Адванс Академи ще премине на дистанционна форма на обучение през грипната ваканция

Адванс Академи
  • 4811 преглеждания

Ние от Адванс Академи знаем, че превенцията е най-доброто средство за лечение, именно затова взехме решение да променим начина на провеждане на учебните занятия по програмиране за ученици от 1 до 12 клас.

От 16 март и до възстановяването на нормалните учебните занятия във Варна е предвидено преминаване към дистанционна форма на обучение за малките бъдещи програмисти. Уроците ще се провеждат по установената програма онлайн и на живо, като учениците ще имат възможност да задават своите въпроси на преподавателите и да получат допълнителна консултация, ако това е необходимо.

Освен превантивните здравни мерки с въвеждането на онлайн обученията, най-малките бъдещи програмисти ще приключат учебната си програма в ИТ академията, без да се налага тя да бъде удължена или да се провеждат занятия по време на лятната ваканция.

Адванс Академи ще предостави възможността на всички участници в курсовете за възрастни опцията да гледат на живо и в реално време лекциите. Въпреки че присъствената форма на обучение не е отменена, вие имате възможността да прецените, коя форма на обучение предпочитате.

Всички курсисти и родители на деца, записани на курсове на Адванс Академи ще получат подробна информация по каналите за комуникация.

Ние от Адванс Академи гарантираме, че ще се постараем обученията както за деца, така и за възрастни да не бъдат ощетени, а да носят същата качествена стойност и знания, макар и виртуално. Призоваваме ви да се пазите и да се грижите за вашето здравословно състояние на първо място!
Нямаме търпение всичко това да приключи и да се срещнем отново в учебните зали, а до тогава ви пожелаваме здраве!

От всяка кризисна ситуация винаги можем да си извлечем и позитивите. В нашият случай се роди и една нова възможност, да караме образователни курсове, да се обогатяваме и надрастваме в рамките на дома си. Сега имате възможността да гледате лекции и да участвате в учебния процес от удобната ви всекидневна.

Адванс Академи стартира своята дейност като образователен Start Up през 2017 година. От тогава до сега учебният център не спира да се развива с пълна сила. Днес Advance Academy е най-големият ИТ учебен център в Източна България. Още в началото основните цел, мисия и амбиции на академията бяха да популяризират и стимулират развитието на дигиталните професии, да създават професионалисти чрез обучения с висока стойност, да подкрепят курсистите си в търсенето на най-подходящото за тях работно място и прилагането на всичко научено в практиката. Всичко това прерасна от цели в принципите на Адванс Академи. Днес ние не спираме да се разрастваме. Към момента Академията предлага обучения в три основни направления - Софтуерно инженерство, Програмиране за деца и Дигитален маркетинг. Всяка от програмите е предназначена за начинаещи, като има за цел да ви даде всички нужни знания и умения, започвайки от основата.

Ако сте решили да развивате професионалните си умения в сферата на програмирането, имате възможност да избирате от 4 професионални обучителни програми: JAVA Development, JavaScript Development, Quality Assurance, PHP Development.
За най-малките Адванс Академи провежда няколко обучения по програмиране за деца. Те имат за цел да научат децата на нещо ново и полезно за тяхното бъдещо развитие и успоредно с това да развият много полезни умения и качества. 
А ако искате да се развивате в динамичния свят на дигиталния маркетинг, можете да разгледате всички курсове на Адванс Академи в направление Дигитален маркетинг