Ден 5 от курса по Digital Marketing

Ден 5 от курса по Digital Marketing
  • 3999 преглеждания

Днес успешно премина ден 5 от курса по Digital Marketing заедно с Любомир Любомиров. Любомир Любомиров има над 20 години опит в рекламата и по-специално в писането на реклами.

Създател е на nextcopy.net - първият блог за копирайтинг в България. Собственик е на Copywrite Studio - компания, специализирана в рекламно писане, семинари по копирайтинг, одит на съдържание, онлайн маркетинг обучения, PR, маркетинг в социалните мрежи.

Безплатният курс по Дигитален Маркетинг е най-новата инициатива на Advance Academy. Курсът има за цел да ви въведе в света на дигиталния маркетинг и да придобиете основни знания и практически умения. Курсът е разделен на ТРИ модула с обща продължителност 8 седмици.

В първата част ще се запознаете с основните концепции в маркетинга, ще разберете какви дигитални канали има днес, както и ще бъдат покрити и основни маркетинг теории и тяхното практическо приложение. Във втората част, фокусът ще бъде социалните мрежи. Ще се запознаете отблизо с Facebook и Instagram и тяхното приложение в дигиталния маркетинг.

В последната част на курса ще разберете защо съдържанието е толкова важно. Ще научите какви видове съдържание има и как да го създавате. Курсистите преминали през безплатния курс по дигитален маркетинг ще са усвоили основни умения в сферата на дигиталния маркетинг и дейността на дигиталните маркетолози.

Защо да запишете курс по дигитален маркетинг?

Днес, дигиталният маркетинг е жизненоважен. Изглежда така, като че ли всяка фирма или бранд имат собствен уебсайт или ако не уебсайт, имат присъствие в социални мрежи или стратегия за дигитална реклама. Това прави търсенето на дигитални маркетолози още по-голяма. Безплатният курс по дигитален маркетинг е първа стъпка за всеки, който иска да се развива в тази динамична сфера или иска да развие свой бранд или бизнес.

Освен това, това може да е началото на много успешна кариера в маркетинга.

Предимства на програмата:

  • Теория, практика и много примери и добри практики
  • Придобиване на основни знания в областта на дигиталния маркетинг
  • Изцяло онлайн – можете да гледате и слушате лекциите в удобно за вас време
  • Работа с опитни ментори

Всеки курсист преминал успешно през курса по дигитален маркетинг и положил изпит по теория и практика в края на курса ще получи сертификат по образец на Advance Academy. Всяко следващо явяване след обявената дата на изпита се заплаща допълнително.

Освен това след завършване на курса, курсистите ще могат да продължат обучението си с курсове за напреднали в ТРИ направления – Social Media Marketing, Google Advertising и SEO.

Ако, все още имате въпроси, екипа на Advance Academy е насреща!

Advance Academy е образователен START UP стартирал през 2017 година. Академията е най-големият и модерен ИТ учебен център в Източна България, лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение. В портфолиото са включени обучения за начинаещи и напреднали в няколко направления – Информационни технологии и Дигитален маркетинг, както и една от най-развитите STEM програми за деца от 1-ви до 12-ти клас. Вече 5 години се провеждат професионални обучения по Front End, Quality Assurance, PHP, Java , Дигитален маркетинг, както и JavaScript, .NET, React.JS и други. Специално за учениците, Advance Academy разработи авторска STEM програма за деца от 1-ви до 12-ти клас, която се провежда на няколко нива и обхваща основните езици на Уеб програмиране.

Очакваме Ви!