Advance Academy на 4 години!

Advance Academy на 4 години!
22 апр 2021
2357 преглеждания

Измина още една година от приключението наречено “Advance Academy”. Въпреки че пандемията нанесе щети на почти всички бизнеси и индустрии, ние успяхме да се адаптираме към условията и дори представихме ПЪРВИТЕ в България индивидуални онлайн уроци по програмиране за деца. Вярваме, че сме променили и продължаваме да променяме много животи, да даваме старт на много кариери, да създаваме успешни специалисти и да намираме много приятели.

Ще продължаваме да растем и да се развиваме, като през тази година създадохме две НОВИ страхотни цялостни STEM програми за нашите деца - Computer Science, която ще съдържа 5 целогодишни обучения и Web Development, включваща 3 целогодишни обучения. Ние от Advance Academy смятаме, че децата са нашето бъдеще, а образованието – най ценният ресурс. Като допълнение на нашето портфолио, добавихме две изцяло нови обучения по Quality Assurance Automation и PHP Development за възрастни.

Всичко това е благодарение на всички наши преподаватели, партньори, колеги и курсисти! Без вас нямаше да сме това, което сме днес!

До скоро и не забравяйте, че най-доброто тепърва предстои!