано, а изработената машина остава подарък за курсистите.

  Инженерният уикенд се заплаща еднократно в размер на 50 лв. след 15 Септември

  Цена на курса

  12 лв / на час или 36 лв / на седмица

  Продължителност на курса - 24 седмици
  Срокове за плащане:

  176лв - до 25 Септември 2020г.

  176лв - до 15 Октомври 2020г.

  176лв - до 15 Ноември 2020г.

  176лв - до 15 Февруари 2021г.

  176лв - до 15 Март 2021г.

  *25% отстъпка - при записване на второ дете (братче, сестриче).

  **15% отстъпка - ако доведеш приятел и се запишете заедно.

  Отстъпките важат при плащане на цялата програма.

  Включи се сега

  в Уеб програмиране за ученици