Advance Academy обявява две нови партньорства с Protema и Digipal Advertising!

партньорства с Protema и Digipal Advertising!
  • 477 преглеждания

Advance Academy с радост обявява две нови партньорства с маркетингови агенции Protema и Digipal Advertising! С тези сътрудничества планираме допълнително да развием образователните си усилия по дигитален маркетинг, предлагайки на курсистите ни едно още по-практическо обучение.

 

Накратко за Advance Academy

Advance Academy е ИТ учебен център, най-големият в Източна България. От 2017 година насам целим да подготвим бъдещите кадри на България по програмиране, дигитален маркетинг и графичен дизайн. Курсовете ни обхващат всичко, което един начинаещ програмист, маркетолог и дизайнер трябва да знае, за да започне своя кариерен път. 

Академията винаги е държала на това да предостави не само нужните теоретични знания, но и комплексни практически умения, с които курстите ни да упражнят наученото и да влязат на трудовия пазар с професионално самочувствие. Новите партньорства с Protema и Digipal Advertising са доказателство за нашия стремеж да интегрираме в своите обучения реални познания и казуси от индустрията.

 

Protema PR&Advertising

Protema е варненска маркетингова и ПР агенция с повече от богат опит. Работила е с множество различни видове бизнеси, училища, болнични заведения и общини. Услугите им покриват всяка маркетингова нужда, която една фирма може да има - от дигитални кампании и медийна реклама до цялостен брандинг, печатна реклама и събитиен мениджмънт.

Чрез партньорството ни с Protema, курсистите ни ще имат възможност да се учат с реални казуси от дългогодишни специалисти в сферата. Това сътрудничество има за цел да възпита ново поколение маркетолози, които могат да мислят мащабно и да разработват иновативни решения на маркетингови предизвикателства с индивидуалистичен подход.

 

Digipal Advertising

Digipal Advertising е агенция за дигитален маркетинг от Варна. Портфолиото им включва разнообразни проекти както с частни лица като адвокати и медицински специалисти, така и с бизнеси като фотографски студиа, дентални практики и къщи за гости. Предлагат всичко нужно за успех онлайн - реклама, изработка на уеб сайтове, дизайн и изготвяне на цялостни маркетингови стратегии.

Сътрудничеството ни с Digipal е готово да предложи на курсистите ни задълбочен поглед върху механиката на ефективния онлайн маркетинг. За нас е важно те да се запознаят с изготвянето на кампании, които не само изглеждат добре, но и дават реални резултати.

С помощта на Protema и Digipal Advertising Advance Academy планира да подготви курсистите си по дигитален маркетинг за успех, независимо дали тяхната цел е нова кариера или подпомагане на собствен бизнес. Тези партньорства означават, че курситите ни могат да се учат от най-добрите в бранша, което ги прави готови да навлязат в света на маркетинга с пълна сила.

Това е голяма крачка не само за нас като Академия, но и за цялостното образование по дигитален маркетинг в страната. С експертния опит на Protema и Digipal всеки ще може да получи обучение, което е максимално близо до това, което се случва на практика в индустрията.