Програма JavaScript Development - Ниво Junior

Професионална програма от начинаещ до Junior JavaScript Developer

Професионалната програма „JavaScript Development” е цялостна пътека, която ви въвежда в програмирането и достигате ниво Junior JavaScript Developer в края. Програмата е за начинаещи и хора без опит в програмирането, които търсят преквалификация или искат да се развиват в ИТ сектора. Образователната пътека включва общо 6 курса - Front-end Fundamentals, JavaScript Advanced, ReactJS, NodeJS GitHub, Agile и Scrum и завършва с практическо обучение JavaScript Development Bootcamp. Курсовете по Front-end Fundamentals и JavaScript Advanced са с обща продължителност от 23 седмици. В тях курсистите ще усвоят всички необходими знания и умения за разработването на уеб страница с езиците – HTML, CSS и JavaScript. Програмата продължава с два семинара свързани с работа със системата за контрол на версиите – GitHub и методологиите – Agile и Scrum.

Начало на курса:

18 Януари 2022 - 18:30

Продължителност:

13 месеца

Swift Picture

Най-често задаваните въпроси за JavaScript - отговори от лектора Паскал Новаков

# Какво са HTML, CSS и JavaScript?

# Подходящ ли е за начинаещи?

# Трябва ли английски език?

# Какво съдържа професионалната програма?

# Какво е Advance Academy Bootcamp?

# Какво е GitHub?

# Какво е Agile Project Management?

# Какво представлява курсът Front-End Fundamentals?

# Какво представлява курсът JavaScript Advanced?

# Какво се учи по време на курсовете NodeJS и ReactJS?

# Какво е търсенето на JavaScript програмисти?

Защо да запиша курс по JavaScript Development?

Търсенето на Уеб Девелъпъри продължава да расте непрекъснато, а възможностите и опциите за кариера са във всеки един сектор. Голяма част от модерните системи за управление на процесите в бизнеса са онлайн базирани, електронната търговия расте всяка година, което увеличава нуждата от кадри владеещи уеб технологиите - HTML, CSS, JavaScript. JavaScript Development е чудесна опция за хора, които искат сигурна и високоплатена работа. Разработването на уеб сайтове развива и много умения, като креативност, иновативно мислене, разрешаване на проблеми и дори soft skills (меки умения), като презентационни и комуникативни умения. В професионалната програма по „JavaScript Development” ще започнете от абсолютно начинаещ, а в края ще придобиете всички умения на Junior JavaScript Developer.

Какво ще науча накрая?

След успешното завършване на обучението, ще сте усвоили богат набор от теоретични познания и практически умения и ще сте запознати с най-актуалните тенденции и добри практики в ИТ сектора. Ще усвоите основните езици за създаване на уеб сайтове, онлайн магазини и уеб приложения – HTML, CSS и JavaScript. Ще знаете как да създадете, поддържате и оформяте навигацията и функционалността на една уеб страница, както и да стилизирате и създавате нейния облик. Ще разгледате основите на JavaScript и ще развиете знанията си до създаване на потребителски интерфейси с React JS и SPA (Single Page Application). Програмата ще покрие типове данни, оператори, изрази, условни конструкции, цикли и работа с функции, JSON и DOM селектори, REST и други. Ще бъдат разгледани по-подробно масиви, стрингове и регулярни изрази, използване на обекти и множества. Освен това, ще добиете практически опит в работата с методологии като SCRUM и Agile като работите в SCRUM базиран екип и ще използвате Agile техника, като Pair Programming (Програмиране по двойки). Ще умеете да работите със система за контрол на версиите - GitHub и ще натрупате опит в работата в екип по реален проект. Но най-важното нещо, което ще усвоите от професионалната програма по JavaScript Development е, че ще сте част от разработването на цялостен проект, водени от ментор и крайни срокове, като ще натрупате нужния опит от реална работна среда и изградите ваше уникално портфолио.

За кого е подходящ курсът?

Професионалната програма по „JavaScript Development” е подходяща за всеки, който иска да усвои Уеб програмирането от самото начало и да достигне до ниво Junior JavaScript Developer в рамките на една година. Разработена на Български език, за начинаещи или хора с минимален опит в програмирането. Програмата е за студенти, които искат да наблегнат на упражненията, практиката и да разберат как се случват нещата реално, в реални проекти, на реалния бизнес. Тя е за всеки човек, който търси преквалификация, но не знае от къде да започне и има желание да се развива в динамичния свят на ИТ.

Професионална реализация:

Всички курсисти, завършили успешно ще станат част от базата данни на кариерния център на Advance Academy. В него нашите фирми партньори публикуват своите свободни позиции. Участниците в професионалната програма по „JavaScript Development” ще участват в семинари с HR мениджъри, които ще им дадат важни насоки при кандидатстване, какво се цени високо и кои са най-честите грешки по време на интервю. Освен това, нашите кариерни консултанти ще подпомогнат курсистите във всяка стъпка – от подготвяне на CV, оформяне на портфолио, LinkedIn профил до това как да се представят добре по време на интервю. Статистиките на Advance Academy показват, че 43% от успешно дипломиралите се курсисти, искащи да се развиват в ИТ сектора, стартират стаж или постоянна работа между 1 и 9 месеца след завършване на програмата.

