Нашите партньори от iCard и възможностите на дигиталния портфейл

icard
 • 4499 преглеждания

Нашите партньори от iCard предоставят на своите потребители разнообразие от платежни услуги, които са напълно мобилни и изцяло заместват банковите услуги.

iCard е лицензиран от Българска народна банка издател на електронни пари и водещ доставчик на високотехнологични платежни услуги с над 10 години опит на пазара в България и по света. Отличава се с богато портфолио от финтех продукти, сред които дигиталният портфейл iCard, бизнес сметките iCard for Business, издаването на карти и обработката на транзакции iCard Direct, банкоматите iCard ATM, предплатените карти GiftCard, кредитните карти iCard Credit и др.

Мисията на iCard е да направи модерните платежни услуги достъпни за всички хора. 

iCard е нещо повече от разплащателна сметка. С нея е изключително лесно да управлявате парите си, при това изцяло онлайн: дебитни карти, виртуални карти, плащания с телефон, мигновени преводи между потребители, дигитализирани карти за отстъпка и още. iCard спестява пари и време за важните неща. Целта на iCard е да помага да организираме всекидневните си разплащания и да имаме пълен контрол над средствата си.

iCard е най-доброто решение за теб, ако търсиш:

 • Удобство - използването на картата е лесно и практично
 • Сигурност - безкомпромисна защита на вашите средства
 • Бързина - операциите се извършват мигновено
 • 24/7 контрол - ти решаваш
 • 0,00 лв./м. - без никакви месечни такси
 • Прозрачни условия

Можете да откриете своята сметка в iCard за по-малко от 5 мин. Единственото, което трябва да направите за да се възползвате от всички финансови услуги в приложението, е да се идентифицирате онлайн и да преминете към безплатния план Standard. Можете да следите баланса си в реално време. Получавате незабавни известия за всяка транзакция. С iCard, план Standard, винаги можете да си откриете допълнителни IBAN сметки в различни валути директно от приложението, при това незабавно.

Дебитна карта, която ще бъде издадена към вашата разплащателна сметка ще можете да активирате, след като потвърдите самоличността си (план Standard). Ще получиш картата си напълно безплатно, за да можете да плащаш и да теглите пари в брой в целия свят.

Благодарение на виртуалните карти, достъпни за всички потребители с план Standard, iCard Ви дава пълен контрол над разплащанията и допълнително ниво на сигурност на информацията, когато плащаш в интернет. Днес, благодарение на дигиталния портфейл на iCard можете да извършвате следните плащания:

 • Битови сметки
 • Данъчни плащания
 • Безконтактно плащане с телефон
 • Поръчка на GiftCard и други.

Ние от Advance Academy ценим иновациите във всяка една сфера. Именно за това ценим нашите партньори, тъй като всеки от тях е сред най-добрите в областта си. Ние също така се стараем да дадем най-доброто както за нашите партньори така и за нашите клиенти.

С гордост можем да кажем, че академията е най-големият и модерен ИТ учебен център в Източна България, лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение. В портфолиото са включени обучения за начинаещи и напреднали в няколко направления – Информационни технологии и Дигитален маркетинг, както и една от най-развитите STEM програми за деца от 1-ви до 12-ти клас.

Вече 5 години се провеждат професионални обучения по Front End, Quality Assurance,  PHPJava  Дигитален маркетинг, както и JavaScript, .NET, React.JS и други. Специално за учениците, Advance Academy разработи авторска STEM програма за деца от 1-ви до 12-ти клас, която се провежда на няколко нива и обхваща основните езици на Уеб програмиране.

За бъдещи партньорства с нас или ако желаете да се запишете на някое от нашите обучения, не се колебайте да се свържете с нас.