Партньори на Advance Academy

Като една от водещите ИТ Академии и най-голямата такава в Източна България, ние от Advance Academy създадохме и изградихме ключови партньорства с различни софтуерни компании. С тези партньорства имаме за цел да подкрепяме развитието на ИТ сектора, както и всички начинаещи програмисти и digital маркетинг специалисти в тяхното кариерно развитие. Партньорствата, които създаваме са ключови за разрастването на нашия бизнес модел и ние се гордеем със способността си да предоставяме висококачествени таланти на ИТ сектора.

Като академия, в която преподават експерти с дългогодишен стаж в сферата на програмирането и дигиталния маркетинг, ние създадохме партньорска програма, която включва широко портфолио от корпоративни обучения. В този тип партньорства, ние предлагаме висококачествени обучения за служители, екипи и стажанти на нашите партньори, помагайки за надграждане на техните умения и обучението им в нови технологии. Нашите програми за обучение са съобразени и изцяло адаптирани с индивидуалните нужди на всяка фирма партньор. Партньорството с Advance Academy също помага на фирмите да спестят време и ресурси, тъй като не е необходимо да инвестират в разработване на собствени обучения.

7Mojos

7Mojos е иновативна компания за игри, базирана във Варна и София, която е специализирана в разработването на развлекателни решения от следващо поколение, като предлага цялостно портфолио от казино и слот игри на живо. Компанията се фокусира върху създаване на завладяващи продукти, което им е спечелило репутация на един от най-обещаващите нови контент креатори в iGaming индустрията.

Как бихте описали съвместната си работа с Advance Academy?

Съвместната работа с Advance Academy беше нещо ново за нас и напълно оправда очакванията ни. Екипът ви подходи изключително организирано, колегиално и отговорно. Нямам търпение да работим заедно отново и да постигнем още по-големи успехи.

Какви според Вас са основните ползи от нашето партньорство?

Партньорството ни с Advance Academy позволи на компания като нашата, а именно без опит в провеждането на академии, да обучим съвместно голям брой програмисти до достатъчно добро ниво, за да можем в последствие да назначим значителна част от тях на работа при нас. Благодарение на Advance Academy организационните и маркетинговите въпроси за нас бяха сведени до минимум, което ни позволи през шестте месеца на курса да останем фокусирани върху дейността на компанията ни.

С какво Advance Academy помогна на Вашата фирма?

Advance Academy успешно ни помогна да обучим хора без опит в програмирането до достатъчно добро ниво, за да започнат работа при нас като младши програмисти. В допълнение, разговорите с вашия екип разшириха нашите знания и разбирания по въпроси като работодателско брандиране, онлайн рекламиране, подбор и обучение на кадри.

Teodor Dimov

Теодор Димов

Технологичен директор

Ние от Advance Academy предлагаме партньорство, в което провеждаме co-branded обучения от портфолиото на академията. В този тип партньорство, фирмата партньор може да се включи с гост лектор или да проведе HR семинар, за да споделят своя опит в сектора, както и да предоставят ценни съвети за кариерно развитие и възможности за работа. По този начин фирмата партньор ще увеличи разпознаваемостта си пред бъдещи специалисти по софтуерно инженерство, quality assurance или дигитален маркетинг, както и да интервюира завършилите курсисти, които са демонстрирали изключителни умения по време на обучението. Водещо предимство на този тип партньорство, е че фирмите могат да следят развитието на потенциалните кандидати по време на курса и да идентифицират таланти, които най-добре отговарят на тяхната фирмена среда.

Zariba

Zariba са едни от пионерите в сектора на игри за мобилни устройства. Създали са над 100 заглавия до момента, като игрите им имат над 100 милиона тегления по цял свят. Освен това са създали една от първите игри качени в магазините за мобилни игри. Техният фокус е иновативни мултиплатформени игри с акцент върху социалния фактор, където играчите могат да взаимодействат помежду си, докато се забавляват. Те са създателите на Belot.bg през 2015.

