Advance Academy в партньорство с E-volution и PRFirm

Advance Academy в партньорство с E-volution и PRFirm
  • 113 преглеждания

От Advance Academy, една от водещите академии по информационни технологии и дигитален маркетинг в България, сме щастливи да обявим две нови стратегически партньорства с E-volution и PRFirm, с които допълнително разширяваме мрежата си от сътрудничества с лидери в бранша.

Тези партньорства ще обогатят учебния опит на нашите курсисти, предоставяйки им несравним достъп до реална експертиза в областта на дигиталния маркетинг и връзките с обществеността.

Представяме ви нашите нови партньори

E-volution не е просто поредната маркетингова агенция; това е колектив от опитни професионалисти от различни компании с висок оборот и мащабируемост. С богатия си опит, екипът на E-volution предлага уникална комбинация от експертни познания. Техните услуги обхващат целия спектър на дигиталния маркетинг - от социални медии в платформи като Facebook, Instagram, TikTok и LinkedIn, до маркетинг в Google и SEO.

Това, което наистина отличава E-volution, е страстта и любовта към това, което правят. За тях това не е просто работа; това е мисия да видят как проектите процъфтяват и да допринесат лично за тяхното развитие. Екипът им се състои от всеотдайни професионалисти, включително фрийлансъри, много от които продължават да работят във високопрофилни компании, внасяйки свежи идеи и иновативни подходи в работата си в E-volution.

PRFirm е маркетингова агенция, известна с цялостния си набор от онлайн и офлайн услуги, предназначени да издигнат клиентите си на следващото ниво. С успешна работа в малки и средни бизнеси в Северна Америка, Европа и Азия, PRFirm е специализирана в създаването на мултимедийни стратегии, които се отличават и непрекъснато се подобряват въз основа на подобрения, базирани на данни.

Услугите им включват разработване на уеб сайтове, SEO оптимизация, маркетинг в социалните мрежи, маркетинг по електронна поща, графичен дизайн и др.

Подходът на PRFirm към маркетинга и рекламата се корени в убеждението, че всяко ново предизвикателство трябва да започва с “празно платно и отворен ум”, като се фокусира върху клиентите.

Какво да очаквате от новото ни партньорство

Сътрудничеството между Advance Academy и новите ни партньори E-volution и PRFirm обещава да донесе много ползи на нашите курсисти. Чрез интегрирането на практическите идеи и експертния опит на тези лидери в бранша в нашите програми ние се стремим да осигурим по-цялостно и всеобхватно образование в областта на дигиталния маркетинг и връзките с обществеността.

Курсистите ни ще имат възможност да участват в стажове и реални проекти, придобивайки практически опит, който ще ги подготви за успешна кариера в дигиталния свят. Тези партньорства не само подобряват учебната ни програма, но и засилват ангажимента ни да насърчаваме растежа и развитието в практическа работна среда.

Започвайки тези вълнуващи партньорства, ние сме уверени, че сътрудничеството ще бъде не само от полза за нас, но и ще допринесе за развитието на образованието в областта на дигиталния маркетинг и ПР. Обединявайки усилията си с E-volution и PRFirm, Advance Academy продължава да проправя пътя на начинаещите специалисти по дигитален маркетинг, като гарантира, че те са добре подготвени да посрещнат предизвикателствата на дигиталната ера.

Каним всеки с интерес към дигиталния маркетинг, да изследва новите хоризонти, които тези партньорства предлагат. Заедно поставяме нови стандарти в образованието, давайки възможност на всеки да постигне професионалните си цели в динамичния свят на онлайн маркетинг и извън него.