Innowave Summit ще бъде домакин на първите квалификации за Startup World Cup в Румъния!

Innowave Summit ще бъде домакин на първите квалификации за Startup World Cup в Румъния!
 • 1432 преглеждания

КАКВО Е INNOWAVE SUMMIT?

Innowave Summit 2022 е една от най-значимите високотехнологични конференции в Югоизточна Европа, с основен фокус върху дигитализацията на частния и публичния сектор и засилване на цифровата трансформация и трансфера на технологии в страните от Централна и Източна Европа.

Събитието събира на едно място най-добрите експерти в областта на маркетинга, електронната търговия, обслужването на клиенти, блокчейн, облачните услуги, финтех и други области на бизнеса, за да споделят най-новите тенденции и иновации пред широката публика.

Innowave Summit обединява предприемачи, топ експерти, стартиращи фирми и мениджъри на C-ниво от 28 държави, за да обменят идеи и добри практики и да търсят начини да издигнат бизнеса си до световните пазари!

Innowave Summit е повече от просто бизнес събитие. Това е мястото, където бизнесите могат да преминат на следващото ниво в своето развитие, където предприемачите могат да намерят нови партньори и клиенти и където стартиращите компании могат да мащабират своите идеи!

ОСНОВНИ ТЕМИ:

 • FinTech - Изкуствен интелект и машинно обучение
 • Образование
 • MedTech
 • Блокчейн
 • Наука
 • Тенденции в електронната търговия и поведение на клиентите
 • Маркетинг автоматизация

Защо да присъствам на Innowave Summit?

 • 75+ ТОП ГОВОРИТЕЛИ

На сцената на Innowave Summit ще чуете някои от най-добрите дигитални лидери, които ще донесат някои от най-горещите идеи, съдържание и теми за маркетинг, електронна търговия, блокчейн и др.

 • ВДЪХНОВЕНИЕ И ИНОВАЦИЯ

Вдъхновете се от атмосферата и енергията на Innowave Summit 2022. С основен фокус върху цифровизацията на бизнеса, това събитие ще ви помогне да разгърнете потенциала си, за да постигнете мечтите си!

 • ДИГИТАЛНА ОБЩНОСТ

Научете повече и се запознайте с някои от най-добрите експерти от Facebook, Google и много други компании от най-добрия свят. Работата в мрежа е ключовият елемент, който обединява цялата бизнес общност.

 • БЪДЕЩИ ТЕНДЕНЦИИ И ТЕМИ

Светът на технологиите се променя бързо. Лидерството, маркетингът, креативността и иновациите ще дадат възможност на вашия бизнес и ще ви помогнат да развиете марката си по-нататък. Следвайте тенденциите на бъдещите технологии!

Само 10 стартиращи фирми ще бъдат допуснати да се състезават за титлата Шампион на SWC Румъния и ще имат шанса да СПЕЧЕЛЯТ 1 000 000 $USD на Големия финал на 30 септември 2022 г. в Сан Франциско, САЩ.

Жури ще оцени 10-те стартиращи компании по време на състезанието. Специален гост в журито ще бъде бившия инвестиционен съветник на Стив Джобс.

Стартъпите ще имат 5 минути за представяне и 5 минути за въпроси и отговори от журито.

Startup World Cup е глобална конференция и състезание, което обединява най-добрите стартиращи фирми, фондове за рисков капитал, предприемачи и изпълнителни директори на едни от най-големите технологични компании в света. Организацията си партнира с някои от най-големите световни конференции и технологични събития, за да бъде домакин на над 60 регионални стартъп състезания за Северна Америка, Европа, Азия, Южна Америка, Африка и Австралия.

Някои от най-брилянтните предприемачи като Стив Возняк (Apple), Марк Рандолф (Netflix), Рийд Хофман (LinkedIn) са били лектори и членове на журито на финала на Startup World Cup.

Резервирайте своето място за Innowave Summit 2022:

Innowave summit 2022