Адванс Академи ще премине на дистанционна форма на обучение през грипната ваканция

Адванс Академи
12 мар 2020
3146 преглеждания

Ние от Адванс Академи знаем, че превенцията е най-доброто средство за лечение, именно затова взехме решение да променим начина на провеждане  на учебните занятия по програмиране за ученици от 1 до 12 клас.
От 16 Март и до възстановяването на нормалните учебните занятия във Варна е предвидено преминаване към дистанционна форма на обучение за малките бъдещи програмисти.
Уроците ще се провеждат по установената програма онлайн и на живо, като учениците ще имат възможност да задават своите въпроси на преподавателите и да получат допълнителна консултация, ако това е необходимо.
Освен превантивните здравни мерки с въвеждането на онлайн обученията, най-малките бъдещи програмисти ще приключат учебната си програма в ИТ академията, без да се налага тя да бъде удължена или да се провеждат занятия по време на лятната ваканция.
Адванс Академи ще предложи на всички участници в курсовете за възрастни опцията да гледат на живо и в реално време лекциите, като присъствената форма на обучение не е отменена.
Всички курсисти и родители на деца, записани на курсове на Адванс Академи ще получат подробна информация по каналите за комуникация.