Advance Academy на 4 години!

Advance Academy на 4 години!
  • 4373 преглеждания

Измина още една година от приключението наречено “Advance Academy”. Въпреки че пандемията нанесе щети на почти всички бизнеси и индустрии, ние успяхме да се адаптираме към условията и дори успяхме да извлечем позитивите от това кризисно състояние. През тази година представихме ПЪРВИТЕ в България индивидуални онлайн уроци по програмиране за деца. Постарахме се да не лишаваме децата от учението и забавлението, което е за тях програмирането, и да предоставим нови възможности за тяхното развитие. Със сигурност пандемията ущети много хора и бизнес сектори, но ние сме сигурни, че това е едно изпитание, от което трябва да извлечем само най-доброто. Благодарение на случилото се ние открихме нови методи, чрез които да носим стойност и да бъдем полезни. Вярваме, че сме променили и продължаваме да променяме много животи, да даваме старт на много кариери, да създаваме успешни специалисти и да намираме много приятели.

Ще продължаваме да растем и да се развиваме и ще се стараем да мотивираме и вас към подобрение и растеж. През тази година създадохме две НОВИ страхотни цялостни STEM програми за нашите деца - Computer Science, която ще съдържа 4 целогодишни обучения - програмиране на Scratch за деца , програмиране на micro:bit за деца, програмиране на мобилни приложения с App Inventor и четвъртото обучение е програмиране за напреднали на PYTHON.

Програмата, която е за по-големите ученици е Web Development. Тя е за ученици от 5-ти до 12-ти клас и включваща 4 целогодишни обучения. Първото обучение уеб програмиране за ученици, запознава курсистите с основите на програмирането и по конкретно с HTML/CSS. След като вече са навлезли в основата, продължаваме тяхно обучение с програмния език JavaScript.

Ние от Advance Academy смятаме, че децата са нашето бъдеще, а образованието – най ценният ресурс. Нашата мисия е да не спираме да инвестираме време, старание и усилия в нашите деца и тяхното прекрасно бъдеще. Като допълнение на нашето портфолио, добавихме две изцяло нови обучения по Quality Assurance Automation и PHP Development за възрастни в направление Програмиране.

Всичко това е благодарение на нашите преподаватели, партньори, колеги и курсисти! Без вас нямаше да сме това, което сме днес! Прекрасният ни екип ще продължаваме да се целим към върховете на развитието както за нас самите в личен план, така и за всички, които се доверяват на нас и които тепърва правят своите първи крачки.

Горди сме да съобщим, че академията е е най-големият и модерен ИТ учебен център в Източна България, лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение. В портфолиото са включени обучения за начинаещи и напреднали в няколко направления – Информационни технологии и Дигитален маркетинг, както и една от най-развитите STEM програми за деца от 1-ви до 12-ти клас. Вече 5 години се провеждат професионални обучения по Front End, Quality Assurance, PHP, Java , Дигитален маркетинг, както и JavaScript, .NET, React.JS и други.

Всички курсове на Advance Academy са разработени от действащи старши разработчици на компании, работещи по проекти на Carrefour, Walt Disney, Western Union, UPS и много други. Обученията са на достъпен език с достатъчно примери и имат за цел, с помощта на много практически задачи, да помогнат на хора с желание и без опит да навлязат в изключително интересния свят на програмирането.

До скоро и не забравяйте, че най-доброто тепърва предстои!