Получавам ли сертификат след успешно завършен курс?

Всеки един курсист успешно положил изпит по теория и практика в края на курса, получава сертификат по образец на Адванс Академи и Удостоверение по образец на МОН.

Какви документи са необходими за издаване на Удостоверение по образец на МОН?*

- Копие на документ за завършено образование (средно или висше).
- Копие на лична карта.
- 1 бр. снимка (за обучение по част от професия).
- Медицинско свидетелство (Изисква се на база Закона за професионално образование и обучение, в уверение на това, че професията не е противопоказна за курсиста).

Програма на обучение

Регистрирай се за JavaScript Development - Ниво Junior

Запишете се в Професионалнате програма от начинаещ до Junior JavaScript Developer.

Местата може да се запълнят много преди началото.

Лектори

преподавател по уеб програмиране

Паскал Новаков

Web Developer

Паскал Новаков e завършил, а по-късно и преподавал в Технически университет Варна. Работил е за различни международни ИТ компании. Към настоящият момент е Team Lead Developer в американската e-commerce компания Astound Commerce Group. Паскал е WEB Developer с богат опит с топ CMS системи като WordPress, Salesforce, Laravel. Автор на множество плъгини с глобално приложение.

преподавател по софтуерно инженерство

Александър Василев

JavaScript Developer

Александър започва да се занимава с програмиране в 6 клас, завършва "Св. Климент Охридски" гр.Варна специалност "Информатика", към момента е студент в Технически университет – Варна специалност "Компютърни Системи и Технологии". Развива се професионално, като разработва сървъри и API с JavaScript. Портфолиото му включва още игри за Facebook и мобилни приложения за Android. Стартира своята професионална кариера като програмист в компания Payback след успешно приключен курс в Advance Academy. В момента е Web Developer във фирма Sirma Group.

Силвия Стоилова

Senior JavaScript Developer

Силвия Стоилова завършва в Икономически университет Варна, специалност "Бизнес Информационни системи". Печели първо място в надпреварата на Студентска научна дейност, специалност Информатика и БИС с проекта си за разработка на система за управление на Човешките ресурси. Към момента Силвия е Fullstack JavaScript Developer към Quanterall.

Виктор Тодоров

Senior Full Stack Developer

Виктор е завършил компютърни науки във VIA University, Хорсенс, Дания, работил за Американски и Датски компании, преди да премине в Айкюраси Груп като Старши iOS разработчик. В портфолиото му стоят приложения, с които работят UPS, Western Union и др.

Станислав Тодоров

Project Management лектор

Станислав Тодоров е част от ИТ сектора вече 14 години. Създал първия си Start Up за рекламна стрийминг телевизия на 21 години. Работил върху международни проекти за онлайн игри, уеб софтуер, управлявал софтуерни екипи като Project Manager за български, американски, ирландски и канадски компании. Сертифициран SCRUM Product Owner (PSPO) от Scrum Organization. Съосновател на Advance Academy, отговарящ за маркетинг процесите и управлението на проекти.

Адрияна Митева

HR лектор

Адрияна Митева е изпълнителен директор на Advance Academy. С магистърска степен по Корпоративен маркетинг и по Управление на човешките ресурси. Консултант по Европейски проекти на редица компании. В Advance Academy отговаря за административните дейности и развитие на учебните програми.

Какво споделят нашите курсисти

Запиши се сега

Започни своето професионално практическо обучение по JavaScript програмиране – от начинаещ до Junior JavaScript Developer.

Курсове по програмиране | Advance Academy
 • Ранно записване

  до 23.12

 • Редовно записване

  от 24.12

 • Начало на курс

  18.01

Моля, изберете на колко вноски желаете да платите:

Цена:

1 х 2920 лв.

1 х 2920 лв.

Спестяваш 130лв. с ранно записване

Lorem ipsum dolor, sit amet consectetur, adipisicing elit. Libero nihil sunt dicta id aliquam quisquam doloremque

Първа вноска:

1 х 790 лв.

Оставащи вноски:

6 х 370 лв.

6 х 370 лв.

! Спестяваш 120лв. с ранно записване

Lorem ipsum dolor, sit amet consectetur, adipisicing elit. Libero nihil sunt dicta id aliquam quisquam doloremqueЦялостно обучение JavaScript Development

Ниво Junior

Предимства на програмата:

 • Работа по реален проект с един от най-използваните програмни езици в ИТ сектора – JavaScript
 • Придобиване на опит с най-популярните инструменти в ИТ – JIRA, GitHub, Slack
 • Възможностите и опциите за кариера са в почти всеки един сектор
 • Чудесна опция за кариера за хора, които искат сигурна и високоплатена работа
 • Търсенето на JavaScript Девелъпъри расте непрекъснато
 • Работа с опитни ментори

Връзка с нас