Как бихте описали съвместната си работа с Advance Academy?

Работата ни с Advance Academy беше изключително успешна от самото начало. Впечатлен съм от професионализма на техния екип и вниманието, с което подхождат към общите ни проекти.

Какви според Вас са основните ползи от нашето партньорство?

Zariba е компания, която има дългогодишна практика в провеждането на собствени курсове и обучения. Преди да започнем да работим заедно ние се грижехме за всички аспекти на курсовете. Сега когато имаме Advance Academy като партньор, ние можем да се концентрираме върху нашата силна страна - програмата за разработка на игри, докато техният екип се грижи за организацията, маркетинга и програмите за начинаещи. Това ни позволява да предоставяме по-качествено обучение на курсистите обръщаме повече внимание на съществена част от обучението.

С какво Advance Academy помогна на Вашата фирма?

Партньорството с Advance Academy ни помогна да открием най-талантливите и мотивирани курсисти. След края на съвместните ни курсове, ние им предоставихме възможността да започнат своята кариера в гейм индустрията като част от нашия екип. Настоящите ни колеги, които са стигнали до нас чрез Advance Academy, работят успешно в продуктовия екип вече повече от три години, като Angular, Phaser и Unity програмисти.

Dimitar Nedelchev

Димитър Неделчев

Технически директор

Всяка година от Advance Academy излизат голям брой Junior програмисти, QA специалисти и маркетинг специалисти, които имат изградени работни навици, реални практически умения и теоретични познания. Поради тази причина, създадохме партньорство, с което всяка фирма може да достигне до по-голям набор от кандидати. Фирмите партньори могат да публикуват своите обяви в кариерния център на академията, а ние от своя страна ще ги комуникираме и през останалите канали.

Local Fame

Local Fame е агенция за дигитален маркетинг, както и има богат опит в сферата на ИТ. Компанията има офиси на 3 континента и мисията им е да помагат на бизнесите да постигат своите цели, използвайки каналите за дигитален маркетинг. Екипът на Local Fame има много богат опит в разработването и прилагането на персонализирани маркетинг решения.

Iccuracy

Iccuracy Group е международна аутсорсинг компания с над 100 опитни консултанти, анализатори, програмисти и мениджъри, които са си поставили за цел да помогнат на различни start-up компании да постигнат своите цели. Компанията помага на бизнесите да намалят времето си за навлизане на пазара, като имат над 10 годишен опит на различни международни пазари.

Be product

BeProduct е платформа за управление на жизнения цикъл на продукта (PLM), която управлява цялата информация и процеси на всяка стъпка от жизнения цикъл на продукт или услуга за бизнесите.

Easy Consult

EasyConsult е една от най-големите HR компании в България, като те помагат на компании в процеса по подбор и управление на персонала. Целта на EasyConsult е да създадат единна платформа за трудова реализация и мобилност, която да бъде полезна както за компании, така и за кандидати.

Fantastic Services

Fantastic Services е международна компания в сферата на услугите, като оперира на 3 континента и включва над 25 различни професионални услуги за дома. Компанията залага на иновации и нови технологии, за да успее да предостави услуги с най-високо качество.

Flexbricks

FlexBricks Software е ИТ компания, която предоставя висококачествени бизнес и технически консултации, разработване и внедряване на софтуерни решения за онлайн магазини за дрехи. FlexBricks има дългогодишен опит в разработката и внедряването на софтуерни решения за малък, среден и голям бизнес.

Oddspedia

Oddspedia е платформа за спортни залагания, която прави проверяването на резултати лесно и удобно. Платформата събира на едно място крайните резултати на всички спортни състезания, както и пълна спортна програма. Целта на Oddspedia е да изпълнява непрекъснато огромното желание на техните клиенти за точни данни и статистика.

RaveOS

RaveOS е компания, която е разработила мобилно приложение, което позволява по-лесно управление, получаване на известия и съобщения, за да могат техните клиенти да управляват своя бизнес с копаене на криптовалути.

