superman icon

Advance Academy
code challenge

За 7 поредни години Code Challenge се превърна в традиция за семейството на Адванс Академи. Събитието събира курсисти, родители и приятели. Нашите програмисти презентират своите проекти и разработки, демонстрират какво са научили по време на курса и разказват за своите интереси и бъдещи планове в света на ИТ. Ние мечтаем, че следващият Google или Facebook може да излезе от залите на Адванс Академи.

robot icon

Програмиране
за деца

1-4 клас

Часовете с децата от 1-4 клас минават с много веселие и интересни упражнения. Децата, които работят с платформата Wix презентират уеб сайтовете, които са създали по време на курса, а групата, която работи със Scratch показва игрите, които са разработили. По-смелите гости на Code Challenge имат възможност да пробват игрите и да се състезават помежду си.

Курсистите, заедно със своите преподаватели, разработват уеб сайт по предварително избрана тема. Целта е в деня на събитието да създадат цялостен сайт и успешно да го презентират пред родители и приятели като покажат неговата структура и функционалности. Това е една от най-трудните задачи, но дава една страхотна основа за бъдещата реализация.

html ninja icon

Програмиране
за ученици

5-12 клас