MentorMate и Advance Academy обявяват начало на партньорство

MentorMate и Advance Academy обявяват начало на партньорство
05 юни 2020
3123 преглеждания
© AdvanceAcademy

Американската компания за софтуерни услуги МенторМейт и ИТ учебният център Advance Academy ще си сътрудничат за развитието на ИТ талантите, преминали през обучение в академията. Това е поредна крачка за най-голямата ИТ академия в Източна България към основната ѝ цел - да дава възможност на своите курсисти да започнат работа в сферата на софтуерната разработка след завършване на учебната програма.
Академията ще може да се възползва от дългогодишния опит на специалистите от МенторМейт. Те от своя страна ще вземат участие в съставянето и актуализирането на програмите по Web Development, Java Development, Quality Assurance, както и ще бъдат гост лектори в различните програми.
“За нас е чест да имаме подкрепата на лидерите в ИТ сектора във Варна. МенторМейт са доказана компания, която предлага страхотни условия, и всички в Advance Academy сме развълнувани от бъдещите ни проекти заедно”, сподели Адрияна Митева, съосновател и изпълнителен директор на Advance Academy.
Академията има дългогодишни партньорски отношения с някои от най-големите компании във Варна,сред които са нейният златен спонсор iCard, американската е-commerce компания Astound Commerce, Fantastic Services, Zariba, LocalFame,Tax Back Group и BeProduct. Advance Academy е член на българската стартъп асоциация BESCO.