title-images

Историята на героите на Advance Academy започва в обширно и безгранично царство, известно като Мета Вселената. От оживените градове на човешкия свят до обширните джунгли на извънземните планети, Мета вселената е царство с безброй светове и измерения. Но съдбата на Мета Вселената висеше на косъм, тъй като голямо зло се беше издигнало на власт и заплашваше да погълне цялата Мета Вселена в мрак, унищожавайки всичко по пътя си. Но не всичко беше загубено, защото Advance Academy събра група от най-могъщите герои, които могат да спасят Мета Света. Всички герои са уникални по свой начин, като всеки има своите специални способности и сили. Заедно тези герои сформираха могъщ екип, който е решен да спаси Мета Света от могъщото зло, което го заплашваше.
Тяхното пътуване не беше лесно и се изправяха пред много предизвикателства по пътя, но никога не се предаваха и с комбинираните си сили и решителност, героите успяха да изпълнят своята мисия и да победят злото веднъж завинаги и да възстановят мира в Мета Вселената.

separator

Meta world герои

Изисквания

separator

Брой играчи (2 играчи); Време за игра (10-20 минути);
Възраст (6+);

Цел на играта

separator

Играта се играе от двама играчи, като всеки играч играе със свое собствено тесте от карти с герои. Играчите трябва да се разберат с колко карти ще играят, за да имат еднакъв брой карти. Целта на играта е да отстраниш всички карти на противника и неговото тесте да свърши.

Ходове в играта

separator

1/ Играч 1 тегли първи една карта от своето тесте и я обръща.

2/ Играч 2 тегли втори една карта от своето тесте и я обръща.

3/ На картата на играч 1 се гледат атакуващите точки на картата. Points demo
На картата на играч 2 се гледат дефанзивните точки на картата. Points demo

4/ Ако атакуващите точки на картата на играч 1 са повече от дефанзивните точки на картата на играч 2 Points demo > Points demo, то играч 1 побеждава и играч 2 трябва да остави своята карта настрани.

5/ Ако атакуващите точки на картата на играч 1 са по-малко от дефанзивните точки на картата на играч 2 Points 15 < Points demo то играч 2 побеждава и играч 1 трябва да остави своята карта настрани.

6/ В случай на равенство, атакуващите и дефанзивните точки на двамата играчи са равни, то те теглят още една карта и повтарят стъпка 5 или 6.

7/ В следващия ход играчите си сменят реда и играч 2 тегли първи една карта, на която се гледат атакуващите точки, а играч 1 тегли втори една карта, на която се гледат дефанзивните точки и отново се повтарят стъпки 5,6 или 7.

8/ Играта се играе докато картите на един от двамата играча не свършат.

Край на играта

separator

Победител е този играч, който успее да запази тестето си.

Представяме ви колекцията от карти Advance Academy Meta World, единствена по рода си колекция, включваща някои от най-емблематичните и обичани супергерои на всички времена. Всяка карта е изработена с най-голямо внимание към детайла.

Колекцията включва голямо разнообразие от герои, от класически герои като Супермен, Батман и Спайдърмен до по-нови като Елза, Соник и Калинката.

Това, което прави тази колекция от карти уникална е, че можете да я съберете само в Advance Academy. Тези карти не могат да бъдат намерени никъде другаде. Картите могат да се събират, като пишете домашни, предавате проекти, решавате тестове и участвате в Code Challenge.

Съберете всички карти и станете най-добрият колекционер на супергероите на Advance Academy.

Phone Applications

За да изтеглите приложението сканирайте QR кода, или напишете Advance Academy Meta World в App Store за iPhone, или Play Store за Android.