Програма JavaScript Development - Ниво Junior

Професионална програма от начинаещ до Junior JavaScript Developer

Професионалната програма „JavaScript Development” е цялостна пътека, която ви въвежда в програмирането и достигате ниво Junior JavaScript Developer в края. Програмата е за начинаещи и хора без опит в програмирането, които търсят преквалификация или искат да се развиват в ИТ сектора. Образователната пътека включва общо 6 курса - Front-end Fundamentals, JavaScript Advanced, ReactJS, NodeJS GitHub, Agile и Scrum и завършва с практическо обучение JavaScript Development Bootcamp. Курсовете по Front-end Fundamentals и JavaScript Advanced са с обща продължителност от 23 седмици. В тях курсистите ще усвоят всички необходими знания и умения за разработването на уеб страница с езиците – HTML, CSS и JavaScript. Програмата продължава с два семинара свързани с работа със системата за контрол на версиите – GitHub и методологиите – Agile и Scrum.

Начало на курса:

21 Септември 2021 - 18:30

Продължителност:

13 месеца

Swift Picture

Защо да запиша курс по JavaScript Development?

Търсенето на Уеб Девелъпъри продължава да расте непрекъснато, а възможностите и опциите за кариера са във всеки един сектор. Голяма част от модерните системи за управление на процесите в бизнеса са онлайн базирани, електронната търговия расте всяка година, което увеличава нуждата от кадри владеещи уеб технологиите - HTML, CSS, JavaScript. JavaScript Development е чудесна опция за хора, които искат сигурна и високоплатена работа. Разработването на уеб сайтове развива и много умения, като креативност, иновативно мислене, разрешаване на проблеми и дори soft skills (меки умения), като презентационни и комуникативни умения. В професионалната програма по „JavaScript Development” ще започнете от абсолютно начинаещ, а в края ще придобиете всички умения на Junior JavaScript Developer.

Какво ще науча накрая?

След успешното завършване на обучението, ще сте усвоили богат набор от теоретични познания и практически умения и ще сте запознати с най-актуалните тенденции и добри практики в ИТ сектора. Ще усвоите основните езици за създаване на уеб сайтове, онлайн магазини и уеб приложения – HTML, CSS и JavaScript. Ще знаете как да създадете, поддържате и оформяте навигацията и функционалността на една уеб страница, както и да стилизирате и създавате нейния облик. Ще разгледате основите на JavaScript и ще развиете знанията си до създаване на потребителски интерфейси с React JS и SPA (Single Page Application). Програмата ще покрие типове данни, оператори, изрази, условни конструкции, цикли и работа с функции, JSON и DOM селектори, REST и други. Ще бъдат разгледани по-подробно масиви, стрингове и регулярни изрази, използване на обекти и множества. Освен това, ще добиете практически опит в работата с методологии като SCRUM и Agile като работите в SCRUM базиран екип и ще използвате Agile техника, като Pair Programming (Програмиране по двойки). Ще умеете да работите със система за контрол на версиите - GitHub и ще натрупате опит в работата в екип по реален проект. Но най-важното нещо, което ще усвоите от професионалната програма по JavaScript Development е, че ще сте част от разработването на цялостен проект, водени от ментор и крайни срокове, като ще натрупате нужния опит от реална работна среда и изградите ваше уникално портфолио.

За кого е подходящ курсът?

Професионалната програма по „JavaScript Development” е подходяща за всеки, който иска да усвои Уеб програмирането от самото начало и да достигне до ниво Junior JavaScript Developer в рамките на една година. Разработена на Български език, за начинаещи или хора с минимален опит в програмирането. Програмата е за студенти, които искат да наблегнат на упражненията, практиката и да разберат как се случват нещата реално, в реални проекти, на реалния бизнес. Тя е за всеки човек, който търси преквалификация, но не знае от къде да започне и има желание да се развива в динамичния свят на ИТ.

