Дигитален маркетинг - Курс за начинаещи

Дигитален маркетинг - Курс за начинаещи
  • 4698 преглеждания

Екипа на Advance Academy, се радваме да споделим с Вас, първия по рода си Курс по Digital Marketing във Варна.

Ако искате да развиете бизнеса си, сте попаднали на правилното място! Този курс ще Ви научи, как да използвате всички най-нови техники и методи, за да популяризирате бизнеса си, да привлечете повече трафик към уеб сайта си и да увеличите продажбите.

Курсът има за цел да ви въведе в света на дигиталния маркетинг и да придобиете основни знания и практически умения. Курсът е разделен на ТРИ модула с обща продължителност 8 седмици. В първата част ще се запознаете с основните концепции в маркетинга, ще разберете какви дигитални канали има днес, както и ще бъдат покрити и основни маркетинг теории и тяхното практическо приложение.

Във втората част, фокусът ще бъде социалните мрежи. Ще се запознаете отблизо с Facebook и Instagram и тяхното приложение в дигиталния маркетинг.

В последната част на курса ще разберете защо съдържанието е толкова важно. Ще научите какви видове съдържание има и как да го създавате. Курсистите преминали през курса по дигитален маркетинг ще са усвоили основни умения в сферата на дигиталния маркетинг и дейността на дигиталните маркетолози.

Кои са лекторите на курса по дигитален маркетинг?

Явор Кьосев е завършил магистратура международен маркетинг в Медицински Университет Варна. След това специализира графичен дизайн в CALARTS (California Institute of the Arts). Работил е като маркетинг мениджър. Истински магьосник в създаването на видео и фото съдържание.

Станислав Тодоров е съосновател и маркетингов директор в Advance Academy и експерт с 15 години опит в ИТ сектора. С бакалавърска степен по Финанси, магистър по Предприемачество и по Маркетинг.

Николай Петканов, е визионер, автор и създател с над 25 години опит в маркетинга, продажбите и сферата на обучението. Той е основател и съосновател в 9 Start Up компании.

Защо да запиша курс по дигитален маркетинг?

  • Ще научите как да привлечете нови клиенти
  • Ще работите с опитни ментори
  • Ще научите как да привличате повече трафик към вашия уеб сайт
  • Ще можете да създадете по-добро онлайн присъствие за вашия бизнес
  • Ще можете да изградите марка, която резонира с вашите клиенти
  • Ще можете да използвате социалните мрежи, за да достигнете до нови аудитории

Ние, от екипа на Advance Academy, вярваме, че като собственик на бизнес трябва да правите всичко възможно, за да растете, и ние искаме да помогнем.

Освен това след завършване на курса, курсистите ще могат да продължат обучението си с курсове за напреднали в ТРИ направления – Social Media Advertising, Google Advertising и SEO.

Advance Academy е образователен START UP стартирал през 2017 година. Академията е най-големият и модерен ИТ учебен център в Източна България, лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение. В портфолиото са включени обучения за начинаещи и напреднали в няколко направления – Информационни технологии и Дигитален маркетинг, както и една от най-развитите STEM програми за деца от 1-ви до 12-ти клас. Вече 5 години се провеждат професионални обучения по Front End, Quality Assurance, PHP, Java , Дигитален маркетинг, както и JavaScript, .NET, React.JS и други. Специално за учениците, Advance Academy разработи авторска STEM програма за деца от 1-ви до 12-ти клас, която се провежда на няколко нива и обхваща основните езици на Уеб програмиране.