Regiocom

Regiocom e една от водещите компании в Европа, като основната дейност на компанията е свързана с професионалното обслужване на клиенти за водещи компании в телекомуникационния, енергийния и транспортния сектор.

Taxback

Taxback е компания, която предоставя услуги за подаване на данъчни декларации и възстановяване на средства за корпоративни и физически лица. Екипът на компанията има за цел да помогне на клиентите на Taxback да подадат декларации, които са напълно отговарящи на изискванията.

Zakari

Zakari помага на компании да разширят своя екип, да намерят повече клиенти и да се разширят до нови пазари по света. Компанията вярва, че комбинацията от добър талант с добри стратегии води до добри резултати.

Data-art

DataArt е ИТ компания, която разработва персонализирани софтуерни решения, който подобрява дейността на техните клиенти. Компанията работи със сложни бизнес модели и компании, които се стремят да пуснат на пазара нови и преработени продукти.

Advance Academy има утвърдени медийни партньорства с някои от най-големите медийни издания, както и с редица компании в областта на ИТ технологиите и дигиталния маркетинг. В сътрудничество с тези партньори, ние работим в различни области, като създаваме и публикуване на материали и банери, отразяване на събития и новини с цел разпространение на информация за обучения и събития. Ние също така работим в тясно сътрудничество с нашите медийни партньори, за да създадем интересно и информативно съдържание, което е насочено към техните аудитории. Тези медийни партньорства също така могат да включват организиране и разпространение на различни събития свързани със софтуерно инженерство или дигитален маркетинг, където Advance Academy е активен участник.

Като IT и Digital Marketing академия, нашата основна цел е да помагаме на бизнесите да постигнат успех, като предлагаме персонализирани софтуерни и маркетингови решения, които са съобразени с техните индивидуални нужди. Работим в тясно сътрудничество с нашите партньори, за да разберем техните бизнес изисквания и да разработим уникални решения за тях. Нашите услуги включват разработване на софтуер, създаване на персонализиран уебсайт и интегриране на различни системи, като гарантираме, че предлагаме ефективни решения, които отговарят на нуждите на нашите клиенти. В допълнение към това, нашите експерти в областта на дигиталния маркетинг предлагат ефективни маркетингови стратегии и кампании, които носят резултати. Нашата мисия е да помагаме на бизнесите да развият своите онлайн присъствия и да достигнат по-ефективно до техните целеви аудитории.

Vtail

VTail е платформа и приложение за онлайн пазаруване на живо. Пазаруването в реално време не е просто бъдещето на електронната търговия, то е тук и сега, а търговците и брандовете, които не са започнали да го прилагат, ще трябва бързо да се адаптират. VTail Помага на брандовете да се позиционират в този нов, вълнуващ и свръхконкурентен сектор.

Как бихте описали съвместната си работа с Advance Academy?

Сътрудничеството ни с Advance Academy беше изключително и тяхното участие в проекта VTail беше наистина трансформиращо за нас. Като ИТ академия с голяма репутация, те ни предоставиха своя опит в разработването на софтуер и маркетинга. Това изигра важна роля в усъвършенстването на нашия продукт и гарантира, че той отговаря на всичките ни изисквания. Впечатлен съм от професионализма на техния екип и вниманието, с което подхождаха по време на общата ни работа.

Какви според Вас са основните ползи от нашето партньорство?

Една от основните ползи от работата ни с Advance Academy е опита на екипа на академията. Тяхната компетентност и експертен опит в областта на ИТ и маркетинга ускори напредъка ни, като ни позволи да правим различни тестове и case study-та, което ускори целия процес по пускане на приложението на пазара.

С какво Advance Academy помогна на Вашата фирма?

Партньорството ни с Advance Academy допринесе значително за растежа и успеха на нашата фирма. Участието им ни позволи да предоставим висококачествено и конкурентно решение на разрастващия се пазар на онлайн пазаруването.

Dmitro Golovatsky

Дмитро Головацкий

Основател и CEO