WordPress за начинаещи

В този курс ще се научите как с помощта на няколко стъпки и нужните инструменти да създадете интересен, функционален и различен Уеб сайт или блог, който да е достъпен в Интернет.

Начало на курса:

18 / 05 / 2019 - 10:00

Front-end Picture

Продължителност

3 седмици

Занятия

 • Събота 10:00 - 13:00

 • Неделя 10:00 - 13:00

Цена:

180 лв.

Стартово ниво:

Подходящо за начинаещи

Език на провеждане:

Български

Видео Записи

Да

Сертификат Адванс Академи:

Да

Свързани Курсове:

Относно курса:

Какво ще научим в края на курса? В края на курса всеки ще има нужните познания как да разработи Уеб сайт за вашият бизнес или интерес. Ще овладеете основните стъпки, техники и елементи нужни за създаване и публикуване на собствен сайт или блог в интернет.

Какво ще научите след успешно преминат курс ?

Седмица 1

 • Какво е Уеб сайт и къде се съхранява?
 • Какво е хостинг и домейн?
 • Какво представляват CMS системите? Предимства на WordPress
 • Инсталиране на WordPress
 • Запознаване с основните настройки и възможности на WordPress
 • Инсталиране на WordPress Plugins и WordPress Themes за създаване на атрактивен проект

Седмица 2

 • Работа върху разработването на проект
 • Създаване на различни видове страници (Начало, За нас, Продукти, Контакти и т.н) и елементи
 • Създаване на навигация
 • Създаване на контактна форма
 • Създаване на WordPress галерия

Седмица 3

 • Разработване на блог
 • Създаване на публикации
 • Добавяне и управление на коментари
 • Създаване на продукти с WooCommerce
 • Разработване на страница с продукти

Запознайте се с лекторa:

Мария Вангелова

WEB DEVELOPER

Мария е завършила магистърска степен по Информатика в Икономически университет – Варна. През 2016-та година започва стаж в една от водещите фирми в град Варна. След стажантската програма е назначена на постоянен трудов договор в същата фирма и заема длъжност като Front End developer. От началото на 2019 година заема същата длъжност в друга водеща компания и продължава развитието си в сферата на Web разработките.

Сертификат:

Advance Academy

AdvanceAcademy.bg издава Сертификат за преминало обучение на всички курсисти завършили успешно курса на обучение, за всички специалности независимо от нивото и продължителността. Този документ е признат като официален от редица ИТ компании, както във Варна, така и в България.

Нашите успешни истории:

Елена Тенева

Съвсем случайно. Видях Ваша обява във социалните мрежи, за предстоящ ден на отворени врати и реших да Ви посетя.

Приятна обстановка, добре устроено място с много добра материална база. Екип готов да отговори на въпросите ти, да те ориентира , ако все още не си го направил. Изобщо много добро първо впечатление, което с времето се затвърди.

Отне ми много време да реша какво точно искам. Завършила съм специалност Информатика и беше време да стана част от ИТ сектора. Радвам се че избрах този курс, че той успя освен да ми даде нужните знания и да запали интереса ми в сферата на Quality Assurance още повече.

Чувствах се много добре, мисля че всички останали също. Преподавателят ни Даниел Джелебов е човек, който успява да предаде знанията си по много приятен начин. Както през първите часове така и всеки следващ урок бяха удоволствие.

ДА. Работя в BrandMaker. Имах късмета почти ведна след приключване на курса да започна работа. Което доказва, че няма невъзможни неща, иска се желание, упоритост и добра подготовка.

Че няма нужда да се колебаят, ще получат и знанията и отношението, което очакват. Разбира се, ако и те са готови да дадат всичко от себе си, за да успеят.

На първо време искам да стана един много добър QA. А един ден да предавам знанията си на хора като мен, поемащи нов път в професионалното си развитие. Искам да бъда лектор, харесва ми да работя с хора.

Дарина Марулева

Чух за академията, първоначално от приятел, след което видях рекламен е-мейл за “Деня на отворените врати”. Истината е, че нямаше много реклама първоначално. Хубаво е, че сега повече хора могат да чуят за курсовете, от които се интересуват.

Разбира се хареса ми много материалната база. Много добре оборудвана зала и достъп на курсистите до необходимия софтуер и хардуер.

Висшето ми образование е в IT сектора, но имах нужда от насоки конкретно в QA областта. Курсът свърши страхотна работа.

Освен материалната база, която ме впечатли, друго голямо впечатление ми направи професионализма на преподавателя в търсената от мен област. Аз имах конкретни въпроси, зададох ги, получих конкретни отговори. Бяха ми разяснени много неща. По-време на курса получавахме индивидуално внимание, при необходимост. Лекциите бяха поднесени на достъпен език с много примери.

Истината е, че има глад за IT специалисти в различни сфери в цялата страна. Така, че сравнително бързо успях да намеря това, което търсех. :)

Ако се интересуват от IT и искат да се реализират като специалисти, тук ще получат една солидна основа и насоки за работния процес (все пак всяка фирма има различна политика). Курсът е един доста добър старт и улеснява по-нататъшното развитие.

Към момента се старая да постигна добри резултати, за да се задържа на работа, тъй като съм все още в изпитателен срок. За по-натам просто искам да се развивам в сферата и да раста. :)

Ели Драганова

Първо чух рекламата на академията по радиото, а след това чух и добри отзиви от приятели.

Професионално обучение на високо ниво.

Имала съм възможността да работя с различни софтуерни продукти. Интереса ми към развиващите се модерни технологии ме тласна към сферата на IT и особено тази част в която нещата получават безупречен завършен вид.

Бях удовлетворена, след като получих пълна информация за плана на обучение и въведена в симулирана работна среда.

В момента в световен мащаб има огромна нужда от IT специалисти, но това не е критерии за лесно намиране на работа в сектора. Бизнеса изисква качества и умения от кадрите, което означава, че лесното реализиране в сектора зависи единствено от самите вас и начина, по който приемате професията си.

Курсовете на ADVANCE ACADEMY са чудесна възможност да реализираш мечтите си в IT индустрията.

Да постигна върхови постижения в областта на QA инженерството, а защо не и QA Automation Developer един ден