Front-end Fundamentals - курс за начинаещи

Част от цялостната програма JavaScript DEVELOPMENT ниво JUNIOR

Програмата по Front-End Fundamentals ще запознае курсистите с най-популярните технологии за разработка на уеб сайтове и приложения – HTML, CSS и JavaScript. Те стоят в основата на всяка една уеб страница. С тяхна помощ се изгражда структурата на един уеб сайт, неговата функционалност и стилово оформление. Курсът по Front-End Fundamental завършва с теоретичен и практически изпит, като след успешното му полагане и завършване на курса всеки курсист ще може да създава уеб страница, която да изглежда и функционира добре.

Начало на курса:

18 Януари 2022 - 18:30

Продължителност:

3 месеца

Front End Picture

Пътека на развитие

* Отбелязаните курсове са част от програмата JavaScript Development Ниво Junior.

Защо да запиша курс по Front-end Fundamentals?

Front-end е за креативните хора, които искат да учат постоянно нови неща. Тенденциите се променят бързо, развиват се технологии, а уеб става все по-използван инструмент във всеки бизнес. Търсенето на Front-end уеб разработчици расте непрекъснато, а областта предоставя много възможности и опции за кариерно развитие, тъй като онлайн присъствието се превърна в основен фактор за успеха на един бизнес в почти всеки един сектор. Разработването на уеб сайтове и приложения е чудесна опция за всеки, който иска сигурна и високоплатена работа.

Какво ще науча накрая?

В края на курса по Front-End Fundamentals ще можете да разработвате сайт от нулата. Ще усвоите основните езици на Уеб програмирането – HTML и CSS. Ще се запознаете с Bootstrap и как да правите уеб страниците мобилни. Ще разберете какво е атрибут в HTML, стилове и основни елементи в CSS. По време на курса ще се запознаете и усвоите основите на един от най-популярните езици за фронт енд програмиране – JavaScript. След края на програмата по Front-End Fundamentals може да продължите към следващото ниво – JavaScript Advanced или дори да запишете нашия JavaScript Development Bootcamp, където освен всички теоретични и практически знания и умения, ще придобиете реален опит от реална работна среда.

За кого е подходящ курсът?

Програмата по Front-End Fundamentals е подходяща за всеки, който няма или има минимален опит, но иска да усвои основите на уеб програмирането. Тя е разработена за всеки, който иска да учи не само на теория, но и да разбере как се случват нещата на практика. За всички тези, които търсят преквалификация, но не знаят откъде да започнат или дали програмирането е за тях.

Професионална реализация:

Курсът по Front-End Fundamentals ще ви даде основите за работа с програмните езици – HTML, CSS и JavaScript, тяхното приложение и функционалност. Но самото обучение не е достатъчно за стартирането на стаж или работа, тъй като повечето фирми ще изискват по-задълбочени познания по JavaScript, както и повече практически опит. Това е често срещан проблем при много начинаещи програмисти и ако след завършването на това обучение, мислите че програмирането е за вас и искате да натрупате още опит без да поемате риск, може да преминете към JavaScript Advanced и след това специалната ни програма – JavaScript Development Bootcamp, в която ще придобиете всички знания и умения, за да отворите вратата към невероятния свят на ИТ и да стартирате работа като Junior Web Developer.

Получавам ли сертификат след успешно завършен курс?

Всеки един курсист успешно положил изпит по теория и практика в края на курса, получава сертификат по образец на Адванс Академи и Удостоверение по образец на МОН.

Какви документи са необходими за издаване на Удостоверение по образец на МОН?

- Копие на документ за завършено образование (средно или висше).
- Копие на лична карта.
- 1 бр. снимка (за обучение по част от професия).
- Медицинско свидетелство (Изисква се на база Закона за професионално образование и обучение, в уверение на това, че професията не е противопоказна за курсиста).

Програма на обучение

Регистрирай се за Front-end Fundamentals - курс за начинаещи

Местата може да се запълнят много преди старта на програмата.

Лектор

преподавател по уеб програмиране

Паскал Новаков

Web Developer

Паскал Новаков e завършил, а по-късно и преподавал в Технически университет Варна. Работил е за различни международни ИТ компании. Към настоящият момент е Team Lead Developer в американската e-commerce компания Astound Commerce Group. Паскал е WEB Developer с богат опит с топ CMS системи като WordPress, Salesforce, Laravel. Автор на множество плъгини с глобално приложение.

Какво споделят нашите курсисти

Запиши се сега

Започни своето практическо обучение по Front-End програмиране.

Курсове по програмиране | Advance Academy
 • Ранно записване

  до 23.12

 • Редовно записване

  от 24.12

 • Начало на курс

  18.01

Моля, изберете на колко вноски желаете да платите:

Цена:

1 х 890 лв.

Lorem ipsum dolor, sit amet consectetur, adipisicing elit. Libero nihil sunt dicta id aliquam quisquam doloremque

Първа вноска:

1 х 470 лв.

Оставащи вноски:

2 х 240 лв.

Lorem ipsum dolor, sit amet consectetur, adipisicing elit. Libero nihil sunt dicta id aliquam quisquam doloremqueFront-End Fundamentals

Курс за начинаещи

Предимства на програмата:

 • Търсенето на Front-End уеб разработчици расте непрекъснато
 • Областта предоставя много възможности за кариерно развитие
 • Възможност за дистанционна работа
 • Постоянно развитие на областта
 • Подходящ за начинаещи
 • Доходоносна кариера

Връзка с нас