Професионална реализация:

Всички курсисти, завършили успешно ще станат част от базата данни на кариерния център на Advance Academy. В него нашите фирми партньори публикуват своите свободни позиции. Участниците в професионалната програма по „JavaScript Development” ще участват в семинари с HR мениджъри, които ще им дадат важни насоки при кандидатстване, какво се цени високо и кои са най-честите грешки по време на интервю. Освен това, нашите кариерни консултанти ще подпомогнат курсистите във всяка стъпка – от подготвяне на CV, оформяне на портфолио, LinkedIn профил до това как да се представят добре по време на интервю. Статистиките на Advance Academy показват, че 43% от успешно дипломиралите се курсисти, искащи да се развиват в ИТ сектора, стартират стаж или постоянна работа между 1 и 9 месеца след завършване на програмата.

Получавам ли сертификат след успешно завършен курс?

Всеки един курсист успешно положил изпит по теория и практика в края на курса, получава сертификат по образец на Адванс Академи и Удостоверение по образец на МОН.

Какви документи са необходими за издаване на Удостоверение по образец на МОН?*

- Копие на документ за завършено образование (средно или висше).
- Копие на лична карта.
- 1 бр. снимка (за обучение по част от професия).
- Медицинско свидетелство (Изисква се на база Закона за професионално образование и обучение, в уверение на това, че професията не е противопоказна за курсиста).

Програма на обучение

Регистрирай се за JavaScript Development - Ниво Junior

Запишете се в Професионалнате програма от начинаещ до Junior JavaScript Developer.

Местата може да се запълнят много преди началото.

Лектори

преподавател по уеб програмиране

Паскал Новаков

Web Developer

Паскал Новаков e завършил, а по-късно и преподавал в Технически университет Варна. Работил е за различни международни ИТ компании. Към настоящият момент е Team Lead Developer в американската e-commerce компания Astound Commerce Group. Паскал е WEB Developer с богат опит с топ CMS системи като WordPress, Salesforce, Laravel. Автор на множество плъгини с глобално приложение.

преподавател по софтуерно инженерство

Александър Василев

JavaScript Developer

Александър започва да се занимава с програмиране в 6 клас, завършва "Св. Климент Охридски" гр.Варна специалност "Информатика", към момента е студент в Технически университет – Варна специалност "Компютърни Системи и Технологии". Развива се професионално, като разработва сървъри и API с JavaScript. Портфолиото му включва още игри за Facebook и мобилни приложения за Android. Стартира своята професионална кариера като програмист в компания Payback след успешно приключен курс в Advance Academy. В момента е Web Developer във фирма Sirma Group.

Какво споделят нашите курсисти

Запиши се сега

Започни своето професионално практическо обучение по JavaScript програмиране – от начинаещ до Junior JavaScript Developer.

Курсове по програмиране | Advance Academy
 • Ранно записване

  до 23.08

 • Редовно записване

  от 24.08

 • Начало на курс

  21.09

Моля, изберете на колко вноски желаете да платите:

Цена:

1 х 2920 лв.

1 х 2920 лв.

Спестяваш 130лв. с ранно записване

Lorem ipsum dolor, sit amet consectetur, adipisicing elit. Libero nihil sunt dicta id aliquam quisquam doloremque

Първа вноска:

1 х 790 лв.

Оставащи вноски:

6 х 370 лв.

6 х 370 лв.

! Спестяваш 120лв. с ранно записване

Lorem ipsum dolor, sit amet consectetur, adipisicing elit. Libero nihil sunt dicta id aliquam quisquam doloremqueЦялостно обучение JavaScript Development

Ниво Junior

Предимства на програмата:

 • Работа по реален проект с един от най-използваните програмни езици в ИТ сектора – JavaScript
 • Придобиване на опит с най-популярните инструменти в ИТ – JIRA, GitHub, Slack
 • Възможностите и опциите за кариера са в почти всеки един сектор
 • Чудесна опция за кариера за хора, които искат сигурна и високоплатена работа
 • Търсенето на JavaScript Девелъпъри расте непрекъснато
 • Работа с опитни ментори

Връзка с нас