Отворени врати в Адванс Академи

Отворени врати в Адванс Академи
  • 4616 преглеждания

Според онлайн историческата енциклопедия на езиците за програмиране, хората са създали около 8945 езици за програмиране. Днес различни източници съобщават за около 250-2500 програмни езика, въпреки че много по-малко се класират като най-добрите претенденти в често използваната група.

Ако и Вие също искате да навлезете в програмирането, но нямате опит, не знаете откъде да започнете или не сте сигурни в избора на език, заповядайте на 18 септември, на нашите отворени врати.

По време на отворените врати в Advance Academy, ще бъдат презентирани отделните курсове, ще можете да се запознаете с преподавателите и ще имате възможността да им зададете всички Ваши въпроси.

На събитието ще си говорим за различните програмни езици, каква е разликата между тях за да може да добиете представа в каква сфера искате да се развивате. За да Ви подготвим малко, с тази статия ще кажем по няколко неща за всеки един от програмните езици, за които ще си говорим във вторник.

JAVA

Това е един от най-популярните програмни езици, който се използва за УЕБ, за създаване на Android приложения, различни бизнес информационни системи. През 2021 най-търсените специалисти са тези, които владеят именно JAVA. При този език само небето е граница - изключително гъвкав, известен със своята сигурност и възможността да се стартира на всяка операционна система. За кратко време, той се превърна в №1 използвана технология сред компании от сферата на финансите, здравеопазване, застрахователен сектор, отбрана. 90% от най-големите световни компании, използват JAVA за техните бекенд структури, благодарение на високата скорост и сигурност, които предоставя този програмен език.

JavaScript

JavaScript е най-търсения програмен език не само в България, но и в света. JavaScript e неизменна част от един модерен уеб сайт, уеб приложение, браузър игра. Като езика може да се използва както за front-end, така и за back-end частта. Възможностите и опциите за кариерно развитие като JavaScript Developer се простират до почти всеки сектор и е чудесна опция за кариера за хора, които искат сигурна и високоплатена работа.

PHP

PHP е един от най-популярните сървърни езици за разработването на сайтове, онлайн софтуер, CRM и ERP уеб базирани системи. Около 80% от всички големи сайтове за захранвани от PHP, включително Facebook и Wikipedia. Най-популярната платформа за уеб страници, уеб магазини и блогове - WordPress, e изцяло базирана на PHP. Това означава, че търсенето на PHP разработчици е голямо и с перспектива за високоплатена кариера.

Академията е най-големият и модерен ИТ учебен център в Източна България, лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение. В портфолиото са включени обучения за начинаещи и напреднали в няколко направления – Информационни технологии и Дигитален маркетинг, както и една от най-развитите STEM програми за деца от 1-ви до 12-ти клас.

Вече 5 години се провеждат професионални обучения по Front End,  Quality Assurance,  PHPJava  Дигитален маркетинг, както и JavaScript, .NET, React.JS и други. Специално за учениците, Advance Academy разработи авторска STEM програма за деца от 1-ви до 12-ти клас, която се провежда на няколко нива и обхваща основните езици на Уеб програмиране.

Ако имате въпроси относно събитието или някое от предстоящите обучения, не се колебайте да се свържете с нас.

Очакваме Ви!