iCard Masterclass C++

iCard Masterclass C++
 • 2441 преглеждания

Нашите златни партньори от iCard стартират уникален Masterclass, след който 4 човека ще започнат работа в iCard. 

Tоп лектор от България и ключови експерти в областта на високите технологии от iCard ще проведат Masterclass C++, за да станете още по-добри в C++ програмирането. Форматът на Masterclass C++ е уникален за Варна. 

Какво еМастърклас C++?

Mайсторският клас на iCard по програмиране на C++ е създаден за млади и талантливи специалисти, които вече са открили част от възможностите на един от най-мощните програмни езици и са нетърпеливи да научат още за богатия му инструментариум. Те ще могат да приложат овладяната теория в бизнес практиката, да видят преките ползи от работата си, да получат ценни съвети и да дадат летящ старт на кариерата си. Участниците в ускорения курс на iCard, показали най-добри резултати, ще бъдат наети на работа в компанията. Дали ти си един от тях?

Защо да участваш?

 • Практически умения, приложими в бизнеса
 • Експерт преподавател с богат професионален опит
 • Започване на работа в iCard за най-добрите
 • Възстановяване на таксата на най-добрите
 • Интензивен курс най-важното в 5 дни
 • Сертификат за обучение за всеки

Кой ще води курса по C++?

Георги Георгиев е лектор с богат практически и преподавателски опит. Част е от екипа на Virtual Racing School – платформа за обучение по simracing. Занимава се с всички аспекти на проекта – от обработка на данни в облачни технологии до десктоп приложения, които извличат телеметрия от паметта на симулатора. Когато става въпрос за обработване на голямо количество данни, записани в споделената RAM памет, най-добрият му помощник е С++. Неговите първи стъпки в програмирането са свързани със С++ и разработка на проекти за състезания. Сред тях е DriveFreeZ – 3D симулатор на шофьорски курс, който печели няколко национални награди и второ място на European Union Contest for Young Scientists 2011.

За теб ли е курсът C++?

Ако вече си направил първите си стъпки в програмирането на С++ и си готов да приложиш наученото на практика, курсът на iCard е точно за теб. За да изпълниш краткото задание, необходимо за записване в Мастъркласа на iCard, се очаква да имаш подготовка в следните области:

 • основи на програмирането: променливи, типове данни, условни конструкции, цикли, функции, работа със стандартния вход и изход
 • побитови операции и двоична бройна система – какво са байтове, битове, как една бройна система се превръща в друга и т.н.
 • основни алгоритми и техники – търсене, сортиране, рекурсия и др.
 • структури от данни и сложност – опашки, стекове, асоциативни контейнери като map и set и базова представа какво е алгоритмична сложност (big-O-notation)
 • класовете и обектите в С++ - class, struct, constructors, methods, operators
 • базово познаване на библиотеките в С++
 • умения за решаване на задачи с писане на програми, които съдържат комбинации от горните знания и изпълняват строги изисквания за очаквани входни и изходни данни

Условията и как може да се запишете може да откриете на линк-а: iCard Masterclass

Ако искаш да придобиеш познания в сферата на програмирането, ние от Advance Academy, сме подготвили курсове по нйа-използваните програмни езици като  JavaJavaScriptHTML/CSS, и PHP.

Академията е най-големият и модерен ИТ учебен център в Източна България, лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение. Вече 5 години се провеждат професионални обучения по Front End, Quality Assurance, PHP, Java , Дигитален маркетинг, както и JavaScript, .NET, React.JS и други.