Digital Marketing

Digital Marketing
  • 2325 преглеждания

Радваме се да съобщим за успешно дипломиране на 5-ти випуск по Дигитален Маркетинг!

По време на обучението, нашите курсисти успяха да научат за дигиталния маркетинг и как да го използват ефективно. Покрихме широк спектър от теми: социални медии, създаване и разпространение на съдържание, и др. Студентите излязоха със солидно разбиране на най-добрите практики за дигитален маркетинг.

За тези, които не са нили част от обучението, ще разкажем повече. Курсът е разделен на ТРИ модула с обща продължителност 8 седмици. В първата част ще се запознаете с основните концепции в маркетинга, ще разберете какви дигитални канали има днес, както и ще бъдат покрити и основни маркетинг теории и тяхното практическо приложение.

Във втората част, фокусът ще бъде социалните мрежи. Ще се запознаете отблизо с Facebook и Instagram и тяхното приложение в дигиталния маркетинг. В последната част на курса ще разберете защо съдържанието е толкова важно. Ще научите какви видове съдържание има и как да го създавате.

Защо да се запиша на курс по дигитален маркетинг?

Днес дигиталния маркетинг е жизненоважен. Всеки успешен бизнес или бранд има уеб сайт или ако нямат уебсайт, със сигурност имат присъствие в социалните мрежи или стратегия за дигитална реклама. Това прави търсенето на дигитални маркетолози все по-голямо. От тук можем да си направим два извода - дигиталния маркетинг ще ви е много полезен ако притежавате свой бизнес искате да го развиете или ако искате професионално да се занимават с маркетинг. И в двата случая курсът Digital Marketing Basics ще Ви бъде много полезен.

Какво ще науча накрая?

След успешно завършване на курса по дигитален маркетинг, ще сте запознати с основните маркетингови концепции и ще сте усвоили богат набор от теоретични познания и практически умения. Ще разберете какво са SMART цели, какво е целева аудитория, как да направите SWOT анализ, как работи алгоритамът на Facebook, как да създадем бизнес страница във Facebook, създаване на бизнес профил в Instagram и как да създавате съдържание.

За кого е подходящ курса?

Курсът е подходящ за начинаещи, както и за хора с минимален или без опит в дигиталния маркетинг. За студенти или хора с малък и среден бизнес, които искат да придобият теоретични и практически умения. За всички, които искат да навлязат в една от най-динамичните сфери и искат да се учат от опитни ментори, които са с реален опит в маркетинга и са едни от най-добрите в областта си.

Курсистите преминали през безплатния курс по дигитален маркетинг ще са усвоили основни умения в сферата на дигиталния маркетинг и дейността на дигиталните маркетолози. Освен това след завършване на курса, курсистите ще могат да продължат обучението си с курсове за напреднали в ТРИ направления – Social Media Advertising, Google Advertising и SEO.

Какви са ползите от уменията по дигитален маркетинг?

  • Алгоритмично мислене
  • Познания в една от най-търсените и развиващи се области
  • Креативност
  • Възможност за професионално развитие
  • Теория, практика и много примери и добри практики
  • Търговията все повече се дигитализира

Благодарим на всички Вас,че ни се доверихте и през последните два месеца станахте част от семейството на Advance Academy. Вярваме, че Ви очакват много успехи!