#DYK with AdvanceAcademy.bg - Статия 8

#DYK with AdvanceAcademy.bg - Статия 8
  • 2090 преглеждания

Случавало ли ви се е да разхвърляте цялата си стая защото търсите нещо? Измервателни инструменти като линия или рулетка са най-използваните неща, които често изчезват, точно когато са най-необходими. Ако Ви се е случвало същото, най-добрите приложения за измерване са тук, за да ви помогнат.

С правилните приложения можете да поставите тези основни инструменти на една ръка разстояние, независимо къде отивате. Линийки, ролетки и подобни приложения са налични за вашия телефон. Ето най-добрите приложения, които можете да изтеглите на вашия iPhone или Android.

Топ приложения за измерване за IOS:

  • Ruler AR:

Приложението Ruler AR ви позволява бързо и лесно да измервате обекти, площи, разстояния, височини и ъгли. Просто превключвайте между различните инструменти с докосване и след това започнете измерване.

Можете да запазвате, изпращате и споделяте вашите снимки от измервания за групови проекти. Регулируемите настройки ви позволяват да виждате единиците в сантиметри, инчове или метри. Освен това можете да активирате равнинен фокус и функционални точки за още повече помощ.

  • Ruler App + Photo Ruler

Ruler App + Photo Ruler ви дава стандартна линийка и 2D линийка, плюс AR фото линийка, всичко това на едно място.

Направете прости измервания или планирайте пространство с елементи като ъгли, площ или стрелки. Можете да коментирате вашите планове с текст и цветове и да запазвате проекти в приложението.

  • Ruler + Tape Measure Tools

Приложението Ruler + Role Measure Tools ви дава три лесни начина за измерване. Можете да използвате класическата линийка, линийка с камера или рулетка.

Измервайте лесно обекти или стаи с линийката на камерата. Просто направете снимка и след това преместете инструмента за измерване на екрана за точния размер.

Топ приложения за измерване за Android:

  • Measure Map

Това приложение може да измерва разстоянието между произволни две точки навсякъде по земята.

Трябва да маркирате поне две забележителности на картата, за да изчислите разстоянието, а за да изчислите площта, трябва да маркирате поне три забележителности. Резултатът за разстоянието ще бъде в метри, километри, морски мили, футове и мили, ярдове.

  • CamToPlan – AR Measurement/Tape Measure

Това приложение може да се използва и за изчисляване на размерите на стени, врати или прозорци в рамките на няколко секунди. На това приложение се доверяват много агенти по недвижими имоти, декоратори или дизайнери на интериорен дизайн, архитекти, топографи, енергийни съветници и много други.

  • Bubble Level – Angle Meter

Това е лесно и удобно приложение за измерване, което изчислява хоризонталните и вертикалните размери на всяка повърхност. От функциите му, също така, може да изберете права линийка, двуизмерна линийка, транспортир и ъгломер.

Мобилните приложения, са улеснили живота ни до голяма степен и ни помагат да вършим някои от задачите си по-бързо и по-качествено. Създаването на мобилни приложения е много полезно умение и за това, ние от Advance Academy, обучаваме младежи как да го правят в курсовете ни - Програмиране на мобилни приложения с App Inventor за деца и Разработка на мобилни приложения с App Inventor.

Академията е най-големият и модерен ИТ учебен център в Източна България, лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение. В портфолиото са включени обучения за начинаещи и напреднали в няколко направления – Информационни технологии и Дигитален маркетинг, както и една от най-развитите STEM програми за деца от 1-ви до 12-ти клас.