Програма Web Development - Ниво Intern

Цялостно обучение за ниво Стажант Web Developer

Цялостната програма „Web Development” ще ви запознае с основите при разработката на уеб сайтове и приложения. Програмата е разработена за начинаещи и хора без опит, които не знаят откъде да започнат с обучението по програмиране. Програмата включва два курса – Front-End Fundamentals и JavaScript Advanced. Първата част поставя фокус на езиците HTML и CSS, фреймуърка Bootstrap, както и основи на JavaScript. Втората част от програмата е изцяло концентрирана върху изучаването на езика JavaScript. Продължителността на цялостната програма е 25 седмици, като завършва с теоретичен и практически изпит. След успешното завършване на цялостната програма ще сте усвоили всички теоретични познания и практически умения за стартиране на стаж в софтуерна фирма.

Начало на курса:

21 Септември 2021 - 18:30

Продължителност:

6 месеца

Web Picture

Пътека на развитие

* Отбелязаните курсове са част от програмата JavaScript Development Ниво Junior.

Защо да запиша курс по Web Development?

Цялостната програма по „Web Development” ще ви запознае в дълбочина с разработката на уеб сайтове, уеб приложения и динамичната среда на работа на един Web Developer. Търсенето на Web Девелъпъри продължава да расте непрекъснато, като възможностите и опциите за кариера са в почти всеки един сектор. Също така, като Web Developer можете да работите от почти всяка една точка на света, стига да имате стабилна интернет връзка. Разработването на уеб сайтове предоставя и възможността да работите като freelancer или разработчик на свободна практика. Web Development е чудесна опция за хора, които искат сигурна и високоплатена работа. Уменията за уеб програмиране дава възможност за реализация от позиции като уеб дизайнер, в e-commerce сектора, дигиталния маркетинг, до разработването на мобилни приложения и онлайн игри.

Какво ще науча накрая?

По време на курса ще усвоите основните уеб езици – HTML, CSS и JavaScript. В първата част от цялостната програма по Web Development” ще научите как да създадете, поддържате и оформяте навигацията и функционалността на една уеб страница, както и да стилизирате и създавате нейния облик. Ще разберете какво е атрибут в HTML, стилове и основни елементи в CSS, как се създават функции в JavaScript. Във втората част ще разгледаме основите на JavaScript и ще развием знанията си до потребителските интерфейси на React JS и Single Page Application. Програмата ще покрие типове данни, оператори, изрази, условни конструкции, цикли и работа с функции, JSON и DOM селектори, REST и други. Ще бъдат разгледани по-подробно масиви, стрингове и регулярни изрази, използване на обекти и множества. Ще бъде обяснен обектният модел на езика, както и използването на JavaScript в браузъра. Курсът по Web Development е с много упражнения и практика, като поставя нужните основи за развитие като Web Developer.

За кого е подходящ курсът?

Цялостната програма по Web Development” е подходяща за начинаещи или хора с минимален опит, тъй като е разработена изцяло на Български език с много примери и упражнения. Тя е за всеки, който иска да усвои Уеб програмирането от самото начало и след успешно завършване на програмата да намери стаж. Обучението е за студенти, които искат да придобият практически умения от лектори, които да им предадат своя богат опит. Програмата е за всеки човек, който не знае откъде да започне с програмирането, но търси преквалификация и иска да даде старт на своята кариера в ИТ.

Професионална реализация:

След успешното завършване на цялостната програма по Web Development” вие ще сте придобили ценни теоретични познания и практически умения в разработването на уеб сайтове. Нашите кариерни консултанти ще ви съдействат в създаването на LinkedIn профил, изграждане на CV и портфолио, което ще помогне за вашата реализация. Освен това ще имате достъп и до кариерния център на Advance Academy, където нашите фирми партньори публикуват свободните си позиции, преди да бъдат публикувани другаде.

Получавам ли сертификат след успешно завършен курс?

Всеки един курсист успешно положил изпит по теория и практика в края на курса, получава сертификат по образец на Адванс Академи и Удостоверение по образец на МОН.

Какви документи са необходими за издаване на Удостоверение по образец на МОН?*

- Копие на документ за завършено образование (средно или висше).
- Копие на лична карта.
- 1 бр. снимка (за обучение по част от професия).
- Медицинско свидетелство (Изисква се на база Закона за професионално образование и обучение, в уверение на това, че професията не е противопоказна за курсиста).

Програма на обучение

Регистрирай се за Web Development - ниво Intern

Не пропускайте възможността да се запознаете със света на Web.

Местата може да се запълнят много преди старта на програмата.

Лектори

преподавател по уеб програмиране

Паскал Новаков

Web Developer

Паскал Новаков e завършил, а по-късно и преподавал в Технически университет Варна. Работил е за различни международни ИТ компании. Към настоящият момент е Team Lead Developer в американската e-commerce компания Astound Commerce Group. Паскал е WEB Developer с богат опит с топ CMS системи като WordPress, Salesforce, Laravel. Автор на множество плъгини с глобално приложение.

преподавател по софтуерно инженерство

Александър Василев

JavaScript Developer

Александър започва да се занимава с програмиране в 6 клас, завършва "Св. Климент Охридски" гр.Варна специалност "Информатика", към момента е студент в Технически университет – Варна специалност "Компютърни Системи и Технологии". Развива се професионално, като разработва сървъри и API с JavaScript. Портфолиото му включва още игри за Facebook и мобилни приложения за Android. Стартира своята професионална кариера като програмист в компания Payback след успешно приключен курс в Advance Academy. В момента е Web Developer във фирма Sirma Group.

Какво споделят нашите курсисти

Запиши се сега

Започни своето цялостно практическо обучение по Web програмиране – от начинаещ до ниво стажант Web Developer.

Курсове по програмиране | Advance Academy
 • Ранно записване

  до 23.08

 • Редовно записване

  от 24.08

 • Начало на курс

  21.09

Моля, изберете на колко вноски желаете да платите:

Цена:

1 х 1680 лв.

1 х 1680 лв.

Спестяваш 130лв. с ранно записване

Lorem ipsum dolor, sit amet consectetur, adipisicing elit. Libero nihil sunt dicta id aliquam quisquam doloremque

Първа вноска:

1 х 790 лв.

Оставащи вноски:

2 х 475 лв.

2 х 475 лв.

! Спестяваш 130лв. с ранно записване

Lorem ipsum dolor, sit amet consectetur, adipisicing elit. Libero nihil sunt dicta id aliquam quisquam doloremque

Първа вноска:

1 х 790 лв.

Оставащи вноски:

2 х 475 лв.

3 х 325 лв.

! Спестяваш 130лв. с ранно записване

Lorem ipsum dolor, sit amet consectetur, adipisicing elit. Libero nihil sunt dicta id aliquam quisquam doloremqueЦялостно обучение Web Development Ниво Intern

Ниво стажант

Предимства на програмата:

 • Възможност да работите като freelancer или разработчик на свободна практика
 • Чудесна опция за кариера за хора, които искат сигурна и високоплатена работа
 • Възможностите и опциите за кариера са в почти всеки един сектор
 • Предоставя възможност за дистанционна работа
 • Търсенето на Web девелъпъри расте непрекъснато
 • JavaScript е един от най-използваните и популярни програмни езици

Връзка с нас