Обичайна Събота в Адванс Академи

Обичайна Събота в Адванс Академи
  • 4307 преглеждания

В Advance Academy не почиваме! След едноседмично въведение в HTML, в Събота започваме да вилнеем из дебрите на PHP Fundamentals с Даниел Донев.

PHP Fundamentals е част от професионалната програма по PHP Development. Програмата по PHP Fundamentals ще запознае курсистите с един от най-популярните езици за сървърното програмиране – PHP. В този курс, разработен от Advance Academy ще направите първите си стъпки в Backend програмирането. Курсът ще започне с изучаването на базови умения по HTML, като постепенно ще навлезете в света на PHP и MySQL. Това обучение е първото ниво от цялостната програма по PHP Development, като след неговото успешно завършване може да преминете към второто ниво – PHP OOP.

Обучението по PHP OOP има за цел да ви научи на основните концепции и принципи на обектно-ориентираното програмиране. Този курс е следващото ниво на обучението PHP Fundamentals и също е подходящ за всеки, който имат основни познания по PHP. След успешното завършва на този курс ще умеете да разработвате уеб приложения от всякакъв вид, както и да създавате Content Management системи (CMS) подобни на Wordpress.

Програмата продължава с два семинара, в които ще работите със системата за контрол на версии – GitHub и какво представляват методологиите – SCRUM и Agile.

Git е децентрализирана система за контрол на версиите на файловете. Разработена от Линус Торвалдс за управление на разработката на Linux, с времето се използва все повече в програмирането. Семинарът по GitHub ще ви даде поглед върху използването на Git за управление на контрола на версиите на вашия програмен код, както и ще ви въведе в работата с GitHub, един от най-използваните инструменти. GitHub е уеб базирана услуга за разполагане на софтуерни разработки върху отдалечен интернет сървър, който се базира на Git системите за контрол и управление на версиите.

Последната спирка във вашия път към Junior PHP Developer е PHP Development Bootcamp, където в рамките на 5 месеца ще бъдете разделени на SCRUM базирани екипи и ще работите по проект в реална работна среда с ментор. Всеки успешно завършил професионалната програма по PHP Development ще има знанията, уменията и практическия опит на Junior PHP Developer.

Защо да запиша курс по PHP Development?

PHP е един от най-популярните сървърни езици за разработването на сайтове, онлайн софтуер, CRM и ERP уеб базирани системи. Около 80% от всички големи сайтове за захранвани от PHP, включително Facebook и Wikipedia. Най-популярната платформа за уеб страници, уеб магазини и блогове - WordPress, e изцяло базирана на PHP. Това означава, че търсенето на PHP разработчици е голямо и с перспектива за високоплатена кариера.

Професионалната програма по PHP Development е за всички, които искат да се запознаят задълбочено с езика PHP и неговия синтаксис от самото начало. Програмата е разработена за начинаещи и хора с малко опит. Целта на професионалната програма е да ви въведе в програмирането и да достигнете ниво Junior PHP Developer. Тя е разработена като цялостна пътека, започвайки от основите на програмирането, какво представлява езикът PHP, както и основни познания по HTML.

Ако имате още въпроси към нас, екипа на Advance Academy, ще се радваме на отговорим на тях. Не се колебайте да се свържете с нас. Очакваме Ви!