Advance Academy - фирма ментор на учениците от ВТГ „Георги С. Раковски“

Advance Academy - фирма ментор на учениците от ВТГ „Георги С. Раковски“
31 май 2022
926 преглеждания

Advance Academy взе участие като фирма ментор на учениците от Варненска Търговска Гимназия „Георги Стойков Раковски“, които взеха участие в ежегодния конкурс на УТФ „Млад Предприемач“. Учениците трябваше да отворят истинска фирма и да я представят на конкурса, като заданието включваше: изготвяне на презентация на продукт на български и английски език, рекламен каталог, рекламни материали и уебсайт на продукта. След срещата с учениците, екипът на Advance Academy даде насоки на учениците, с които да подобрят уебсайта си, дизайна на рекламните материали и цялостната презентация на фирмата и продукта, с които учениците участваха в конкурса.

След провеждането на конкурса през месец Април, учениците се върнаха с едно първо място – за най-добра презентация, като те трябваше да презентират на английски език и да се надпреварват с ученици от 5 държави и над 50 училища.

Advance Academy ще продължи менторството си за следващия випуск на Търговската Гимназия, като ще поддържа връзка с учениците и ще дава насоки за подобряване на всеки един аспект на тяхното участие в конкурса.