Advance Academy ще си партнира с regiocom Bulgarien

Advance Academy ще си партнира с regiocom Bulgarien
  • 4759 преглеждания

Най-голямата ИТ академия в Източна България сключи партньорски договор с българския клон на regiocom, водещ доставчик на услуги в Европа в сферата на Customer Service, BPO и IT. Компанията има повече от 5000 служители на 20 локации в Германия, Австрия и България. Основната дейност на regiocom e свързана с професионалното обслужване на клиенти за водещи концерни в телекомуникационния, енергийния и транспортния сектор. Regicom е един от водещите доставчици на услуги в Европа в сферата на Customer Service, BPO и IT. Над 1300 служители в София, Варна, Велико Търново, Русе и Бургас обслужват немски и австрийски клиенти в сферата на енергетиката, телекомуникациите и търговията. Българските ИТ специалисти разработват и поддържат голям брой надеждни софтуерни системи. 

Компанията разполага е доверен партньор на различни контрагенти за разработване на софтуерни продукти и системи. Множество ИТ-екипи са сформирани в компанията regicom. Повече от 250 ИТ специалисти от Германия и България използват най-модерни технологии при разработването на проекти за големи компании в различни сектори на икономиката. 

Адванс Академи продължава да изгражда нови партньорства, чрез които развива стажантски програми за успешно завършилите курсисти. Главната цел в тези партньорства е да подпомогнем развитието на нашите курсисти в реалната работна среда. Освен мисията да предаваме теориите и основните практически умения на програмирането, ние от Адванс Академи се стараем да осигурим и шанс за практическо обучение в реална среда за нашите завършили курсисти, както и срещи с успешни специалисти и възможност за развитие в големи компании в ИТ сектора.

Освен шансовете за курсистите, нашите партньорства ни осигуряват и по-добра информираност какво се търси в този момент на пазара на работната сила и какви качества и умения се очакват от бъдещите служители. Така ние се информираме как най-добре да подготвим бъдещите ИТ специалисти за техните работни места. 

Адванс Академи е създадена през 2017 година като образователен Start Up. През последните години нашите амбиции, цели и мисия бяха насочени към развитие и стимулиране на дигитализацията, повишаването на интереса и информираността към ИТ-то, качественото образование, предаване на голяма стойност на нашите курсисти и съдействие в техните кариерни амбиции. Този наш фокус се превърна в наша ценностна система. Днес Адванс Академи вече е най-голямата ИТ Академия в Източна България. С мащаба на Академията пораснаха и нашите цели, амбиции и желание да споделяме знанията, които сме натрупали по време на професионалния ни опит и наблюдения. 

Ако ти си човек, желаещ тепърва да стартира своето кариерно обучение или да се преквалифицира и насочи към по-иновативна и модерна професия, то курсовете на Advance Academy могат да помогнат да постигнеш своите цели.

За интересуващите се от Софтуерно инженерство Advance Academy води 4 професионални програми от курсове: 

  • JAVA Development е програма, състояща се от 3 курса, 2 семинара и 4-месечен Bootcamp. По време на тази програма ще научите програмния език Java, какво е обектно-ориентиран език, ще работите с бази от данни, ще разберете за SCRUM методологията за управление на проекти, какво е GitHub и ще приложите всичко научено в реална работна среда благодарение на Java Bootcamp-а на Advance Academy. 
  • JavaScript Development е програма, състояща се от 4 курса, 2 семинара и 4-месечен Bootcamp. По време на обучението ще научите един от най-популярните компютърни езици - JavaScript, ще разберете какво е front end разработчик, ще се запознаете с Node.JS и React.JS, ще разберете какво е GitHub, SCRUM методологията за управление на проекти и ще приложите всичко научено в реална работна среда благодарение на JavaScript Bootcamp.
  • Quality Assurance е първата стъпка за всеки, който иска да стане част от ИТ сектора, без да бъде програмист. В програмата ще разберете как да откривате и поправяте грешки и дефекти в софтуерните продукти. 
  • PHP Development е е за всички, които искат да се запознаят задълбочено с езика PHP и неговия синтаксис от самото начало. Програмата е с продължителност 9 месеца и се състои от 2 курса, 2 семинара и 4-месечен PHP Bootcamp.

Избери направлението, което най-много пасва на твоите интереси и стартирай своето кариерно приключение.