“WEB DEVELOPMENT”

Цялостно обучение по уеб програмиране за начинаещи

Програмата Web development е за всички, които не знаят откъде да започнат с програмирането. Програмата на обучение включва два курса, които могат да бъдат записани самостоятелно – Front-End Fundamentals и JavaScript Fundamentals. Те обхващат всичко необходимо, за да се чувствате уверени като Junior Web Developer.

Програмата е подходяща за всички, които искат да започнат кариера като WEB програмист.

Начало 21 Септември 2021г. - Варна

Курсове

Относно курса:

Програмата Web development на Адванс Академи е разработена по достъпен начин за всички, които искат да усвоят езиците за създаване на динамични уеб страници. Два курса съчетани с теорията и практиката, нужни да дадат на всеки желаещ знания подходящи за Junior Web developer.

За кого е подходящо обучението?

За начинаещи или за хора с минимален опит, които искат да овладеят Web програмирането.

Необходимо ли е да имам познания по програмиране?

Не е необходимо да имате каквито и да било познания в сферата на Уеб разработките.

Кои са преподавателите в курса?

Двама от най-добрите преподаватели на Адванс Академи, работещи по различни проекти за международни компании.

За какво случат езиците HTML, CSS и JavaScript?

Езиците HTML, CSS и JavaScript стоят в основата на всяка една Уеб страница. С помощта на HTML се тяхна помощ се изгражда структурата на един уеб сайт, неговата функционалност и стилово оформление се постига с CSS и JavaScript.

Какво ще науча?

Ще усвоите основните езици за създаване на уеб сайтове - HTML, CSS, JavaScript. Какво е атрибут в HTML, стилове и основни елементи в CSS, JavaScript и файлова структура, как се създават функции, какво е jQuery, как се изграждат плъгини. Tипове данни, оператори, изрази, условни конструкции, цикли и работа с функции, JSON и DOM селектори, асинхронност, REST и други.

Трябва ли да нося личен компютър?

Учебните зали на Академията са оборудвани с персонален компютър за всеки курсист.

Мога ли да работя като Web developer?

Уеб разработчиците са сред едни от най-търсените позиции. Подходящ е за хора с креативно мислене. Програмата е лесена за стартиране и дава възможност за усвояване на завършен пакет от знания отговарящи на ниво Junior Web developer.

Ще получа ли сертификат в края на курса?

След успешно положени изпити в края на курса всеки курсист получава Сертификат по образец на Академията и Удостоверение по образец на МОН.

Какви документи са необходими за издаване на Удостоверение по образец на МОН?*

- Копие на документ за завършено образование (средно или висше).
- Копие на лична карта.
- 1 бр. снимка (за обучение по част от професия).
- Медицинско свидетелство (Изисква се на база Закона за професионално образование и обучение, в уверение на това, че професията не е противопоказна за курсиста).

При записването си за участие в цялостната програма Web development, спестявате 250 лв.
Всеки заявил своето участие в цялата програма получава безплатен еднодневен семинар Onsite SEO.
При успешно завършване на цялостната програма ще получите Удостоверение по образец на МОН и Сертификат по образец на Академията.
Може да вземете участие в отделен курс при цена 890 лв./за курс.

Какво споделят нашите курсисти

Регистрирай се за Web Development

Една програма, комбинираща в себе си теория и практика. Запознай се и усвои А-Б-В-то на web програмирането от изграждането на скелета до въздействащи уеб страници.

Местата може да се запълнят много преди старта на програмата.

Запази ми място

Лектори

преподавател по уеб програмиране

Паскал Новаков

Web Developer

Паскал Новаков e завършил, а по-късно и преподавал в Технически университет Варна. Работил е за различни международни ИТ компании. Към настоящият момент е WEB Developer в американската e-commerce компания Astound Commerce Group. Паскал е WEB Developer с богат опит с топ CMS системи като WordPress, DemandWare, Laravel. Автор на множество плъгини с глобално приложение.

преподавател по софтуерно инженерство

Александър Василев

JavaScript Developer

Александър започва да се занимава с програмиране в 6 клас, завършва "Св. Климент Охридски" гр.Варна специалност "Информатика", към момента е студент в Технически университет – Варна специалност "Компютърни Системи и Технологии". Развива се професионално, като разработва сървъри и API с JavaScript. Портфолиото му включва още игри за Facebook и мобилни приложения за Android. Стартира своята професионална кариера като програмист в компания Payback след успешно приключен курс в Advance Academy.

Запиши се сега

Цена за цялата програма - 1550лв.

Цена за отделен курс - 890лв.

Запиши се

Връзка с нас

back to top