Advance Academy става партньор на глобалната софтуерна компания DataArt!

Advance Academy става партньор с ИТ фирмата DataArt
  • 251 преглеждания

От Advance Academy сме развълнувани да обявим новото ни важно партньорство с DataArt, лидер в разработката на софтуерни решения за клиенти от различни индустрии. Това сътрудничество e съвместен ангажимент за развитие на образованието в областта на информационните технологии и възприемане на нови дигитални възможности, като същевременно подпомага за IT общността в страната. 

Накратко за DataArt

DataArt е глобална технологична компания с над 20 офиси и развойни центрове по света, сред които тези в София и Варна. Ръководена от принципа "хората са на първо място", компанията залага на гъвкавост, свобода и толерантност в работната среда. инвестиция в образованието и професионалната реализация на хората в екипа и възможност за работа в интересни и мотивиращи проекти.

Известни със своите задълбочени познания и отличен технически опит, екипите на DataArt създават нови продукти и модернизират сложни системи в различни сфери, сред които телекомуникациите, финансовата индустрия, здравеопазването, туризма, медиите, хазарт и гейминг, IoT и др.

DataArt е спечелила доверието на някои от водещите световни компании, включително Nasdaq, S&P, oneworld, Alliance, Ocado, ArtNet, Betfair и Skyscanner. 

Компанията е организатор на Международно състезание по програмиране Proggy-Buggy и на Глобалната технологична конференция IT NonStop. DataArt се стреми да инвестира както във вътрешни проекти, допринасящи за комфорта на работното място и кариерното развитие на екипите си, така и в инициативи, насочени към ИТ общността като цяло.

За съвместната ни работа

Партньорството между Advance Academy и DataArt се основава на споделена визия за даване на възможност на следващото поколение технологични специалисти чрез разширени образователни възможности и ангажираност на общността в технологичния сектор.

Вярваме, че обединявайки усилията си, можем да осигурим по-ефективно, всеобхватно и достъпно ИТ образование и реализация, които да отговарят на нуждите на днешния дигитален свят.

Очакваме с нетърпение да пожънем резултатите от партньорството си с DataArt, да стимулираме иновациите и да оформяме бъдещето на технологиите заедно.