JavaScript Advanced - курс за напреднали

Част от цялостната програма JavaScript DEVELOPMENT ниво JUNIOR

Обучението по JavaScript има за цел да ви запознае с една от основните технологии в уеб разработката – JavaScript. В този курс ще разберете и ще усвоите основни умения за работа с JavaScript, като как да манипулирате съдържанието на една уеб страница, как да анимирате и създавате динамични менюта, контактни форми. След завършване на програмата ще имате основни познания и умения в разработването на модерни уеб сайтове, приложения и плъгини.

Начало на курса:

04 Януари 2022 - 18:30

Продължителност:

3 месеца

Front End Picture

Пътека на развитие

* Отбелязаните курсове са част от програмата JavaScript Development Ниво Junior.

Защо да запиша курс по JavaScript Advanced

JavaScript е най-т и популярен програмен език в света, което прави търсенето на уеб девелъпъри владеещи JS също толкова голямо. JavaScript е неизменна част от един модерен сайт, уеб приложение, браузър игра, като може да се използва както за front-end, така и за back-end частта. Възможностите и опциите за кариера като JavaScript Developer се простират до почти всеки сектор и е чудесна опция за кариера за хора, които искат сигурна и високоплатена работа.

Какво ще науча накрая?

В продължение на 12 седмици, ще разгледаме основите на JavaScript и ще развием знанията си до потребителските интерфейси на React JS и Single Page Application. Програмата ще покрие типове данни, оператори, изрази, условни конструкции, цикли и работа с функции, JSON и DOM селектори, REST и други. Ще бъдат разгледани по-подробно масиви, стрингове и регулярни изрази, използване на обекти и множества. Ще бъде обяснен обектният модел на езика, както и използването на JavaScript в браузъра. Ще се акцентира върху разбирането на асинхронното програмиране и как работи еднонишковият „Event loop”. Курсът по JavaScript Advanced е с много упражнения и практика, като поставя нужните основи за развитие като JavaScript Developer.

За кого е подходящ курсът?

Програмата по JavaScript Advanced е за напреднали програмисти. За да се запишете на този курс е необходимо да имате начални познания в тази област и искате да ги надградите и развиете професионално. Трябва да сте запознати с езиците HTML и CSS, както и да познавате основите на JavaScript. Програмата е разработена за всеки, който вече има опит в програмирането, но иска да усъвършенства своите знания и да търси реализация като начинаещ JavaScript Developer.

Професионална реализация – свободни позиции от нашия кариерен център

След успешното завършване на курса „JavaScript Advanced” ще имате нужните знания и практически опит за стартиране на стаж. Ако искате да натрупате опит в учебна среда и да започнете веднага след завършването на курса, сме подготвили JavaScript Development Bootcamp, което е стажантска програма, в която ще бъдете разпределени в SCRUM базирани екипи и ще работите върху реален проект в рамките на 5 месеца. Нашите кариерни консултанти ще ви помогнат със съвети при реализацията – от подготвяне на CV, оформяне на портфолио , създаване на LinkedIn профил до това как да се представите добре по време на интервю.

Получавам ли сертификат след успешно завършен курс?

Всеки един курсист успешно положил изпит по теория и практика в края на курса, получава сертификат по образец на Адванс Академи и Удостоверение по образец на МОН.

Какви документи са необходими за издаване на Удостоверение по образец на МОН?

- Копие на документ за завършено образование (средно или висше).
- Копие на лична карта.
- 1 бр. снимка (за обучение по част от професия).
- Медицинско свидетелство (Изисква се на база Закона за професионално образование и обучение, в уверение на това, че професията не е противопоказна за курсиста).

Програма на обучение

Регистрирай се за JavaScript Advanced - Курс за напреднали

Местата може да се запълнят много преди старта на програмата.

Лектор

преподавател по софтуерно инженерство

Александър Василев

JavaScript Developer

Александър започва да се занимава с програмиране в 6 клас, завършва "Св. Климент Охридски" гр.Варна специалност "Информатика", към момента е студент в Технически университет – Варна специалност "Компютърни Системи и Технологии". Развива се професионално, като разработва сървъри и API с JavaScript. Портфолиото му включва още игри за Facebook и мобилни приложения за Android. Стартира своята професионална кариера като програмист в компания Payback след успешно приключен курс в Advance Academy. В момента е Web Developer във фирма Sirma Group.

Какво споделят нашите курсисти

Запиши се сега

Надгради своите знания в Front-End разработването с JavaScript Advanced.

Курсове по програмиране | Advance Academy
 • Ранно записване

  до 23.08

 • Редовно записване

  от 24.08

 • Начало на курс

  04.01

Моля, изберете на колко вноски желаете да платите:

Цена:

1 х 890 лв.

Lorem ipsum dolor, sit amet consectetur, adipisicing elit. Libero nihil sunt dicta id aliquam quisquam doloremque

Първа вноска:

1 х 470 лв.

Оставащи вноски:

2 х 240 лв.

Lorem ipsum dolor, sit amet consectetur, adipisicing elit. Libero nihil sunt dicta id aliquam quisquam doloremqueJavaScript Advanced

Курс за напреднали

Предимства на програмата:

 • Чудесна опция за кариера за хора, които искат сигурна и високоплатена работа
 • Областта предоставя много възможности за кариерно развитие
 • Изключително голямо търсене на JavaScript разработчици
 • Дава възможност за креативна работа
 • Предоставя възможност за дистанционна работа
 • Един от най-използваните и популярни програмни езици

Връзка с нас