Marketing Masterclass by iCard

Masterclass marketing
  • 2844 преглеждания

Нашите партньори от iCard организират двумесечен Marketing Masterclass, вдъхновен от иновациите и технологиите.

Обучението е подходящо за всички с или без опит в дигиталния маркетинг, с желание да превърнат своите идеи в успешна и работеща маркетингова стратегия. Обучението ще бъде водено от най-добрите маркетинг експерти на iCard, които ще ви научат как да проектирате, разработите и приложите маркетингова стратегия.

Какви са целите на майсторският клас по маркетинг?

Главната цел е младите да придобият полезни знания и умения, които само непосредственият работен опит би могъл да им даде. Да да бъдат въведени в международната работна среда на iCard, да се запознаят с някои от членовете на екипа – всеки със своята тясно профилирана професионална роля и ценен личен принос за успехите на дружеството. Също така, онези от тях, които се отличават с представянето си им се предлага постоянна позиция. Всички участници в Мастър Класа получават безценни съвети и натрупаха опит.

Какви са очакванията към участниците?

Най-важни са енергията, силната мотивация и заявеният интерес към иновативните финансови решения, които iCard предлага на пазара. Очаква се от избраните кандидати не просто да се учат от експертите в отдел „Маркетинг“, които провеждат семинари (в офиса във Варна) или уебинари (от офиса в София) на теми в своето собствено поле на експертиза. Очаква се участниците да бъдат проактивни, да умеят сами да генерират идеи и да ги защитават убедително. От нашите млади приятели се очаква да създават и развиват (с наша помощ), както и да прилагат на практика маркетингови стратегии за изграждане на общности, организирани около споделените интереси.

Как протича майсторският клас по маркетинг в iCard?

В първата си обучителна програма по маркетинг участват 16 интелигентни, будни, активни и смели млади хора, които не се страхуват да предизвикват себе си. Екипа е с тях всеки ден, от понеделник до петък, в продължение на два месеца – от 27-и юли до 25-и септември 2020 г., общо 160 часа. На всеки един участник е осигурено удобно работно място в модерния офис на iCard в Бизнес парк – Варна, както и възможност за пълноценна почивка с достъп до фитнес, боулинг, билярд, джага и тренировки по йога. Работният език на програмата е английски.

Каква е вашата полза от обучението:

  • Придобиване на опит в реална работна среда
  • Работа с най-добрите експерти
  • Сертификат за преминато обучение
  • Възможност за работно предложение във водеща международна fintech компания
  • Повече информация за провеждането и изискванията за участие може да разгледате тук.

Ние от Advance Academy, се гордеем с нашите партньори. Всеки един от тях е сред най-добрите в своята сфера. Нашатата академия може да се похвали със същото, тъй като вече сме най-голямата академия в източна България.

Вече над 5 години провеждаме обучения по дигитален маркетинг, Java, JavaScript, PHP. Освен това предлагаме професионални програми за ученици - computer science за деца 1-7 клас и web development за ученици от 5-12 клас. В тези обучения децата навлизат в света на програмирането. Използваме различни платформи и методи на обучение. Едно от основните умения, на което учим най-малките е проектиране на игри на Scratch. В следващите нива от обучението се учат да програмират мобилни приложения, а в последните нива се учат на едни от най-използваните програмни езици.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Очакваме Ви!