Advance Academy е информационен партньор на Digital4Varna

Advance Academy е информационен партньор на Digital4Varna
  • 4592 преглеждания

Съвсем скоро предстои голямо събитие за маркетинг обществото, на което ние от Адванс Академи имаме удоволствието да бъдем информационен партньор.

В рамките на два дни (29 и 30 юни) във Варна ще се проведе една от най-престижните конференции за дигитален маркетинг – Digital4Varna! Над 50 от най-реномираните лектори на SEO, Контент Маркетинг, Социални Мрежи, Facebook, сред които са и наши преподаватели, партньори и приятели Любомир Любомиров, Мартин Николаев, Иво Илиев, Дани Пелева. Най-успешните представители на маркетинг сектора ще се съберат в град Варна, за да въведат всички ни в този динамичен дигитален свят.

Едно събитие, в което ще се разглеждат най-добрите примери и казуси от реалната среда. Digital 4 Varna e с практическа насоченост, предназначен за мениджъри и собственици на бизнес, маркетинг специалисти, студенти, журналисти, PR специалисти, фрийлансъри, медийни експерти. Някои от темите, които ще се разглеждат по време на конференцията са: SEO техники за по-голям трафик, Как да планираме успешното си съдържание, Развиване на печеливши стратегии за успешно присъствие онлайн. Темите не просто ще бъдат представяни като теоретични лекции, но и ще въведат аудиторията в най-актуалното от дигиталния свят. Освен изнасянето на интересните лекции, конференцията има за цел да създаде атмосфера и да предразположи всички присъстващи към общуване. Общуване с лекторите, колеги, специалисти и вече утвърдени хора в бизнес средата, което ще допринесе много за нашето личностно развитие в сферата и успешна реализация. Digital4Varna дава възможността да се срещнете на живо с всички успели личности от маркетинга и да почерпите директно от техния опит, знания и реална експертиза в работата.

Конференцията Digital4Varna е организирана от Digital4Bulgaria - организация, част от световната фондация Digital4. Главната цел на техните събития е да подпомогнат дигиталната трансформация на бизнеса, да популяризират дигиталните професии и да носят добавена стойност на всички участници в конференциите. Повече информация за Digital4Varna може да намерите на digital4varna.com.

А ако тепърва сте разбрали за динамичните кариерни възможности в света на маркетинга, искате да научите повече и да опитате и вие, то ние можем да ви предложим перфектния план за действие. Запишете се на безплатното обучение Digital Marketing Basics на Адванс Академи. То е подходящо за хора, които искат да поставят основата, за да се превърнат в успешни:

  • Full Service Маркетинг специалисти;
  • Маркетинг мениджъри в компания;
  • Freelancer Маркетинг специалисти;
  • Social Media Маркетинг специалисти;
  • SEO специалист;
  • PPC специалист;
  • Копирайтър;
  • Създател на съдържание;
    И още много нови професии в дигиталната вселена… :)

В първия модул от него ще научите кои са основите на маркетинга, какво е стратегия, кампания, маркетинг фуния, маркетинг микс. В следващия модул ще се запознаете с маркетинга в социалните мрежи, защо Social Media маркетинга е важен в наши дни, кои инструменти са най-ефективни, какво съдържание трябва да се споделя, какво е Facebook маркетинг и още… А в последния модул ще наблегнем на Съдържанието и създаването на съдържание, как да черпим вдъхновение, как да реализираме идеите си, видове съдържание, основни правила и много други интересни теми. Този курс е подходящ за всички начинаещи, без никакъв опит в сферата или желаещи да се преквалифицират. С Digital Marketing Basics ще изкачите първото стъпало към вашата успешна кариера.