Уеб програмиране за ученици

Годишна програма подходяща за ученици от 5 до 12 клас

Защо е важно децата да започнат от рано?

В училищата се набляга малко на ИТ уменията, нещо изключително важно в днешно време, когато всичко се случва онлайн. Младите хора ще трябва да бъдат добре запознати с технологиите, ако искат да са конкурентни на пазара на труда. Ако сте ученици и не знаете как да програмирате, когато стигнете до професионална реализация, ще е еквивалентно на това да не знаете как да четете.

Умението да мислите

Умението да мислите в структуриран и логически ред.

Развивате креативността си

Развивате креативността си и гъвкавост на мисълта.

Бъдещата Ви реализация

Този курс ще Ви помогне за Бъдещата Ви професионална реализация.

НАЧАЛОТО: Ученическа IT Академия

През Юли 2017 поставихме началото като проведохме първата по рода си Лятна Ученическа ИТ Академия. Повече от 20 деца през лятната ваканция се учиха на основите на Photoshop CC, HTML, CSS и платформата WordPress. Финалът беше еднодневен Code Challenge, където курсистите разработиха собствена страница. Най-добрите получиха Bluetooth слушалки Apple AirPods, мобилни харддискове и геймърски сетове с клавиатура, мишка и слушалки.

Над 250 успешно завършили ученици

ПРОГРАМА НА “Уеб програмиране за ученици”


 • Модул 1. HTML

  Продължителност: 6 дни/18 учебни часа

  В този модул ще се запознаем с Азбуката в УЕБ Програмирането – езикът HTML. Ще подготвим среда за Front End програмиране – ще научим какъв софтуер ни е нужен и за какво; Как се работи с Developer tools към Chrome; Основни елементи в HTML (тагове); Как се създава структурата на една уеб страница.

 • Модул 2. CSS

  Продължителност: 8 дни/24 учебни часа

  Ще се запознаем с основните елементи и синтаксиса на CSS; Ще се научим как да добавяме стил към нашата уеб страница, как да променям цветове, размери, шрифтове; Ще си говорим как да добавим и работим с ефекти, които да продадат уникалност на нашата уеб страница.

 • Модул 3. Bootstrap

  Продължителност: 2 дни/6 учебни часа

  В този модул ще работим с Bootstrap; ще разберем с какво ни е полезен; ще се запознаем с документацията му и как да го добавим към наша страница; ще говорим за Grid системата и защо е важна при разработването на един уеб сайт.

 • Модул 5. Първият ни Уеб Проект

  Продължителност: 5 дни/15 учебни часа

  В този модул ще приложим на практика всичко, което сме научили до момента. Всеки курсист ще работи по задание в реална работна среда и ще се сблъска с всички стъпки при създаването на един уеб проект.

 • Модул 4. Работа с готов дизайн

  Продължителност: 3 дни/9 учебни часа

  Ще се запознаем с основните стъпки при работа с готов дизайн; ще работим с онлайн ресурси за обработка на снимки и psd файлове; ще се научим как да подреждаме работния интерфейс и някои трикове, които ще използваме за нашите проекти.

 • Code Challenge 2020

  25 - 26 Април

  С уменията за HTML, CSS и Bootstrap учениците в продължение на един ден ще могат да създадат уеб страница по различна тематика. По време на състезанието наши преподаватели ще помагат при разработването на страницата и писането на код. Всеки от участниците ще има възможността да презентира своя проект и да разкаже за идеята и технологиите, които е използвал пред нашите специални гости - родители и приятели.

 • Дипломиране

  25 - 26 Април

  AdvanceAcademy.bg издава Сертификат за преминало обучение на всички курсисти завършили успешно курса на обучение. Този документ е признат от редица ИТ компании, както във Варна, така и в България.

Безплатна Инженерна лаборатория

Технологиите са навсякъде и все по-достъпни. Ние в Адванс Академи искаме да сме новатори. Убедени сме, че нашите курсисти заслужават най-доброто. Това е и причината да разработим “Инженерна лаборатория”, която ще се проведе през първия и втория учебен срок.

Управление и състезание с дронове - в този ден ще поговорим за това как дроновете летят, пазят баланс, връщат се при нас, ориентират се в обстановката и правят зрелищните видео клипове, които сме свикнали да виждаме. Всеки курсист ще има възможност да управлява един от 5-те професионални дрона на академията, а накрая състезание между курсистите ще покаже, кой е усвоил най-добре наученото.

Създаване на настолна игра с 3D принтер - 3D принтирането се развива все повече с всяка година. Да притежаваш 3D принтер, вече е достъпно за масовите потребители. В рамките на нашата “Инженерна лаборатория” ще трябва да създадат и принтират фигура на герой от настолна игра, който да използват в сценария, който ще развием и разиграем заедно.

Програмиране на роботи - Винаги сме мечтали да управляваме роботи. Тази мечта е все по-близо. По време на една от нашите “Инженерни лаборатории”, курсистите ще могат да създават цялостни програми на поведение с помощта на таблети, които след това роботите да изпълняват. Състезание между тях в края ще определи титлата “Master of Robots”.

Инженерен уикенд

БЕЗПЛАТЕН Инженерен уикенд при ранно записване до 15 Септември.

По програма на американската детска инженерна академия KiwiCo Innovation Factory. През този ден курсистите ще сглобят собствена машина, изстрелваща дунапренени дискове с помощта на електрически ротор и въртяща дискова четка, от съставни части, създадени специално за Адванс Академи от KiwiCo Innovation Factory. Ще научат някои основни закони на физиката и накрая ще се състезават помежду си разделени в отбори. Забавлението е гарантирано, а изработената машина остава подарък за курсистите.

Инженерният уикенд се заплаща еднократно в размер на 50 лв. след 15 Септември.

Цена на курса

12 лв / на час или 440 лв / на срок

Продължителност на курса - 24 седмици
Срокове за плащане:

I срок

200лв - до 01 Октомври 2019г.

120лв - до 01 Ноември 2019г.

120лв - до 01 Декември 2019г.

II срок

200лв - до 01 Февруари 2020г.

120лв - до 01 Март 2020г.

120лв - до 01 Април 2020г.

Занятията ще се провеждат един ден седмично по 3 учебни часа, в дните Петък или Събота, като ще бъдат формирани сутрешни и следобедни групи, съобразено с предпочитанията на учениците и тяхната ангажираност в училище.

Да обобщим какво получава всеки курсист

Работно място с професионален компютър

Достъп до учебни материали в онлайн платформата на Академията

Възможност за извънкласна консултация с преподавателя

Безплатна Инженерна лаборатория за всеки учебен срок

Безплатен Инженерен Уикенд за записалите се до 15 Септември

Безплатно участие в състезанието Code Challenge

Сертификат от Адванс Академи

Цяла година забавление, IT умения и нови приятели

Включи се сега

в Уеб програмиране за ученици


Включи се сега

или се обади на : 088 999 0030