Advance Academy - фирма ментор на учениците от ВТГ „Георги С. Раковски“

Advance Academy - фирма ментор на учениците от ВТГ „Георги С. Раковски“
31 май 2022
473 преглеждания
© AdvanceAcademy

Advance Academy взе участие като фирма ментор на учениците от Варненска Търговска Гимназия „Георги Стойков Раковски“, които взеха участие в ежегодния конкурс на УТФ „Млад Предприемач“. Учениците трябваше да отворят истинска фирма и да я представят на конкурса, като заданието включваше: изготвяне на презентация на продукт на български и английски език, рекламен каталог, рекламни материали и уебсайт на продукта. След срещата с учениците, екипът на Advance Academy даде насоки на учениците, с които да подобрят уебсайта си, дизайна на рекламните материали и цялостната презентация на фирмата и продукта, с които учениците участваха в конкурса.

След провеждането на конкурса през месец Април, учениците се върнаха с едно първо място – за най-добра презентация, като те трябваше да презентират на английски език и да се надпреварват с ученици от 5 държави и над 50 училища.

Advance Academy ще продължи менторството си за следващия випуск на Търговската Гимназия, като ще поддържа връзка с учениците и ще дава насоки за подобряване на всеки един аспект на тяхното участие в конкурса.