Advance Academy и Interval обявяват стратегическо партньорство за насърчаване на следващите поколения дигитални маркетолози

Advance Academy и Interval обявяват стратегическо партньорство за насърчаване на следващите поколения дигитални маркетолози
  • 223 преглеждания

Advance Academy, водещ център за обучение по ИТ и дигитален маркетинг в Източна България, се обедини с Interval, агенция за дигитален маркетинг, в знаково партньорство, целящо да насърчи нови таланти в областта на дигиталния маркетинг.

Това сътрудничество бележи значителен етап в осигуряването на реален опит и възможности за кариера на курсистите ни, които нямат търпение да навлязат в сферата на дигиталния маркетинг.

За Advance Academy

Основана през 2017 г., Advance Academy бързо се разрасна и се превърна в най-големия и модерен център за ИТ обучение в Източна България. Академията ни предлага широка гама от курсове за начинаещи и напреднали в областта на информационните технологии и дигиталния маркетинг.

Учебната програма ни е създадена така, че да бъде достъпна и увлекателна, изпълнена с множество примери от реалния свят и практически задачи. Този подход не само прави света на дигиталния маркетинг достъпен за начинаещите, но и ги снабдява с уменията, необходими за процъфтяване в бранша.

За Interval

Interval е агенция за дигитален маркетинг, която помага на бизнеса да установи и усъвършенства своето онлайн присъствие. Агенцията разполага с екип от експерти, които внасят богат опит и иновации в работата си.

Interval предлага множество услуги, включително performance маркетинг, управление на социалните медии, създаване на съдържание и други, всички съобразени с максималния успех на клиента онлайн.

Ръководейки се от философията, че успехът на клиента се превръща в техен успех, Interval функционира като външно маркетингово звено за бизнеса, като гарантира, че всяка стратегия е персонализирана, за да отговори на конкретните нужди и цели.

За партньорството

Партньорство между Advance Academy и Interval има за цел да предложи изключителни възможности за стаж на курсистите от Advance Academy, които успешно завършат програмата ни по дигитален маркетинг. Това ще осигури безценен практически опит, но и потенциална професионална реализация.

Стажантите ще имат възможност да работят заедно с опитни професионалисти в Interval, прилагайки новопридобитите си знания в динамична реална среда. Това е от решаващо значение за преодоляване на пропастта между академичното обучение и професионалната практика, като позволява на курсистите ни да придобият увереността и компетентността, необходими за постигане на отлични резултати в сферата на дигиталния маркетинг.

Това партньорство обещава да подобри образователните резултати на курсистите ни, като същевременно отговори на нарастващото търсене на квалифицирани специалисти по дигитален маркетинг в индустрията. Чрез съчетаването на всеобхватните ни програми за обучение с експертния опит на Interval, сме готови да отгледаме ново поколение специалисти по маркетинг, готови да завладеят дигиталния свят.